Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Борха у Санта Феу

До овог лета нападач Црвене звезде, Кристијан Борха, потписао је уговор са шампионом Колумбије, Индепендијентеом из Санта Феа.

Борха је данима водио преговоре са челницима Индепеnдијентеа и у први мах договор није постигнут, међутим, две стране су на крају дошле до решења, те је Кристијан потписао једногодишњи уговор.

Борха је у Звезди на 43 утакмице постигао 17 голова и имао 14 асистенција.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

26 comments

bre авг 6, 2012 at 13:31

Secate se price iz uprave kako je on na kvarno potpisao ugovor sa Figuirenseom,eto vidite i to je laz.

Reply
Mani авг 5, 2012 at 13:39

Eto prilike da se Borha posle godinu dana vrati bez obestecenja!!!! 😀

Reply
Ryber Palunko авг 5, 2012 at 12:48

Ipak se zadrži na temi ‘uprave’, (berićetna tema; šta god kažeš, nećeš pogriješiti) pošto o fudbalu pojma nemaš.
Kako vidiš, šampion Kolumbije, tim koji bi nas izuo iz kopački, hoće da ga vidi u svojim redovima, pa izgleda da može da igra još ponegdje, osim kod nas, ali ko zna jesi li ti pročitao članak? Mora da si vidio samo Borhinu fotku i u njoj, nepogrešivo prepoznao dvoglavo čudovište Lukovesa, kojeg možeš ubiti samo enormnim brojem postova, koji su svi do jednog navlas nalik jedan drugom.
A Borhe se okani u toj borbi, Don Aco, sam fudbal, nije tvoj teren.

Reply
sasa авг 5, 2012 at 12:29

Zna li neko da li imamo nesto od toga neki kes?

Reply
shole авг 5, 2012 at 11:02

Vrlo jednostavno:oduzmite Borhinu statistiku iz prosle sezone i vidite gde bi bili i kako bi zavrsili sezonu pogotovo u derbijima.Pozdrav.

Reply
mile авг 5, 2012 at 06:15

Ja nisam davno otkrio ovaj sajt. Mozda malo pre nego je Robi dosao za trenera. Nisam komentarisao, bice prvu godinu dana, nikada. Ali jesam citao redovno. Sta mi je ostalo u secanju iz te prve godine, a Bogme i posle?
Ovde se toliko ruzno pisalo o Borhi, da sam znao na Yt naci celu utakmicu i gledati samo njega 🙂 Mislio sa, kako bre u CZ igra takav igrac? Ne krece se, panj, drvo, gusi napad… Doduse, to je bilo tacno, mozda ne bas u toj meri, ali ste pisali istinu.
Sad neka druga prica??? Puno kontradiktornosti oko njega. Sad jedno pisete, sad drugo. Samo je Robi uvek govorio da je Borha zahvalan igrac, ma sta to znacilo 🙂
Meni je zao sto je otisao.

Reply
DS авг 5, 2012 at 05:16

Ja jos ne mogu da se pomirim sa tim da vise ne igra za Zvezdu,sta radi bre Lukic…Dzaja kad bi se vratio ponovo bi smo bili klub,ali od tog nema nista. :/

Reply
Aleksandar авг 4, 2012 at 23:00

Sve najbolje i hvala mu za njegov ucinak u zadnjim utakmicama ALI njegov ukupan ucinak govori sve…. Toliko nas su kostali njegovi kiksevi.

Reply
vladimirrbgd авг 4, 2012 at 22:50

koliki je nas deo,mislim procenat?
mislim da ce ova bagra sve da uzme za sebe i…

Reply
redjamo pobede авг 4, 2012 at 22:13

Hvala na svemu i sve najbolje u zivotu

Reply
Barun авг 4, 2012 at 21:26

Koliko god Borxan bio osporavan kao i Toske (fizicki najspremniji igrac ekipe) ite kako se oseti ta praznina na terenu…..Hvali ti Borxane i srecno!!!!

Reply
sava авг 4, 2012 at 21:22

Vratiti Borhu ali odmah…neverovatno koliko je znacio u nasoj igri…ali???

