Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Просинечки: „Квалитетно друго полувреме“

После победе Црвене звезде против екипе Слобода поинт Севојно из Ужица, извојеване у финишу утакмице на Маракани, поготком капитена Николе Микића, тренер црвено-белих Роберт Просинечки је на конференцији за новинаре после тешке првенствене утакмице изјавио да је наш тим заслужено освојио сва три бода.

Била је то утакмица баш из два дела, у којој у првом полувремену нисмо били на потребном нивоу, ни што се тиче трчања нити квалитета. Заиста смо играли испод нивоа! Међутим, друго полувреме је било можда и наше најбоље ове године. Видело се да смо желели и хтели победу, стално смо нападали. Имали смо две-три стопостотне шансе, уз дати победоносни гол. Одиграли смо изузетно квалитетно друго полувреме и на крају заслужено победили – рекао је Просинечки.

Повезане вести

10 comments

SCHULTZ апр 22, 2012 at 19:37

igramo ko ranjeni puzevi

Reply
Ariljac апр 22, 2012 at 17:59

NAPRED ROBI,FORZA ZVEZDA!!!!

Reply
milos 90 апр 22, 2012 at 09:42

Prvo poluvreme katastrrofa!!! U 2.poluvremenu odma smo imali sansu.Ovako treba da igramo u oba poluvremena i mislim da nije bio ofsajd kad smo dali gol u prvom pol.
P.S Onaj Chava ima prostora da se namesti i sutne niko ga neblokira,a on salje loptu na bok ):

Reply
radan апр 22, 2012 at 00:42

Ma covek je legenda ali mnogo baljezga,kakva dobra igra ovo je dno dna

Reply
Danilo1967 апр 22, 2012 at 07:17

Slazem se,jako daleko od dobroga;pogotovo prvo poluvreme.

Reply
marakana апр 22, 2012 at 00:09

nije mi jasna ta „malodusnost “ koja se uvukla u nas klub zadnjih godina, umesto da im „disemo za vrat “ do samog kraja, bez obzira sto nemamo realne sanse za titulu, mi se opustimo i napravimo jos veci zaostatak. moramo da ih dobijemo na jna, kako zbog smanjenja bodovnog zaostatka tako i radi razbijanja malera koji traje vec godinama !

Reply
Luka апр 22, 2012 at 00:24

Mislim da je Robi kockice mogao da slozi vec pocetkom ove sezone, ali izgleda nije bilo dobre atmosfere u ekipi. Sad imaju skor od cini mi se 10 pobeda i 2 remija, bez primljenog gola na Marakani, ne znam sto ljudi kritikuju zbog jednog loseg poluvremena. Ja licno ne mogu da ocekujem da cemo ostvariti 18 pobeda ove polusezone, a i onaj remi sa pazarom nije opustanje, nego istrosenost posle derbija… Mozda se u prvom nisu borili kako treba, ali drugo je bilo vrhunsko. A i ovi pajtosi su sto bi murinjo rekao parkirali avion a ne autobus… 0:0 su igrali na jna, ni to ne treba zaboraviti

Reply
marakana апр 22, 2012 at 00:30

nisam mislio samo na ovu sezonu vec i na nekoliko ranijih, a i nije problem samo ovo poluvreme, bilo je jos dosta losih,

Reply
ZVEZDAN апр 22, 2012 at 12:12

Apsolutno se slazem sa svako recenicom iz komentara, mi smo se odmah posle Kragujevca predali.Treba da se saovim mocima puno radi i na psihickom planu da im se utuvi u glavu za koga igraju……….

Reply
Delija032 апр 21, 2012 at 23:32

Ma jasna poruka je na slici,a ja je u prvom i nesto slabo u drugom poluvremenu ne videh na terenu!!!! Ako je prrvenstvena trka „izgubljena“ ne znači da treba da se okupljaju nedeljom za utakmice(koje će da odrade),alo milioni vas pljuju zbog toga,znate li čiji grb nosite…. Ajde u sredu da vidim ZVEZDU i ništa više,da se oznoji dres,ajmo bre da se spremimo za 5.5 da im pokažemo gde im je mesto………

Reply

Leave a Comment