Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери стигли у Словенију

Експедиција фудбалског клуба Црвена звезда допутовала је на Роглу, где ће у наредних десет дана обавити први део припрема за нову сезону. Након београдске тропске врућине у Словенији је Робија и његове изабранике дочекало свеже време и температура око 15 степени.

Хотел Рогла располаже свим неопходним садржајима за врхунску припрему спортиста и нема сумње да ће црвено-бели под командом Радивоја Радаковића напунити плућа и физички спремни дочекати старт сезоне који их очекује 19. јула. У понедељак, 25. јуна заказана је и прва контролна утакмица против екипе Домжале.

Просинечки је у Словенију повео 27 играча од којих у наредних месец дана треба да изабере „једанаесторицу величанствених“. Услед репрезентативних обавеза на списку путника нису се нашли Мијаиловић, Луковић, Спајић и Стојковић. Повратак у Београд заказан је за 2. јул, а након тога следи одлазак на Златибор и завршно брушење форме за старт европских квалификација.

‘Ајмо, ‘ајде…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

16 comments

SRBB јун 23, 2012 at 13:09

Немања Недовић отишао у Лијетувос Ритас.
Дао је интервју за тамошње медије , како је прелазак у литвански клуб била за њега тешка одлука, али да верује да је то једина исправна.. Причао како се нада да ће дебитовати у репрезентацији, како је Џикић један од највећих разлога што је отишао баш тамо…
Како ће повести пса са собом..

Reply
Aleksandar јун 23, 2012 at 13:33

Ja se samo pitam kako je moguce da igrac koji kod nas grejao klupu igra za Evroligasa? Zbog ove uprave izgubili smo ogromnog talenata… Neka neka, sad moze tatin sind F.Covic i B.Popovic da igraju…

Reply
SRBB јун 23, 2012 at 13:40

А зашто не помислиш , да можда ниси у праву..
Управа је знала да ће га менаџер пребацити у Лијетувос Ритас и није хтела да заснива игру на њему..
Покушали су да га задрже, он је био за останак у клубу, али је Ражнатовић, онај који се „стара о његовој каријери “ одрадио посао за Џикића..

Reply
ShoNara јун 23, 2012 at 13:44

A sta mislis da je Tomas imao jednogodisnji ugovor i da se igra zasnivala na njemu?

Reply
Aleksandar јун 23, 2012 at 13:48

Na kraju krajeva odluka je do kosarkasa a mala minutaza je presudila da ode iz zvezde. Momak koji nas je pre dolazka Pesica vadijo iz go*** vam je sad krivac? Samo se vi dalje poklanjajte Pesicu i Covicu. Neverovatno kako nekim ljudima pada tesko gledati stvari objetivno i realno…

Reply
ShoNara јун 23, 2012 at 13:52

Dobro decko je dao sve od sebe da pomogne Zvezdi, Zvezda se trudila da sto manje pomogne njemu i on je otisao u klub gde ce minutazu morati da zaradi, a ne kao u Zvezdi da se igra po raznim osnovima, sem po zasluzi.

ShoNara јун 23, 2012 at 13:53

Da dodam, u ovoj Zvezdi bi i Bo Lester Mekeleb sedeo na klupi.

Petar јун 23, 2012 at 12:56

http://sportal.rs/news.php?news=76953

Nema nista od Lukovica, Mikic ide, Lazovic verovatno ostaje, Borha se vraca, ali po stvari! Radi se na dovodjenju ofanzivnog veznog i stopera. Nista od Stepanova.

Za lukovica sam i znao da je jos jedna od novinarskih bajki, mikicu je bilo vreme da ode… evo samo jos jednom da kazem nek nam Bog pomogne o sucuvanju Lazovica, ali tu je mnog sumljiva stvar sto vec nije potpisao ugovor? Mislim da je dobra stvar sto Robi nije pustio Borhu da se vrati, ok igrac ucestvuje u akcijama zalsuzan je za pobede u derbijima, ali nije to to. A i sta ce anm igrac samo da upraznjava mesto Ozegovicu ili nekom drugom 6 meseci pa ponovo ide i ponovo se uigravamo jovo nanovo. A i Borha nema neki ekstra kvalitet pa da zalimo. Totalno je nepotreban za evropu jer je mnogo spor. U evropi moze da prodje ili viseina ili brzina. A tu su Kasalica i Babalj. Nadam se da cemo biti od sad malo opasniji iz prekida, korner i te situacije. Ja bih ako vec ne mozemo da dovedemo proverenog ofanzinog veznog, zadrzao Kadua, lik je cale za nasu igru, samo ne znam u cemu je problem, jos plus ne moramo da placamo tog novog igraca ako zadrzimo kadua. Sve u svemu samo Lazovica da sacuvamo, boze pomozi!

Reply
CZV јун 23, 2012 at 13:12

A zasto ostavljate te linkove,da bi ste ispali pametni ? Pa ponasate se kao da samo vi citate sportske sajtove…

Reply
Ryber Palunko јун 23, 2012 at 15:19

Borha nema kvaliett, a Bablj nima!? Ma gdje si fga ti to gledao. Možda je najveća rupčaga od igrača na svijetu, ali ni ti ni ja to ne znamo, jer ga nismo gledali ni sekunda.
A, pošto ti Borha ne valja, sada ćeš imati priliku da gledaš kako se od napadača (Kasalica), prilikom prijema, lopta odbija 8 od 10 puta, kao od kamenčine.
Ko zna šta će biti i od Ožegovića. Jedno je nada, a relanost drugo. Mada i ja se nadam. Međutim, tako je bila povika za Čaušića, a tip je (kad sam ga pogledao na nekoliko mečeva u Radu) ljuti prosjek.
OKo Laze se slažemo, ode li, bye-bye titula, prosta jednačina.

Reply
njaVa јун 23, 2012 at 12:51

Mislim da je Prosinecki ovako zamislio da bude ekipa sledece sezone:
Bajkovic,
Pauljevic, Tosic, Maksimovic, Mladenovic,
Mijailovic, Milivojevic, Evandro,
Lazovic, Milunovic, Babalj….
2 postava:
Kirovski,
Stojkovic, Krneta, Spajic, Nenadic,
Dimitrijevic, Djurickovic, Kadu,
Vesovic, Perovic, Kasalica…

E da je takva ekipa ne bi morali brinuti ni za titulu, ni za kup!

Reply
Petar јун 23, 2012 at 12:57

Perovic u spicu? I sigurno bi pre stavio Babalja kao centarfora a kasalicu na stranu….

Reply
Spiritus јун 23, 2012 at 12:06

Bez pojacanja dzaba sve . . .

Reply
Spiritus јун 23, 2012 at 12:47

Ode Nedovic u Lietuvos Ritas . . .

Reply
ShoNara јун 23, 2012 at 13:24

Aman ljudi, zasto minus kad je informacija 1000000% tacna.

Reply
rs krajina јун 23, 2012 at 11:16

srecno momci!!!

Reply

Leave a Comment