Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

У петак Мићко пред медијима

Млади фудбалер Црвене звезде Срђан Мијаиловић потписао је пре неколико дана нови, трогодишњи уговор са нашим клубом. Овим поводом на Маракани ће бити одржана конференција за медије у петак на којој ће популарни Мићко одговарати на питања новинара.

Међутим, ово није једини повод конференције, обзиром да ће на њој бити представљен и нови директор Звездине Омладинске школе.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

25 comments

Zeljko јул 26, 2012 at 20:12

Na mondu pise da je Brown potpisao Za Zvezdu,ajde proverite.

Reply
nele јул 26, 2012 at 19:53

Moze li link za tekmu za nas napacene koje nemamo tv prvu 🙂

Reply
Petar јул 26, 2012 at 18:13

Bio sam oko 13h na marakani po kartu za brata, blagajna je prazna odma sam uzeo kartu, pitao sam blagajnika koliko je prodato kaze nesto vise od 29.000 i znaci jos plus danas ceo dan se prodaje bice tu oko 33,34 hiljade i jos plus sezonske, znaci minimum minimuma 40 000 ljudi!
Tako je braco!
Vidimo se veceras na dobro poznatom mestu!

Reply
MaRe Delija јул 26, 2012 at 16:16

Sto se Bakica tice..kazu nemamo para za njega?? A zar se nije pricalo da bakic dolazi kao sobodan igrac i da nije potpisao novi ugovor sa Mogrenom???

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 26, 2012 at 17:42

Eh sta je se sve pricalo i pisalo…

Reply
Pancev јул 26, 2012 at 16:13

Ja se izvinjavam sto se cesto javljam! Zelim da znate ono sto ovde necete cuti. Zato sto admini objavljuju samo bajke iz nase Zvezde. Svaku losu vest oni prvo ispitaju kod Nikolovskog, a onda je ne objave.
Bakic nije slobodan igrac, trazi se obestecenje. I prvi deo da se uplati pre potpisa. Zvezda te pare nema. Babalj nije licenciran zbog istog problema. Mihajlovic je odstranjen iz istih razloga. To sto admini pricaju da on nije u formi je prazna prica. Ovoj upravi je Robi paravan za sve. Krij se iza njega. Zato su ga i doveli. Robi je vise nego dobar covek. Ispasta zbog kukavica i prevaranata iz uprave.
Ovo je sad sto cu reci proverena informacija. U Zvezdi kasne plate pet meseci. Ima dosta neplacenih racuna. U vecini banaka racuni su blokirani. Lukic prima platu. Vesic prima platu. Igraci ne primaju platu, Robi ne prima platu! Kuvarice i cistacice ne primaju platu.
Naplje: Lukic, Vesic, Nikolovski, Antic, Labus, Stefanovic, Negic, Vasilijevic….

Reply
Dražen јул 26, 2012 at 16:45

Ја не знам ниједну куварицу у Звезди па да знам да ли прима плату. Ти очигледно и знаш да играчи нису примили плату пет мјесеци (што је можда и тачно, ја не знам), али то значи да им плата касни мјесец дана, јер они иначе годишње плате добијају у четири рате, тј у четири квартала.
Ти очигледно знаш зашто Михајловић не игра. Вјероватно се побунио због плате, иако није одиграо ни 200 минута у задње двије године. Ово за Бакића и Бабаља није спорно и сви знају да није дошла лиценца зато што Звезда није уплатила 87.500 евра, тако да не знам шта си ту ново написао. Па чак је и менаџер Бакића рекао да се преговара да се не мора уплатити одма та прва рата за њега.
Већ сам ти рекао да напишеш неки текст и подупреш га доказима, пошаљеш на наш емаил и ми га објавимо.. Будући да очигледно сматраш да су админи потплаћени или шта већ, иако не знаш какав став има свако од нас према управи.
И не знам какве везе има Николовски са нама, када смо ми НЕЗВАНИЧНИ сајт СД Црвена звезда, а не званични сајт ФК Црвена звезда.

Reply
Pancev јул 26, 2012 at 17:16

Po tvom objasnjenju i pravilima uprave, kasni se samo sa jednom platom i jednom cetvrtinom plate!
Sto se Mihajlovica tice, po tebi platu ne bi trebao da dobije onaj ko ne igra?!
Tekst necu da pisem, nemam portal i nemam ambicije za tako nesto. Ali da ga slucajno imam, nebi filtrirao vesti kao i vi!
Sto se tice potplacivanjai para, to nisam ni pominjao! Pricam o poklonima!
I poslednje, ja ne znam samo cistacicu! Ali ne znam ni samo Nikolovskog da bi mi on bio izvor informacija!