Reply
Diablo авг 5, 2012 at 01:04

Brzo zaboravljate njegove promasaje i upropaste kontra napade i gubljenje titule zbog vaseg odlicnog Borivoja
J… se za kup koji je on odigrao dobro da je dobar igrac mogao je i prvi deo sezone da odigra dobro, dobar igrac se odmah uvidi kao Jovanovic

Reply
Samo malo... авг 5, 2012 at 02:32

Jovanovic kazes …? Pa taj Jovanivic ima GODINE i GODINE iskustva , 30 nastupa za rep. Igrao gde ne , bilo bi nenormalno da se on ne adapitira odmah, inace Borha ima koliko ,21, 22 god ? Plus on nije Srbin , ne razume jezik , jos jedna otezavaujca okolnost , drugu polu sezonu odigrao je ODLICNO , da je ostao i ove pripreme ko zna kako bi odigra sezonu , jer se vidi da je veooma dosta napredovao , inace videli smo SVI koliko on fali na terenu , ne sad , nego jos na pripremama … TOLIKO o tome …

Reply
shole авг 5, 2012 at 10:53

Hoces da kazes da je Borha kriv za gubljenje titule???
Decko…mnogo si smesan,prvo dobro razmisli pre nego sto ista napises jer ovakva glupost,blago receno,odavno nije napisana.

Reply
era авг 4, 2012 at 21:03

Srecno u nastavku karijere i hvala za sve!
Jel dobijamo neke procente?

Reply
ZeljaBg93 авг 4, 2012 at 20:53

Sve najbolje majstore! 🙂

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 20:49

kakavi igrac takav klub hvala bogu pa ga je bucmasti raskrinkao hteo je da nas prevari i vi ste ovde kukali za ovim smejurija.

Reply
ZeljaBg93 авг 4, 2012 at 20:53

Milane ti ocigledno ne znas sta pises, zar se ne vidi tek sad po nasoj igri koliko nam fali ovaj covek?!

Reply
marko авг 4, 2012 at 21:03

Gde nam fali? Pa mi i bez njega igramo presoporo! NE treba nam niko ko zadrzava loptu u nogama bespotrebno! I tako usporava igru! Igra treba da bude konkretna i brza! A ne da se muze lopta, i da se nose po 2 igraca na ledjima!
pogledaj samo kako je cirkulisala lopta 2000.! I ko se tada gradio i bespotrebno mucio loptu! Nego samo, brzo i konkretno!
http://www.youtube.com/watch?v=CntR-K34-rw
To je igra ka kojoj trebamo da tezimo! A ne ono, mucenje lopte!

Reply
ZeljaBg93 авг 4, 2012 at 21:07

Slazem se da takvoj igri treba da tezimo, ali nemamo mi vise takve igrace, to je realnost..fali nam igrac koji moze se zagradi i nosi dvojicu i da proigra saigraca, pa ako si gledao protiv omonije, kasalica celo vreme to pokusava al ga jednostavno oduvaju odbrambeni igraci omonije..

Reply
marko авг 4, 2012 at 21:15

Ipak je do trenera! Jer trener treba da im ukazuje na treningu da lopta mora da cirkulise brze, i da se igra konkretnije! Za to postoje treninzi! Ako ne moze igracima da „utuvi“ u glavu da igraju sa manje kontakata, onda ga lepo izostavis iz protokola, sve dok se pravi pametan i ne shvati da mora da igra brze! A ovako ako mu ti kazes da se dodaje do besvesti… Mrka kapa… Jer ja zaista ne vidim neki napredak u nasoj igri od kada je Robert na klupi! jbg…

Barun авг 4, 2012 at 21:28

Upravo tako!

MILAN KG авг 4, 2012 at 23:26

ja vrlo dobro znam sta pisem on nije nikakav igrac!!!!!! a to sto se stvara fama da nam on nedostaje mogu da nazovem glupostima nama ne nedostaje borha vec pravi igraci i trener a da je toliko dobar otisao bih u neku jacu ligu i u neki bolji klub a ne u kolumbiju.

Reply
ds авг 4, 2012 at 20:55

o cemu pricas, ako zanemaris statistiku koja uopste nije losa on je imao nemjerljiv doprinos nasoj igri. al ne razumijemo se svi u fudbal jbg pa se onda stavljaju takvi komentari

Reply
MILAN KG авг 5, 2012 at 14:24

a ti se razumes u fudbal… ajde bre pravite od njega maradonu kao da je ne znam sta jeste jak ko bizon i borben promasivao je zicere u derbijima i u prvenstvu dao je neke golove prosecan ucinak nista spektakularno.a po vama kad je toliko ndobar zasto nije u nekom jacem klubu on samo moze da igra u kolumbiji i u zvezdi nije igrac za ozbiljne klubove.

Reply

Leave a Comment