Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Иван Дудић:“Звезда и Џајић ми ништа не дугују“

Ivan Dudic sa advokatom

На данашњем суђењу некадашњим челницима ФК Црвена звезда Драгану Џајићу, Владимиру Цветковићу и Миши Маринковићу, своје сведочење изнео је некадашњи фудбалер црвено-белих Иван Дудић. Дудић се придружио исказима Зорана Његуша и Перице Огњеновића који су истакли да немају никаквих потраживања према Црвеној звезди као и некадашњим челницима клуба, као и да се не осећају оштећеним у процесу који се води.

Иначе, поменути некадашњи руководиоци нашег клуба, терете се за финансијске малверзације приликом Дудићевог преласка из Црвене звезде у лисабонску Бенфику.

Повезане вести

28 comments

Anka мај 12, 2012 at 11:22

Zasto se ne iznese cinjenica da su citavu stvar pokrenuli advokati njihovih menadzera i da se radi o menadzerskom timu koji potrazuje navodne pare od Zvezde. Sto nema veze s mozgom?! I ko je to i po cijem nalogu pokrenuo citav proces? Poizadinci ali hajde da vidimo ko su ti POZADINCI.. pun mi je klinac menadzera…oni su i usrali nas fudbal a neki od njih sede na celnim funkcijama zajedno sa politicarim po drugim klubovima…RAK RANA FUDBALA a Boga mi sve vise i kosarke.

Reply
To se znalo мај 11, 2012 at 14:10

a sto se tice transfera jasno je da odlasci zavise od ponuda,a neke igrace ne vredi prodavati,ako nema pravih zamena za njih,jer titula je bitnija,a bice para od Lige Sampiona,a za Evanda se moze naci zamena i nece biti iznenadjenje kad ode za 2-3 miliona,jer je Palermo,ako je verovati transfermarktu, u poslednje vreme potrosio silne pare kupivsi sledece igrace:Matijas Silvestre(placen rivalskom klubu Kataniji 7 500 000) Edgar Bareto(5 300 000) golman Vivijano (5 000 000) izvesni Franko Vazkez sto je igrao za Belgrano je placen 4 500 000 evra,a odigrao je 13 utakmica uglavnom sa klupe uz ucinak bez gola i asistencije,zatim Mantovani (3 500 000) ,Ignasio Lores iz urugvajskog Defensora (2 800 000) koji ima ucinak: 0 golova i 1 asistencija na 10 utakmica, Eros Pisano iz Varezea (1 850 000) Milan Milanovic je placen 1 770 000 Lokomotivi,a Zahavi Hapoelu 1 675 000) ,a Labrin jednom cileanskom klubu je placen 1 350 000.Dakle,ako cemo prema tome proceniti koliko nude,ako uopste nude onda ispod 2 000 000 ne nude,jer bi bilo cudno da bivsi Zvezdin omladinac vredi vise od „Zvezdine desetke“,a ako su dali za Urugvajca skoro 3 000 000 onda mogu i za Zvezdinog Brazilca i uopste kad se pogleda za koliko su neki solidni igraci iz solidnih timova i klubova prodati u zadnjih par godina onda bi nas klub morao zaraditi i 20 000 000 evrica u narednom prelaznom roku,a oni ce biti zadovljni i sa 7-8,a neko bi samo Lazovica prodao,a neko i kupio za toliko,ali videcemo.

Reply
onaj ko zna мај 11, 2012 at 13:22

evandro ide u palermo, borha u az, pored marjanovica , ocemo i obradovica, iako ima 34 god, covek igra odlicno, tosic ide u pao ili oly, ili u belgiju, katai robi nece iako bi mogli da ga uzmemo, bosman je nas, lazovic u psg ili dinamo kijev, prodajemo najbolje
mozda dovedemo nekog stranca, zelimo i djordje lazica iz metalurga, samo ne znam koliko je to realno jer je igrao za jsdp, a takodje nam je zanimljiv i bojic iz lucanske mladosti, a kao zamenu za borhu se planita spic iz poljske lige, u pitanju je spic gornjik zabrezja , ne znam kako se zove
tamnoputi igrac, jakog suta,
mozda probamo i sa torom , ali to je neizvesno

Reply
onaj ko zna мај 11, 2012 at 02:20

nase novo pojacanje
http://www.mondo.rs/s221097/Sport/Lazar_Marjanovic-_Beogradjanin_koji_osvaja_BiH.html
super mali, levo krilo, zimus je trebao da ide u nemacku, pun pogodak naseg skautinga
takodje pratimo nikolu djurdjica , spica haugesunda, a zelimo i markovskog , naseg bivseg igraca od pre 10ak godina, ali i milana obradovica, sjajnog super stopera

Reply
Alke мај 11, 2012 at 07:54

Odakle tebi sve to ?????

