Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Пантелић: „Звезда је љубав за сва времена“

Током тродневног боравка у Атини, Марко Пантелић је све време био на услузи експедицији Црвене звезде, и максимално се трудио да буде сјајан домаћин. Због повреде није могао да се нађе на терену у пријатељској утакмици, али какво име и репутацију има у најтрофејнијем клубу Грчке, Олимпијакосу, свима је било јасно када је по завршетку меча изашао на терен да прими признање за освојене трофеје са атинским клубом. Орило се „Караискакијем“ Марко Пантелић из грла свих присутних на трибинама.

„Најјачи утисак на мене оставили су навијачи. Мислим да су уживали у одличној представи обе екипе, заједно навијали и показали велику љубав и братство, првенствено два народа, а самим тим и клубова. Звезда је имала три дана могућност да користи све капацитете Олимпијакосовог тренинг центра и пресрећан сам због тога што су утисци свих из клуба по повратку у Београд прелепи и да је долазак у Атину био прави потез“, рекао је Марко и додао, тачније поновио оно што сви знају.

„Љубав између Марка Пантелића и Црвене звезде траје од мог рођења и трајаће вечно.“

Утакмица у прелепом амбијенту донела је допадљиву игру, три гола, и мноштво лепих акција, али све је то и поред свега, остало у сенци дружења и великог пријатељства два црвено-бела клуба.

„Сусрет нису играли најјачи тимови, такође, меч је био пријатељски, а не за бодове, тако сам је и сам доживео. Звезда је показала да има екипу са много потенцијала и квалитета, и верујем да ће ускоро поново повратити примат у Србији.“

У среду 16. маја црвено-бели играју финале Купа у Крушевцу, и победом против Борца могу да освоје трофеј. На стадиону „Под Баглалом“ ако му обавезе дозволе, наћи ће се и Пантелић.

„Вероватно нећу бити у Београду на дан финалне утакмице, јер имам неодложних обавеза и бићу на путу. Међутим уколико будем у Србији, долазим у Крушевац сигурно. Какви год да буду моји планови и где год да будем, бићу сигурно уз свој клуб свим срцем“, истакао је Пантелић.

Маркова сјајна голгетерска серија ове сезоне прекинута је услед повреде коју је доживео. Опоравак иде по плану, и за очекивати је да Панта у следећој сезони настави да решета мреже по Европи.

„Укупно сам наступио 18 пута у дресу Олимпијакоса ове године. На неким утакмицама сам играо пет, на неким 20 минута, неке сам играо и као стартер. И у тих 18 наступа постигао сам 16 голова што је изванредан скор. У једном тренутку био сам најбољи стрелац у Европи када је у питању однос проведених минута на терену и датих погодака. Мислим да ме зато цене навијачи, јер примећују моју жељу и хтење, а и постижем голове за клуб који воле, што њима највише значи. Тако је било у свим клубовима за које сам играо“, закључио је Пантелић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

17 comments

Secam se pobeda мај 11, 2012 at 16:18

Citam da mozda odlaze Evandro, Kadu i Borha. Bice tesko naci zamene ali verujem u Robija

Reply
svi na stadion мај 11, 2012 at 14:28

admini, jel ima neko informaciju za finale kupa sto se tice karata…hoce biti prodaja na marakani ili ce biti prodavane samo u Krusevcu…aj da vas zamolim ko ima neke informacije da sto pre okaci neku vest da se pripremimo kako dolikuje, sve najbolje braco i vidimo se u Krusevcu

Reply
123 мај 11, 2012 at 14:46

Sutra krece prodaja severa i istoka na Marakani.

Reply
miloš мај 11, 2012 at 14:01 Reply
ssss мај 11, 2012 at 14:00

zasto ne igra petkovic za reprezentaciju u odbojci

Reply
Djoksonidis мај 11, 2012 at 13:52

Rasturismo i Efes 74:53!
Zvezda oOoOoO

Reply
Mimi мај 11, 2012 at 13:48

http://livescore.com/default.dll/game?comp=turkey_TC_A&game=598337
za 3 minuta je dao 2 gola..sto ovako nije igrao kod nas…

Reply
Eee мај 11, 2012 at 14:21

Krenuo je kod nas,u prvoj prijateljskoj utakmici dao gol,protiv Venstpilsa u gostima da gol za pobedu,na Marakani u revansu opet dao gol,i onda svi pomislimo evo ga vrhunski golgeter ali ono nistaaaa,zabole me za Mezengu.

Reply
CzvBoys мај 11, 2012 at 13:26

Oleeee Marko Pantelićććć…ole Markoooo PANTELIĆĆĆĆĆ!!! Kralju!

Reply
Zvezdas мај 11, 2012 at 13:22

Pantela rasan! 😀

Reply
madness2233 мај 11, 2012 at 13:22

Bio sam na otvaranju Legea radnje u NS.Covek koji radi tamo rekao je sledece -> 1.6. se zvanicno potpisuje ugovor,a dres(nije dao sliku-ali sam video) bice isti kao i ovaj http://static.limundoslike.com/originalslika-7727401.jpg ,samo idu crvena pa bela boja(znaci obrnuto od ovoga) ,stari grb zvezde(sadasnji) sa zvezdicama,plavi gazprom natpis,rukavi (kratka varijanta) beli sa natpisom Legea. 😉

Reply
Stefan мај 11, 2012 at 13:20

Јуниор су победили ефес са 74-53.
Брово Момци 🙂

Reply
Trance мај 11, 2012 at 13:17

Da je tako , ti bi se vratio u Zvezdu. Gotivim i ja Pantelu, ali kad iskljucis emocije shvatis da je Pantelicu najvaznije pare… kao da ih nije dovoljno dobio za sve ovo vreme.

Reply
mariachi мај 11, 2012 at 13:36

Ne igra on fudbal za tebe ili za mene nego igra za platu isto kao sto neko ide na posao…

Reply
Влада мај 11, 2012 at 13:17

Пантела легендо! Невезано за ову тему, из Крушевца сам, данас је било крцато на благајнама Напретковог стадиона само срећници су могли да дођу до карте за финале купа, ја сам нажалост узео за Југ (једино то и остало) али биће и тамо фина групица нас Делија из Крушевца. Највернијим присталицама је додељен исток и север отприлике ту може да стане око 4-5000 људи, запад 1 и југ је распродат за пола сата ту ће бити сви симпатизери из Крушевца. Запад 2 је подељен странкама, фудбалерима, и осталим маминим и татиним синовима, заиста неправедно али шта сад тако је то. Једва чекам среду! Крушевац цели црвено је бели!

Reply
era мај 11, 2012 at 13:17

Nači ti si moa bavLju.

Reply
lukank мај 11, 2012 at 13:11

pantela sta cekas, dolazi u zvezdu!

Reply

Leave a Comment