Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција пред Војводину

Роберт Просинечки, фото "Новости"
Роберт Просинечки, фото "Новости"
Роберт Просинечки, фото "Новости"

Два дана пред последњу утакмицу у сезони шеф стручног штаба Роберт Просинечки причао је о предстојећој утакмици са Војводином али и о Купу, Бабаљу и неким другим стварима.

„У недељу, четири дана после освајања Купа, идемо сигурно на победу. Желимо да останемо на првом месту овог пролећа и верујем да ћемо одиграти добро. Можда ће неки који до сада нису играли добити шансу. Размишљам о саставу, али не знам у каквом су играчи стању након прославе освајања Купа. Неке ћу сигурно поштедети, на пример Душка Тошића, који је био константан увек до сад и заслужује паузу. Видећу данас да ли има и неких повреда, неки играчи су добили незгодне ударце. Звезда иде у Нови Сад да победи, свака утакмица нама значи и нема опуштања, нема никакве сумње у наше момке, сасвим је сигурно да се нећемо ни са ким договарати и поклањати бодове“ , рекао је Роби и потом прокоментарисао предстојећи прелазни рок.

„Кад завршимо сезону, причаћу са челницима о буџету, о томе ко долази и долази и где нам требају појачања. У понедељак је последњи састанак са момцима па су слободни до 18. јуна, када почињу припреме. Немам појма да ли Бабаљ долази у Звезду, он је млад и добар играч, можда ћемо бити заинтересовани. То ће се знати на време. Сад још мислим о овој сезони и још једном честитам момцима, има Звезда будућност са њима, а и они са Звездом. Млада су екипа, која има још простора за напредак, ово није лимит и то је добро. Требаће нам, наравно, и појачања, то не кријемо, и са тим можемо до дупле круне. Верујем да ћемо још боље играти наредне сезоне, желимо доминацију.“

На питање ко одлази, Роби је објаснио:

„Не знам још ко ће отићи, можда Лазовић, судећи по причама и понудама, али није ни то сигурно. Зато још не знам ни на којим позицијама нам требају појачања.“

Наш шеф струке се дотакао и утакмице финала Купа, када је тим под његовим вођством освојио први трофеј.

„Амбијент у Крушевцу је био сјајан, значило ми је ужичко коло од стране Делија које су биле 12. играч тима. Било би, верујем, још боље да смо славили овде.“

Утакмица са Војводином се игра у недељу од 15 сати, а улазнице се могу купити и на Маракани, за исток стадиона „Карађорђе“, и то по цени од 400 динара. Пуштено је у продају 2000 улазница на нашем стадиону.

Конференцији присуствовала: Стефана Ж.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

33 comments

delija мај 19, 2012 at 05:28

Zasto nema vest da su ovi nasi u strajku?Izgleda da je pocelo zezanje sa grbom koji nose….Zasto nisu strajkovali pre kupa,kao sad su ga osvojili pa im se moze!!! PA JEL PLACA NEKO NAS DA DOLAZIMO NA SEVER I KAD IGRAJU DOBRO A I KAD SE MANEKENISU I NE STRAJKUJEMO ZBOG TOGA!!!Ok,kasne plate,paa….svuda kasne,neki nikad i ne dobiju…Ali ne ova nasa gospoda se odmah osilila….Samo nekak kiksnu u nedelju,pa da im se lupaju samari…Ako cemo po njihov principu:cim zakasne pare oni u strajk,a mi cemo lepo za svaki izgubljen bod po samar i 50% od plate,pa cemo onda da vidimo da li ce propustati trening!!!!!!!PA JEL STRAJKOVALA MOZDA UPRAVA I MI kas ga duvali od partizana,n.pazara itd…Nek se zapitaju malo!!!

Reply
delija мај 19, 2012 at 05:44

Samo da ne bude komentara tipa:dobili stoku tri pua,bez poraza,jedan primljen gol itd…I sa pizonom smo sve drali ali smo igrali kao palilulac,sa tri zadnja vezna bez igre i ideje,drugim recima katastrofa!!!Ni ove polusezone ni blizu nisu dobre igre i zalaganja koje treba da bude isto i protiv stoke i metalca!!E kad tako bude onda imaju svo pravo ovog sveta da strajkuju!!!

Reply
Mirko BGRS мај 18, 2012 at 23:54

Šta se ovo dešava jutros čitam Stefanović kaže pokušačemo da zadržimo najbolje igrače,Lazu,Evandra,Tošića sad štrajk dal je ovo istina,ja ništa nekapiram pa kako oni misle da ti igrači ostanu a nisu u stanju da im isplate ni zaostale plate,razočaran sam,mislim ako je ovo istina da će doći do teške rasprodaje tima,nadam se da nije tačno

Reply
ShoNara мај 19, 2012 at 00:12

Jeste tacno, ali verujem da ce im platiti to sto im se dugije i da ce ih nekako nagovoriti da produze ugovore.

