Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Мина Поповић најбоља млада играчица

Mina Popovic

Црвена звезда наставља доминацију на одбојкашкој сцени Србије. Титуле су одбрањене, а момци и девојке понели су и многа ласкава признања.

На свечаности којом је уједно ставњена тачка на сјајну сезони у Винер Штедиша лиги проглашени су најбољи млади одбојкаши за ову годину. Мина Поповић девојка која је маестралним партијама одвела црвено-беле девојке до титуле заслужено је стигла до вредне награде.

– Морам да истакнем да ми признање много значи. Оно што је сигурно је да ће ми све ово бити велики мотив да наставим још боље и јаче. Огромну захвалност дугујем саиграчицама, тренеру и целој екипи . Звезда увек има високе амбиције, ја верујем да следеће сезоне можемо и корак даље на евро сцени. То је оно чему ја лично тежим али сигурна сам и сви у клубу.

Цела одбојкашка сезона протекла је у знаку нашег клуба, тако је било и данас. Поред избора за најбоље младе играче сезоне, настављена је праксе да се награђују и они који су највише показали сваког месеца. Април су обележили Јована Стевановић и Душан Петковић.

Јована Стевановић била је најбоља када је то било најпотребније.  У самој завршници плеј-офа Звезда је била ослабљена, Ана Бјелица није могла да игра, али се захваљујући овој младој одбојкашици на терену то није примећивало.

– Хвала људима који су све ово организовали. Свако признање много значи, посебно младим играчима попут мене. Све ово је у другом плану, успех екипе је једино битан. Звезда је наставила доминацију на домаћој сцени и морам да признам да сам много срећна због тога– завршила је Стевановић.

У мечевима плеј-офа чинило се да Душан Петковић има динамит у рукама. Сјајним партијама водио је Звезду до одбране титуле првака Србије. Коректор нашег тима заслужено је проглашен за најбољег у априлу.

– Ово признање је засуга целе еипе. Били смо храбри, показали карактер и заслужено одбранили титулу. Млад сам и свака похвала годи, али и обавезује да будем још бољи на сваком тренингу и утакмици.

Повезане вести

1 comment

CZBG апр 21, 2012 at 19:52

Ja bih te zenio

Reply

Leave a Comment