Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш: „Знам да могу много боље“

Ненад Милијаш
Ненад Милијаш
Ненад Милијаш

После три године, са десетком на леђима, на Маракану је истрчао повратник међу црвено-беле Ненад Милијаш.

– У претходних седам дана сам доста путовао, мењао средине и климатске услове, што је утицало на то да не будем у потпуности задовољан ониме што сам данас приказао. Са друге стране, имао сам неколико добрих додавања и учествовао сам у акцији код другог гола. Знам да све то може много боље, и верујем да ћу допринети бољим играма клуба – рекао је Милијаш.

У наредне две недеље, зог репрезентативних обавеза црвено-бели неће играти утакмице, а највећи задатак стручног штаба биће да опорави и освежи екипу пред наредне изазове.

– Имао сам само један тренинг са екипом, и сигурно је да ће у наредне две недеље мени много значити јер ћу бити у прилици да се додатно упознам са екипом и да уђем у ритам. Ову победу највише су заслужили навијачи, и можда са трибина није изгледало тако, али заиста смо данас оставили последњи атом снаге на терену. То нам се вратило у последњем нападу, што ће нам надам се додатно подићи самопоуздање – закључио је стари-нови капитен црвено-белих.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

41 comments

bojan62 сеп 3, 2012 at 13:28

ono juce je bilo cisto mucenje (sa igrom smo se vratili 3+ godine u nazad)…nema vise iznosenja lopte po zemlji vec „samo ispucaj pa ako spic uradi nesto uradi“…lopta se „davi“,preskace se sredina,milijas u problemu ako ne dobije loptu u noge,radijus kretanja veoma mali,ne zatvara u odbrani,ne moze da povuce kontru (u par navrata imao prostor) vec odmah ide duga lopta (60% tih pasova je precizno a od tih 60% nase krilo/bek lepo primi polovinu). Sve u svemu mislim da smo vise izgubili nego sto smo dobili sa njime,plus izbacuje micka iz tima!!

Reply
ssss сеп 3, 2012 at 11:26

odlican kapiten, al tek sad vidim da je dosao onaj malbasic da bi bili strasni po stranama sa ovakvim pasovima milijasa

Reply
Realno сеп 3, 2012 at 11:22

Milijasu je mesto u Zvezdi, i to kapitensko ….
LULE DUNSTER !!!!
UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
B B R S сеп 3, 2012 at 11:19

moramo i jos jace i bolje da pevamo protiv Karadzica..

Reply
Dzo сеп 3, 2012 at 09:39

Bice Milijas bolji kad bude Mijailovic takoreci trcao za njega,a ne Dimitrijevic,koji je cak manje i od Milijasa koristio u defanzivi i vec je ocigledno da ne mogu zajedno na terenu,ali bi mozda Kadu mogao kad se oporavi,ali na sledecim gostovanjima u Kragujevcu i Kuli gotovo sigurno ce sredinu ciniti Milivojevic-Mijailovic-Milijas,a stvarno bi trebalo promeniti golmana,ali to je trebalo da se uradi na ovom sinosnjem mecu,a ovako je rizicno dati sansu Kirovskom,koji nije dugo branio,ali mozda bude na golu mlade reprezentacije bar u mecu sa Makedonijom 10 septembra u Krusevcu.

Reply
GetoBoy сеп 3, 2012 at 01:32

jbg Milijas samo jos da se navikne na nas fudbal salje prebrze pasove za ove nase napadace ne mogu oni to stici a on je tako naviko u engleskoj ali dobro doce to sve na svoje i SLAVICE SE TITULA!!!

Reply
Nenad Milijaš сеп 3, 2012 at 08:50

Tako je Miloše. U pravu si… :*

Reply
M.V.P сеп 3, 2012 at 12:55

ahahahah 😀

Reply
milos сеп 2, 2012 at 23:46

pa gore mislim i da ne mozes, nista korisno nisi uradio danas.

Reply
dejan сеп 3, 2012 at 11:43

U pravu si!!!

Reply
joda023 сеп 2, 2012 at 23:38

mićko na zadnjeg veznog, na svoju poziciju. ne centralni bek.

Reply
gledalac сеп 3, 2012 at 00:12

Cak bi Micko mozda bolje prosao ispred Milivojevica, jer bi tako milivojevic imao vise prostora za malo mirnije i preciznije lopte, a i cini mi se da bi se tako vise premestili na priotivnicku polovinu jer bi Micko vrsio pritisak visoko…To sam primetio protiv Bordoa u Beogradu i odusevio me je…i on i Milivojevic tad.