Reply
delija мај 19, 2012 at 05:34

Bolje da se pitas kako smeju tako u strajk,da nisu mozda osvojili titulu par puta,duplu krunu ili prezimeli u evropi,pa nisu placeni za svoj uspeh.Za kup ce dobiti 10000 jevreja i o cemu mi pricamo!!!Ja bi im sracunao samo nezalaganje protiv ofke ko je bio zna ocemu pricam,i taman bi im toliko odbio koliko oni sada traze!!!!!!!!Ne kazem ja,treba da se redovno placa,ali samo tako javno u strajk-SRAMOTA!!!Bolje da su seli lepo nasamo sa lukicem pa pricali,nego na sva usta-U STRRAJK,necemo da treniramo!!!!Lepo je bilo pre par godina kad su lupani samari za takve zaebacije po trenzima,nego ovi misle boli ih uvo ovi nam skandiraju sa severa svaku tekmu!!

Reply
ShoNara мај 18, 2012 at 23:26

Nikako da krenemo normalno da funkcionisemo, ako je ovo tacno ja sam razocaran, pa kako bre? Toliko sponzora a nema se ni za plate prvotimcima.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:380433-Strajk-fudbalera-Crvene-zvezde

Reply
ssss мај 18, 2012 at 21:14 Reply
ShoNara мај 18, 2012 at 22:23

Dobro igra.

Reply
Delija мај 18, 2012 at 18:24

Milijas-Ninkovic realna opcija samo ako udjemo u LE….

Reply
NecikaDelija мај 18, 2012 at 18:13

Nema veze sa ovom temom ali sam morao da ubacim link. Nadam se da cemo videti i neku slicnu vest na ovom sajtu povodom ovog clanka. Cisto da nam se redakcija raspita da li ima istine u ovoj vesti. Ako ima, SUPER.
http://www.mondo.rs/s245029/Sport/Fudbal/MONDO-_Zvezda_spremila_nove_ugovore.html

Reply
Mani мај 18, 2012 at 16:32

Treba zadrzati Tosica, Bajka, Maksimovica, Mladenovica, Mijailovica, Milivojevica, Evandra, Lazovica, Borhu, Kasalicu, Ozegovica, Milunovica… To je okosnica. Valjalo bi da ostane i Kadu, mada mislim da ce otici zbog smanjenog broja stranaca na 3… A moglo bi da se zaradi na Mikicu i Dimitrjevicu. Asamoi i Viniju treba dati do zime da pokazu da su pojacanje ako ne, neka se prodaju… Ali ako mi sad ne zadrzimo Lazovica, Evandra, Tosica, Mijailovica (po meni cetiri najbolja i najbitnija igraca za nas u ovom momentu) opet ce biti mucenje u nasoj ligi a u evropi nema sta da trazimo. U slucaju da ih zadrzimo i sa par pojacanja, Milijas, ili Ninkovic, Babalj i jos neko od ovih iz omladinske skole, bila bi sasvim druga prica… Mogli bi da prodjemo svakog!!!

Reply
ShoNara мај 18, 2012 at 16:43

Pravilo o strancima ostaje na 4 igraca. Za cetvoricu kljucnih igraca, Tosica, Evandra, Lazovica i Mijilovica se slazem. A pisanja o Milijasu, a pogotovu o Ninkovicu su totalno nerealna.

Reply
branko мај 18, 2012 at 16:17

Bajkovic

Vesovic (Stojkovic), Maksimovic (Krneta), Tosic, Mladenovic (Petkovic)

Mijailovic (Đurickovic), Milivojevic (Paseko), Evandro (Dimitrijevic, mali Zocevic)

Lazovic (Milunovic), Kasalica (Lukovic), Babalj (Ozegovic)

Dakle, jos samo jedan iskusniji half, pa makar iz nase lige i to je to. A grobari neka bacaju pare!

Reply
ShoNara мај 18, 2012 at 16:38

Djurickovic nije zadnji vezni a ti si ga napisao kao zamenu za Mijailovica.
Nadam se da ce ostati pojedini u medijima vec prezanjeni igraci.

Reply
branko мај 18, 2012 at 15:37

Mond pise da je Vesovic produzio ugovor. Da su ugoviri spremlejni i za Lazovica, Tosica i Mijailovica te da Klub zeli da zadrzi trio Tosic, Lazovici Evandro i sledece sezone. Borha verovatno ide, Kadu takodje kao i Mikic. Babalj bi mogao doci. Prijatelj Roberta Prosineckog fudbaler Simunic je nayvao Roberta i rekao mu da je mali dobar i da zeli u Zvezdu, ali ej on nepoynajica ya klub. Odnosno njegov kvaltete. Kneyevic, tvrdi Mondo, nije bise u opciji jer u klubu smatraju da nije dovoljno dobar, a posebno ako ostane Lazovic.

