Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Џаја пред реванш Купа: „Није готово“

Драган Џајић
Драган Џајић
Драган Џајић

Пред реванш утакмицу полуфинала Купа Србије против Партизана, своје виђење предстојећег сусрета изнео је и Драган Џајић, који сматра да наш тим никако не сме да се опусти у Хумској.

„Још није готово иако је било 2:0 на Маракани, тако да Црвена звезда не сме да се опусти. Чак и да је већа разлика ниједан тренер тако нешто не би смео да каже играчима, па ни да помисли. Јер, ради се о два наша најбоља клуба. Чињеница је да Звезда има лепу предност, али није још решено ово полуфинале. Партизан сигурно гаји наду, што би био случај и да је обрнута ситуација„, истакао је Џаја за „Журнал“ и нагласио да наш тим мора да добро одигра и реванш утакмицу.

„Може да се деси да не победи у другом мечу, јер јој и реми одговара, или да се понови прошла сезона, кад је Партизан победио са 2:0, па изгубио 1:0 на Маракани. Дакле, неколико опција одговара црвено-белима, а понављам свако има право да се нада. То је спортски… Верујем да ће Звезда, ипак, умети да сачува, односно да искористи предност из првог меча.“

Џаја каже да му је свеједно ко би био ривал Звезди у финалу.

Волим превасходно да Звезда буде у финалу, ко ће бити други финалиста потпуно ми је свеједно. Немам неке посебне симпатије према било ком другом клубу.“

Повезане вести

8 comments

crni_redstar апр 10, 2012 at 15:31

ako sutra daleko bilo izgubimo,prvo najuriti vesica ,pa lukica i stefanovica a onda dzaja na velika vrata u zvezdu! posle pada vlada i dolaze zvezdasi i mali nogometni klub se gasi! u svakom slucaju necu da pomislim na poraz! kasalica ce da istrci kontru i da pogodi osecamm to!

Reply
MARKO KG апр 10, 2012 at 15:18

Svaka cast Dzaji jer nije dozvolio da njime manipulise i iskoristi ga najveci prevarant i u stvari pravi gazda fk Crvena zvezda Goran Vesic.

Reply
alerim апр 10, 2012 at 15:53

priznaj da si gledao sinoc sos kanal?!

Reply
MARKO KG апр 10, 2012 at 16:28

Ne moram da gledam sos kanal da bi znao ko je gazda ali pravi fk Crvena zvezda.To valjda zna svako dete u obdanistu i tu i nije potrbna neka velika pamet. To je opste poznata stvar.

Reply
nscz апр 10, 2012 at 11:35

Gospodin covek! ! !

Reply
SAMO ZA NASEG DZAJU!!! апр 10, 2012 at 11:30 Reply
DELIJA апр 10, 2012 at 10:29

Dzaja za predsednika..

Reply
srb апр 10, 2012 at 10:59

A Lukic za portira 🙂

Reply

Leave a Comment