Reply
Republika Srpska сеп 2, 2012 at 23:29 Reply
Losmi сеп 3, 2012 at 10:28

bez Mikica sve je dobro 😛

Reply
gledalac сеп 2, 2012 at 23:26

Vesovic ne moze vise na beku da igra, mnogo se umara pa posle , ionako slabasan, nema snage za centarsut ili prost pas.

Reply
Republika Srpska сеп 2, 2012 at 23:23

mozete me pljuvati koliko hocete u ovoj ekipi dres ne zasluzuju Dimitrijevic Vesovic Mikic Miricbi Bajkovic.za Bajka nemam rijeci lik je gotiva otkacen ali kao golma rupacist linijski golman ne osjeca igru a o golovima kakve prima ne treba trositi rijeci.Mladenovic ako ne popravi igru nije nezamjenjiv,ima neko u omladincima ako nemoze Nenadic da igra.a igrac koji ce za 1 god ili 2 god da igra u barsi znate vec ko Milivojevic na njega ne treba trositi rijeci mali Micko je za njega TATA.definitivno treba pruziti sansu malom Savicevicu treba nam kreativac jedan u veznom redu

Reply
Chinez сеп 2, 2012 at 23:28

Smo se slazem da je Micko dosta bolji od Milivojevica.

Reply
cetnikcg сеп 2, 2012 at 23:22

Vec sledece kolo mikijeve lopte imaju oci. Odlican i on i mudri, asamoa umjesto cave, babalja da vidimo vala vrijeme je vise.

Reply
joda023 сеп 2, 2012 at 23:37

čava i asamoa su dve potpuno različite pozicije.

Reply
Marko сеп 2, 2012 at 23:15

Nas trener Jankovic je mogao da bira: Ili Falkao ili Mudrinski? Izgleda da se odlucio za pravu opciju!

Reply
neco-peco сеп 2, 2012 at 23:09

ne treba momke puno krivit al svi moraju bolje!Istrosili su se psihofizicki u dvije utakmice i pokazali damogu al isto tako igrat za zvezdu znaci da ne smijes da padnes ni fizicki a pogotovo psihicki. Al su mladI i ja im oprastam. Cini mi se da ce nam na sredini faliti kreativac jer i Dimitrijevic i Milivojevic a i Micko to nisu. Asamoa je pokazao da je bio neopravdano zapostavljen a Mudrinski da je ono sto godinama cekamo, bar se nadam. Covjek je iz 3 sanse dao 3 gola. Vesovic nije lose odigrao a svi ostali su bili prilicno losi, Maksimovica i Jovanovica ne treba dirati, jos im treba vremena da se uigraju i da se povezu sa bekovima. I Maksimovic je nedavno dosao a kamoli Jovanovic, bit ce to dobro! Znam da je ruzno reci al mi je drago sto nismo usli u ligu evrope jer mi ne mozemo igrati 2 takmicenjaa sto je najbolje ne moze ni partizan! Ja sam jos optimista da ce se titula rjesiti do pola sezone!

Reply
Marko сеп 2, 2012 at 23:09

Po meni je Milijas dobro odigrao. Dugo nismo imali igraca koji ume tako precizno da podeli loptu u prazno. Zna da izvodi kornere, zna slobodnjake da sutira, zna da centrira, jak je, dobar u skoku. Ako mene pitate on je pojacanje. Mudrinski je vec odlicno pojacanje!

Reply
bojan62 сеп 3, 2012 at 13:36

sa druge strane
1.mali radijus kretanja
2.ne zatvara rupe
3.cela igra nam se svela na bunarenje i preskakanje sredine
4.u problemu ako ne dobije loptu u noge
5.zauzima micku mesto u timu
6.spor (puz u poredjenju sa mickom)
7.nema snage
8.(ne daj boze da pocne ponovo da suri vinjak kod drugara u kafani u zemunu)

Reply
FCRS сеп 2, 2012 at 23:05

Sta se desava sa Jovanovicem i sad primamo drugi gol posle njegove greske kao i protiv bordoa.

Reply
Pop сеп 2, 2012 at 23:30

Čovek imao saobraćajku, prevrtanje. Valjda je to uticalo.

Reply
joda023 сеп 2, 2012 at 22:56

maksimović je rupaaaaaaaaaa!!!!

Reply
JedinoSever сеп 2, 2012 at 22:51

Navikao covek na Englesku! On sve lopte salje napred u polje, a Dimitrijevic nazad na stopere (sem kod prvog gola). Ko ne kapira koliko smo dobili njegovim povratkom ne kapira fudbal ili igra PS po ceo dan. Ima bre sve da gazimo!!