Reply
josif мај 18, 2012 at 15:04

Niko nece za Lazovica koji ima ugovor jos godinu dana da plati 6 miliona.Maksimum koji mozemo da dobijemo ako mu ne produze ugovor su 2-3 miliona od toga 30% ide Borcu iz Cacka.Mislim da je najbolje da ga zadrze jos jednu sezonu a pre toga mu produziti ugovor do 2015,dati mu vecu platu i sa njim u timu napasti titulu.Laz kao i Evandro a i Mladenovic,Milivojevic i Milunovic bice jos bolji sledece sezone,ako sacuvamo tim i dovedemo 2-3 igraca,pre svega iskusna mozemo posle dugog posta da uzmemo titulu.Od prvotimaca treba prodati Mikica,Kadua(na moju zalost) i Dimitrijevica i na njima zaraditi neki dinar mada sem za Kadua za ovu dvojicu neverujem da ce mo moci da zaradimo vise od milion evra.Znaci zadrzati kostur ekipe,dodatno ga pojacati i napasti titulu,za evropu treba puno vise.Ako to nemogu Lukic,Skundric,debeli Djosa i komp. nemaju sta da traze drugi mandat.To je moje skromno misljenje.Pozz.MKD

Reply
crni_redstar мај 18, 2012 at 13:40

http://www.youtube.com/watch?v=pck3nx9B3jg&feature=relmfu kazu da menja mikica, nije los izgleda…

Reply
madness2233 мај 18, 2012 at 15:34

Lukovic je igrac koji koliko vidim igra veznog,tako da..Stojkovic desnog da igra,i dovesti jos jednog.

Reply
Tomica мај 18, 2012 at 13:21

samo da ne odu tosic,lazovic i borha!

Reply
Tomica мај 18, 2012 at 13:01

a jel cuo neko da je na finalu kupa povredjen linijski sudija? i da ima 4 kopce? 😀

Reply
Rastko мај 18, 2012 at 13:37

jeste, istina je, zamenio ga je cetvrti sudija, ali ne znam nista za 4 kopce 🙂

Reply
Mistrija мај 18, 2012 at 12:56

Zvezdini klinci ’98 god. igraju na turniru u Stokholmu, evo raspored i stream

http://www.lennart.webbprofil.se/wp-content/uploads/2012/03/Matchschedule-LJAT-20121.pdf

http://streaming.streamoco.se/?page=player&pid=0&cid=2259&caid=0&rcaid=0&hideTop=0&hideRight=0&hideAd=0&tid=1&sid=101

Sad se zavrsila utakmica protiv Barce izgubismo 4:0, al oni barcini definitivno ne igraju deciji fudbal, igraju ko matori

Reply
milos 90 мај 18, 2012 at 12:54

Stevan Lukovic ce biti prikljucen prvom timu Zvezde od leta
Nadam se da Evandro,Laza,Tosic,Mladenovic,Milivojevic,Mijailovic,Milunovic ostaju jer sve su to mladi fudbaler,osim Tosica i sledece godine imali bi mnogo vece sanse za Evropu…..:D

Reply
Alke мај 18, 2012 at 12:52

“ ДОЂОХ. ВИДЕХ. ОДОХ. “
-АВРАМ ГРАНТ xDD
Xaxaxaxaxaxa xDD

Reply
Драган мај 18, 2012 at 12:58

Вени, види, штрафта :Д

Reply
Alke мај 18, 2012 at 13:04

Dragane, aj nam reci makar na kojoj poziciji igra taj, kojeg ste najavili? 😀 Ili makar da li je povratnik? 😀

Reply
Драган мај 18, 2012 at 13:20

Људи, како не схватате да не можемо. Погрешили смо можда што смо и рекли нешто, овако сте ви заинтересовани сад, разумљиво, а ми не можемо још ништа да кажемо. Клуб мора да се испоштује.

Reply
Alke мај 18, 2012 at 13:29

Ne, ne ako ste rekli 😀 Nepitamo vise xD

ShoNara мај 18, 2012 at 15:07

Reci bar jeli neki frajer… :p

miloš мај 19, 2012 at 13:27

jel mozes bar da nam kazes kada cemo saznati…otprilike???hvala unapred
!

Драган мај 19, 2012 at 13:33

Верујем током следеће недеље 🙂

lpool мај 18, 2012 at 12:48

Bilo bi lepo kada bi Laza ostao makar jos jednu sezonu.. Ali ako Robi nadje adekvatnu zamenu,6 miliona lepo zvuci 😀

Reply
Aca мај 18, 2012 at 12:48

http://www.youtube.com/watch?v=j2yBWC7KMs0
Bilo gde i bilo kad. Pravi Delija veran je ko’ pas UVEK Zvezdo racunaj na nas.

Reply

Leave a Comment