Reply
collonelo мај 11, 2012 at 13:15

a odakle ti to znas ? Kazi lepo …

Reply
Uros мај 11, 2012 at 01:05

Da li stvarno medju vama postoje ljudi koji misle da za vreme dzaje nije bilo dugova i mutnih radnji?Na stranu najveci uspesi kluba u istoriji,ali sta je sa parama od transfera koji su u ondasnje vreme bili mnogo veci nego sada,,gde su te pare zavrsile,u sta se ulagalo,u stadion sigurno ne,u igrace slabo,sem hotela nista nije sazidano…ako se za piksija prica da je rasprodao gomilu igraca,rasturio najperspektivniji tim i za to uzeo 20-30miliona,onda je dzaja prodao igraca za deset puta vecu cifru,pa gde su pare.Drulicev transfer je bio izmedju 20-25miliona po ondasnjim natpisima u stampi,pa to je skoro kao sva piksijeva prodaja i opet smo bili u dugu i lose stajali finansijski,secam se dzajinog intervjua u politici kada prica kako nemamo ni za vodu,kuknjava na sve strane,nemamo pa nemamo a igraci se bukvalno prodaju za milione.Stvarno ne znam zasto je sramota reci i priznati nesto sto se ocigledno desavalo u proslosti makar ovde medju nama zvezdasima.Od dzaje je sve i pocelo po meni,prvo ono dobro evropska i svetska titula,a na kraju i ono lose,sunovrat klubakoji su njegovi naslednici samo produbljavali.Analizirajte malo odnos navijaca prema nasim rukovodiocima u zadnjih desetak godina,delije se kunu u dzaju i nemaju rec zamerke,dolazi toplica i konobar,drvlje i kamenje,dolazi piksi,dve duple krune,igra se solidno u evropi,ali nezadovoljstvo,dolazi lukic.jedva pobedjujemo u Beogradu,na strani i u evropi kuku lele,ali sve je u redu,niko nista ne prigovara.Mozete ove stvari krstiti kakvim god hocete imenom,ali ja cu reci da su neke pojave za mene vrlo cudne i neobjasnjive i da zavrsim u pravu je dudic kada kaze da on nema potrazivanja prema celnicima kluba i da mu Zvezda nista ne duguje,ali isti ti celnici duguju Zvezdi jer su njene pare otimali i duguju nama za neosvojene titule.Pozdrav.

Reply
Ryber Palunko мај 11, 2012 at 12:49

Od sjećanja se rijetko kad šta ima, ali ipak neću zaboraviti revanš sa Seltom. Za taj meč bi stavio glavu na panj da je namješten. Za svaki slučaj, u timu nam je bio i igrač s parnim kartonima (da li se to dešava i u opštinskim ligama, sem ako namjera nije druge prirode), tako da je taj meč (3:5), zapravo registrovan ‘0:3’. Za mene je to njegova neizbrisiva mrlja, a gotovo niko je ne pominje (sad, a onda su svi o tome govorili).
Kad god se neko idealizuje, griješi se u startu.
Inače, ovo je dobar post. Bez pjenjenja, iskakanja vratnih žila, velikih slova i uskličnika. Tek poneka činjenica.

Reply
madness2233 мај 11, 2012 at 00:27

Nego zna li neko sta se radi po pitanju te cuvene LICENCE ?!?! Prolaze dani polako,sad ce i taj 20.i neki .. dzabe nam sve ove pobede,ipak igramo i zelimo LE.

Reply
LN26178 мај 10, 2012 at 23:28

http://www.youtube.com/watch?v=LPJS1BQT7Rc
Spreman je za Zvezdu, hocemo li i mozemo li mi nesto da ucinimo po pitanju njegovog dovodjenja, bio bi pravo pojacanje za nas, siguran sam.

Reply
van basten мај 10, 2012 at 23:42

cuo sam da je veliki zvezdas,ponikao je u zvezdi a trenirao ga toma milicevic koji je za njega pricao da je veliki talenat,najveci u toj generaciji.doslo je do nekakvog nesporazuma izmedju njih dvojice i kada je klinac hteo da se vrati toma nije hteo da pristane iz nekih svojih principa.ko hoce moze da proveri,definitivno veliki talenat i veliki zvezdas.dobro bi dosao.

Reply
coa мај 11, 2012 at 01:19

Jos da ga dovedu u kompletu sa ovim celavim sto se pojavljuje u svakoj akciji i Bog da nas vidi :))

Reply
Miljan мај 11, 2012 at 13:21

Poznajem ga licno, ili bolje receno poznavao sam ga. Sa selekcija dok smo bili klinci. Veliki majstor i opasan igrac, ali najnedisciplinovaniji za koga znam. Sta je sve taj radio… Ne verujem da se smirio i mislim da bi nam kvario mir

Reply
vllll мај 10, 2012 at 23:26

znam da nema nikakve veze sa ovom vescu, ali pogledajte ovog deliju kako igra http://www.youtube.com/watch?v=LPJS1BQT7Rc , igrao je za partizan, ali je rekao da je celog zivota navijao za zvezdu.. bilo bi lepo kad bi se vratio u zvezdu na leto..