Reply
Dražen јул 26, 2012 at 17:26

Ја ти покушавам објаснити да сви у Звезди примају плате по кварталима, значи свака четири мјесеца приме једну плату, барем сам ја тако упућен. Што значи, да ако нису добили плату 5 мјесеци као што ти кажеш, плата им касни један мјесец.
Ја ти упорно говорим да је Михајловић слободан на Робијево инсистирање, тј да Роби не рачуна на њега, док ти форсираш своју причу да је он истјеран или шта већ. Па ја бих први објавио чланак о томе, исто као што сам урадио када су отјерали Перовића са припрема, али једноставно, сада није таква ситуација.
За текст ти не треба портал, ннапиши га и пошаљи нама. Наравно убаци доказе, нећемо писати текст без икаквог чињеничног основа.
А де ми објасни какво филтрирање вијести? Шта очекујеш, да ми објавимо да у клубу нема воде, иако немамо никакве доказе о томе?
Мислим да ћу се сада повући из ове дискусије, јер смо више пута размијенили исте ставове и мишљења.

Reply
Branimir јул 26, 2012 at 18:53

Немојте се понављати.
Честитам на исказаној достојанственој размјени мишљења.

radmilo јул 26, 2012 at 16:55

Veceras da se ori UPRAVA NAPOLJE!

Reply
bane 76 јул 26, 2012 at 17:57

Smaras majstore, Jedno te isto lupetas svaki put… Je…i te
i lukic i vesic a i nikolovski… Oni su nebitni prelazno resenje,oteracemo ih kad za to dodje vreme.ne smaraj vise snjima…

Reply
Драган јул 26, 2012 at 18:33

Немој да претерујеш. Да ли можемо да се сложимо да је лоша вест недолазак Луковића, Пантелића, Нинковића? Да ли можемо да се сложимо да је лоша вест недолазак Кнежевића? Можемо ли да се сложимо да је лоша вест то што нам Гаспром није повећао уговор у претходних годину и по дана иако су медији то писали у сваком прелазном року? Све те информације, између многих осталих, смо овде објавили. Нико овде вести не филтрира. На овом сајту је управо Дражен написао један изузетно оштар и критичан текст упућен управи пре само пар недеља, и ти си сада њему нашао да кажеш да ради у интересу управе? Немаш логике ни мало. Ставка менија блогови, па изабери Дражен, последњи блог. И, шта сад? И даље се овде објављују бајке? Ко је писао да је Борха незадовољан радом управе, да је због тога и отишао, и први објавио те информације? Управо овај сајт. Имаш сво право да изнесеш какве год аргументе имаш у вези било чега, али да напишеш да је овај сајт ту да износи само позитивне ствари није истина.
Друга ствар, сам Роби је оценио да Дача у овом тренутку није квалитет за Звезду, односно да није у оној форми у каквој је био када је дошао у клуб, а процена је да ће тешко у скорије време бити. И то је нешто што можеш чути од било ког играча.
Наравно да је проблем са Бакићем и Бабаљем око новца, не видим ту ништа спорно када је то и сам клуб рекао.

Reply
Terza јул 26, 2012 at 16:12

Ima li jos karata za sever???Hvala.

Reply
Petar јул 26, 2012 at 18:10

Ima ja mislim, jutros sam bio oko 1 i prodato je nesto preko 29.000 ulaznica, znaci bez sezonskih, znaci bice minimum 40 000 ljudi!

Reply
Delija јул 26, 2012 at 15:36

Admine, zar nije bilo price da je Bakic slobodan igrac jer mu je istekao ugovor, pa kako sad nemamo para za njega ako je slobodan ? Razumem da Mogrenu ide neki procenat jer je to Bakicev maticni klub, ali ne verujem da je to 500 000e kako se pise po medijima.

Reply
joca јул 26, 2012 at 15:53

ne bi trebalo da ide mogrenu pare jer mu je istekao ugovor i bakic uopste ne zavisi od tog kluba, tako da ga je mogren ispusio za pare

Reply
Branimir јул 26, 2012 at 18:48

Биће ми жао ако ми испушимо због тих пара. Мали је змај.

Reply
Драган јул 26, 2012 at 18:38

Има он уговор колико знам.

Reply
Luka јул 26, 2012 at 15:35

cek cek cek… znaci oterali smo dostanica? znam da je neki trener koji je nedavno bio na klupi Zvezde kasnije preuzeo omladinsku skolu. ili sam gadno pobrkao?

Reply
Бане јул 26, 2012 at 15:42

Да, Достанић је био директор омладинске школе, али је давно напустио ту функцију како би преузео, чини ми се неки кипарски клуб. 🙂

Reply
Branimir јул 26, 2012 at 18:47

Неког грчког друголигаша који има амбицију да уђе у 1 лигу. (Доха и слично).

Reply
shone јул 26, 2012 at 15:31

Sta je sa Bakicem?

Reply
Mimi јул 26, 2012 at 15:33

procitao sam da nema para za njega,mnogo traze za njega…

Reply
Miki Delija јул 26, 2012 at 15:29

Nadam se da ce jos vise napredovati i da cemo ga za dve sezone prodati za 4 milke minimum!
Pozdrav svim delijama, vidimo se veceras na Marakani!!!

Reply

Leave a Comment