Reply
Luka сеп 2, 2012 at 22:45

Ja ne razumem zbog cega toliko ocajavanja. Milijas uosptenije lose odigrao. Podelio je par odlicnih lopti koje nisu iskoristili drugi igraci. Niste valjda ocekivali da on sada omdah razvali prvu utakmicu? Mudrinski jeste, on nije.
Ko je gledao mec video je da su nam centarsutevi danas bili mnogo bolji nego inace! Docice i asistencije ne brinite.

Reply
Chinez сеп 2, 2012 at 22:52

Budi malo objektivan. Nemam nameru da kritikujem Milijasa, ali on je dans odigrao lose. Samo je Milivojevic odigrao losije, stoji to da je Milijas imao par korisnih dodavanja, ali stoji i to da je par dugih lopti izbacio u aut.
Od Milijasa ocekujem vise od ovoga sto je danas pokazao i da izbije iz glave duge lopte, kao i ostatak ekipe. Izuzev Maksimovica koji je bar par puta pogodio saigrace, moze se reci cak i dobro proigrao.

Reply
123 сеп 2, 2012 at 23:00

moraju nekada da se igraju i duge lopte tako se stvara visak i ovu i proslu utakmicu smo posle takvih lopti dali gol

Reply
Chinez сеп 2, 2012 at 23:07

Prvi gol dobar centarsut. Drugi gol, Asamoa se izborio za jednu niciju loptu, probio po strani i dobro ubacio. Treci gol, dobar pas u prostor, mislim Milijasa i dobar pas Asamoa za treci gol Mudrinskog.

Reply
crni_redstar сеп 2, 2012 at 22:38

ok bice sada konacno vremena za predah i upoznavanje. od tebe ocekujemo sigurni pas,cvrtinu na sredini i opasne prekide,poneki sut sa 20 metara ako moze,a to sto nemas brzinu boze moj,onda bi verovatno igrao za mancester,i da bacis pljuge! mudrinski se odmah ukomponovao boole ga 😀 uh kakav sidras! on kasalica i asamoa i no sikiriki! jedva cekam da se malo odbrana sredi ovo ne lici ninasta! svako nam daje golove! a bajko je los,gledao sam utakmicu u prepunom kaficu i svi zivi tvrde na nema pojma,a ne znam sto se kirovskom ne pruzi sansa.

Reply
babalj сеп 3, 2012 at 01:58

Tacno je da Bajko nema sigurnost.Bar ja kad lopta ide ka njemu blago utrnem.Ali nemojmo preterivati bas,jer po meni danas,a i u Bordou nije kriv i nije mogao da brani nijedan gol ! Izuzetak je start za penal,ako je start i postojao,ali bez obzira ,njegova greska.Doneo nam je priliku da igramo protiv bordoa,a onda bio nesmotren i jbg.Kako Robi kaze -fudbal je to- ,a Sale dodade -djavolja rabota- .

Reply
thrilos сеп 2, 2012 at 22:34

izgleda da ce jos jedan miljenik severa postati veliki promasaj

Reply
Levi brisac сеп 2, 2012 at 22:30

Miki ti si nas kapiten,nemoj da brines uopste imas ti dovoljno kredita kod nas!!!

Reply
x сеп 2, 2012 at 22:29

Milijas razocarao,kakvi su ono potezi i duge lopte,baloni,svaki duel je izgubio. Nisam video sporijeg igraca,treba mu 8 sekundi da primi loptu. Strasno!

Reply
Chinez сеп 2, 2012 at 22:43

Znaci nisi video Milivojevica…

Reply
era сеп 2, 2012 at 22:27

Moras Miki jos bolje. Igra 0, ali pobeda je najvaznija. Sad 2 nedelje se odmorite i nastavite seriju pobeda!

Reply
CzvBoys сеп 2, 2012 at 22:27

I samo da više ne jurimo rezultat, na svakoj tekmi se u pocetku opustimo pa posle moramo da pravimo preokret sto nam je poslo za rukom protiv Pazara i danas sa Radnickim ali isto tako moglo je biti drugačije! Bitno je ući čvrsto u meč i onda će biti bolje! Da li neko zna ko će voditi treninge kada Sale bude sa mladom reprezentacijom? Zvezda OOOOOO

Reply
Dante сеп 2, 2012 at 23:52

Pa Sale, vodi sa sobom 70% ekipe! 😀

Reply
M.V.P сеп 2, 2012 at 22:24

Ti si nas kapiten Nenadee, Nenadee….
Bice Miki onaj pravi kad je najpotrebnije…

Reply

Leave a Comment