Reply
vllll мај 10, 2012 at 23:27

tj da dodje, ne da se vrati, greska.

Reply
Dragan Kg мај 10, 2012 at 22:58

Da li je Dzajic kriv ili ne to niko od nas ne zna, jer ima stvari koji govore i jedno i drugo, ali hapsiti onako legendu srpskog fudbala, coveka koji je stvorio tim koji je pokorio Evropu, a pustiti da se Zecevic i Bjekovic slobodno setaju, pustiti da se lagano povuku iz svega a cela drzava zna koliko su krali i koliko su namestali, e to je vec stvar za revoluciju! To je jos jedan dokaz ko vlada ovom drzavom (citaj Tadic i Dacic), vatreni partizanovci, nose traume iz detinjstva i mladosti zbog visegodisnjeg silovanja od strane nase Zvezde, koriste svoje polozaje da uniste nas klub. I sto je najgore skoro da su uspeli. E ali mislim da su se malo zajebali!!! Izacicemo iz svega jaci nego sto smo bili, a bili smo nekada na krovu Evrope i sveta.

Reply
veliki pravi zvezdas мај 10, 2012 at 21:09

Svaka mu cast na postupku sto je napravio Ivan Dudic ,mislim da bi trebala Crvena Zvezda da dovede Dudica jer je i on pravi zvezdas mislim da bi Robi trebao da razmisli dobro o njegovom povratku u Crvenu Zvezdu i ostala uprava koja bude na celu Crvene Zvezde

Reply
DeckyStrasni мај 10, 2012 at 21:12

lepa zamisao, o tome bi valjalo razmisliti.

Reply
dejan мај 10, 2012 at 21:30

Nazalost vec skoro 2 godine je bez kluba. Zadnji klub mu je bio Madjarski Ujpest

Reply
Milan мај 10, 2012 at 21:08

Poruka ovom magarcu što stavlja dislajkove: sajSi ga govedo franjino!!!

Reply
Ariljac мај 10, 2012 at 21:52

😀

Reply
DeckyStrasni мај 10, 2012 at 21:04

znam da se ovo sto cu sada napisati ali mislim da se to nas ne tice. Dzajic je nasa legenda to se nikad nece prometi. u to sam ubedjen jer mi je licno covek koji je u tokiu sedeo na klupi i bio u strucnom stabu rekao i to sad citiram “ dzaja je kriv ali nije zasluzio da ga odvode u lisicama“. Jednostavno hocu da kazem Dzaja je tim sto je dao Zvezdi sve nas mnogo zaduzio i moramo mu se oduziti postovanjem. nikakva presuda ne moze i ne sme da utice na nasu vernost Dzajicu. i ja sam sedeo u optuzenickoj klupi, zato cu opet citirati jednog velikog coveka “ ko od nas ne nosi greh, neka baci prvi kamen“.

Reply
Jovan Kontić V.B. мај 10, 2012 at 22:45

Džaja bre nije krao, čak i da jeste, to nisu bile naše pare, već strane, tako da mogu da mu blajve samo ovi iz države koji ga krive… 🙂

Reply
Ariljac мај 10, 2012 at 20:44

„Pomenuti nekadasnji rukovodioci naseg kluba“ se terete ustvari zato sto su napravili nesto od Crvene Zvezde i kao igraci i kao funkcioneri a to „nesto“ je EVROPSKI I SVETSKI PRVAK!!!Jedino u ovoj zemlji,bar mi se tako cini,moze da se dogodi onako sramno hapsenje i ovako sraman proces!Koliko cenim Dragana Dzajica je izlisno govoriti a podjednako mi je tesko kada vidim sta mu rade! I to Najboljem Jugoslovenskom igracu svih vremena…Ma ne igracu-IGRACINI!!Dok drugi slobodno puse tompuse i vrsljaju i dalje po fudbalu,Dzaju razvlace po sudovima…A nemaju nista protiv njega,nikakav dokaz ali ga moraju spreciti po svaku cenu da se vrati u nas klub!Ali to im nece uspeti!Prvi cilj kupovine Zvezdinog stadiona im se izjalovio a drugi-srozavanje Dragana Dzajica-ce isto proci.Nama navijacima ostaje da i dalje pruzamo bezrezervnu podrsku nasoj legendi kao i dosad a Draganu da izdrzi do KONACNE POBEDE! SA VEROM U BOGA,UZ ZVEZDU DO GROBA!!!

Reply
Miljan мај 10, 2012 at 20:48

BRAVO za komentar

Reply
Ariljac мај 10, 2012 at 20:51

😉

Reply
Ja мај 10, 2012 at 19:29

Moj maturski. Nije nesto, ali je od srca.
http://www.youtube.com/watch?v=dluOKZT6Syg

Reply
Aleksandar мај 10, 2012 at 20:14

Najezio sam se, toliko o tome da kako ti kazes “nije nesto“ 😀

Reply

Leave a Comment