Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Промењен термин меча са Јагодином

ФК Црвена звезда овим путем обавештава јавност да је дошло до промене термина одигравања утакмице 27. кола фудбалског првенства Србије, између Црвене звезде и Јагодине.

Меч који је требало да буде одигран у суботу 28. априла у 18 часова, померен је за сат времена, тачније почеће у 19 часова, истог дана. До померања је дошло због техничких проблема односно омогућавања ТВ преноса. На картама за утакмицу ће стајати стари термин – 18,00 часова те стога скрећемо пажњу свим посетиоцима да не дође до забуне.

Повезане вести

7 comments

Realan апр 26, 2012 at 15:55

Zasto admin ne obrise ovaj politick komentar?

Reply
Rechke апр 26, 2012 at 15:43

Nije ovo mesto niti je naša Zvezda sredstvo za političke borbe, prepucavanja i promocije

Reply
krule апр 26, 2012 at 15:28

Ja dolazim stalno zato sto volim Zvezdu,sigurno da mnogo toga nije dobro u Zvezdi.Prersednik Zvezde se nije obratio nama mesecima,preti igracima,nemamo uvid u poslovanje kluba,sukobio se sa medijima,sukobio se sa veteranima.Ako si predsednik moras trpti kritike,moras slusati druge a ne samo sam sebe.Ako imas puno novca neznaci da ces biti uspesan u fudbalu,moras znati raditi,pogledajte Moratija i Abramovica koliko su para bacili!!!

Reply
krule апр 26, 2012 at 15:18

Admine posto su svi objavili da je potpis sa Kinezima u cetrvtak pa nam reci kakve su informacije?

Reply
Vladimir апр 26, 2012 at 16:02

Данас, у послеподневним сатима биће потписан предуговор о изградњи (реконструкцији) стадиона.

Reply
van basten апр 26, 2012 at 18:13

jel moze precizno,izgradnja(novog) ili rekonstrukcija(starog).bilo bi dobro ako mogu da se iznesu svi detalji a to su:da li ce biti atletska staza,ako ne gde ce se takmiciti atleticari,mozda na jna,zatim tribine,da li na sprat ili ne,da li su strme ili blagi pad kao sada,koliki kapacitet.da li cemo deliti stadion sa jos „nekima“.da li ce biti pomocnih terena ili ce i prvi tim i omladinski pogon trenirati na drugom mestu(kovilovo.pazova,obilic,teleoptik,itd).poznato je da je toletova ideja da se izgradi jedinstveni stadion za vecite i reprezentaciju,da li je to ovaj stadion.da li ova uprava pokusava da se iscupa ustupanjem ove lokacije nekim „investitorima“.saznajte sve i podelite to sa zvezdasima.nikom ne treba verovati.

Reply
milos апр 26, 2012 at 18:15

Nece podeliti to sa tobom, odnosno nama, jer su u toku izbori.

Reply

Leave a Comment