Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Пантовић: „Роби ће бити исплаћен, ускоро плата и за радну заједницу“

Стефан Пантовић
Стефан Пантовић
Стефан Пантовић

ФК Црвена звезда ће исплатити 280.000 евра дуга Роберту Просинечком у две рате, а до 15. јануара 2013. године, истакао је вршилац дужности генералног секретара нашег клуба Стефан Пантовић.

„Ни случајно да ће било ко доћи у позицију да се одриче зарађеног новца. Ми смо својих обавеза свесни. Уосталом, све је прецизирано споразумним раскидом уговора с Просинечким, како висина дуговања, тако и доспеће обавеза. Ми смо се обавезали да тај новац исплатимо Просинечком у две рате, с 15. јануаром 2013. године као крајњим роком за исплату целокупног дуга. Не бих да откривам конкретне детаље било чијег уговора, само могу да кажем да је реч о нешто мањем износу него што је објављено у медијима“, рекао је Пантовић за „Новости“.

Плате ускоро могу да очекују и чланови Радне заједнице, који готово целе ове године нису видели ни динара.

„Радна заједница је наш приоритет. Као што сам и рекао запосленима, најкасније у четвртак биће исплаћена једна плата. Заиста је недопустиво да људи седми месец не примају зараду, а при том уредно обављају све своје дужности. Желимо да будемо коректни према свима и најважније нам је да решимо питање радне заједнице.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

67 comments

veliki pravi zvezdas сеп 6, 2012 at 14:44

Uprava napolje ,zelimo povratak legendi u Crvenu Zvezdu i dolazak jakih sponzora u nasu Crvenu Zvezdu

Reply
rille83 сеп 5, 2012 at 19:34

Auuu brate sad si me razocarao!!! Sta pricas bre,kakvi crni dokazi??? AKO ZNAS NESTO PISI a nemoguce je da vi ovde ne znate a svi novinari Srbije,kao i javnost,mislim na novinare kojim jos uvek verujem ne ruznal i kompanija,bruje o tom coveku. Nisam ja trazio da ti ovde napises nesto i prilozis dokaz vec da se raspitas,saznas i napises ISTINU i ostaviti nama da sudimo pa iako nece imati nikakvog znacaja,mada mislim da ce navijaci malo vise komentarisati kako Vesic treba prvi da ode iz kluba a ne da se vataju samo za Lukica. Nesto se ne secam da ste iznosili neke dokaze kada ste pisali o Pavlovicu ili kome vec!? AJDE ako mora tako kako kazete daj te nam DOKAZE da je BRAZILAC bio na probi,kako ce te nam to dokazati? Mislim primer je nebitan ali jako dobar da ti dokazem da to sto se vadis na dokaze NE PIJE VODU. Jbt nisam ja trazio da vi coveka strpate u zatvor pa da vam trebaju kojekakvi dokazi nego samo jedan TEKSTIC zasluzio je covek ipak je punih 10godina u nasim klubovima BEZ IJEDNE TITULE i ti mene onda mazi s nekom pricom o dokazima a covek nas 10god unistava ALOOO 10 GODINA ZAR TREBA VECI DOKAZ,TREBALI VECI DOKAZ DA NIJEDNU TITULU NEMA ZA TIH 10 GODINA!!!??? Izvini ako sam te malo smorio ili u nekom delu teksta bio bezobrazan,namere su mi najpostenij. Pozdrav!!!

Reply
boki zvezdas сеп 5, 2012 at 19:21

Robi je za godinu ipo dobio 6 plata.Jbg koji smo mi bednici.

Reply
otpisani101 сеп 5, 2012 at 17:14

eto to su rezultati lukica i uprave o stabilizaciji kluba…obecali su da ce posto su prethodnici navodno bili lopovi,,piksi,spasojevic,dentana,,oni dug smanjiti…evo postali smo kao drzavna firma u stecaju…igracima i zaposlenima plate kasne,tehnoloski viskovi,to su ovi oterani iz kluba traze svoje pare koje im klub duguje,dug nam je veci i to je obecana stabilizacija kluba…evo na sta je spao prvak evrope i sveta…cuveni sponzori gledaju da sto pre pobegnu sa marakane,a titulu i evropu mi verni navijaci sanjamo 5 godina..pre 3 godine je ova uprava uz program stabilizacija kluba,titula i evropa bila izabrana na celu kluba…za 3 godine nijedno obecanje nije ispunjeno, a znali su sve probleme koje klub ima…zasto su dolazili ako su nesposobni da preporode klub…dakle uprava-napolje i promene na svim nivoima…hitno…zvezda je zivot,ostalo su sitnice…

Reply
Uros сеп 5, 2012 at 16:46

Marovicu je lukic pretio navijacima,Zare je otisao razocaran jer nije hteo vise da ucestvuje u farsi,a ljut na Robija koji nije hteo da stane iza njega,naravno i njemu su ostali duzni,Milovanovicu su uzimali pare koje mu je Lens uplacivao,ovaj se pobunio i onda preko noci postaje igrac koji se ne zalaze na pripremama,to svi znaju,Mikicu je preceno navijacima kada je dosao kod lukica kao kapiten da pita za lovu,Cosic i Petkovic transfer lista cim su zatrazili plate,dalje vesiceva zena radi u marketingu i zaposlila je brdo ljudi,kafic na stadionu isto oni vode,prvi sam o tome pisao ovde,ali dzaba, od price nista konkretno,ko zna sta ce sve isplivati na videlo kada lukic nadam se za koji dan pod pritiskom Vucica konacno ode.Andjus je pre neko vece opet imao u gostima novinara Jovanovica,svasta se moglo cuti,uglavnom nista lepo o rukovodecoj garnituri,pljuvacina najstrasnija,ima preterivanja ali velikim delom istina,naravno delije andjusa proglasvaju bolesnim,jos od proslih emisija,verujte mi dobar razlog da se ovaj covek i njegove teorije dobro preslusaju.Sve u svemu iskreno se nadam da ce Vucic oterati lukica sto pre da ne bi izgubili i ovu sezonu,verovatno dolazi tandem Dzajic i Stojadinovic nas najuspeniji menadzer,ako smo gledali raspalog adzica da dovodi igrace i cutali i citali razne letke kako sad nije pravo vreme za smenu,kako nije trenutak,kako treba razmisliti,realno je da istrpimo i Stojadinovica makar malo.Zapad i istok zvizde,a sa severa pesma ne prestaje,kako se cuje pokoji zvizduk,mikrofon reaguje u stilu sprintera na sto metara,odma pesma da se ugusi negodovanje i protest,ima tu ljubavi prema klubu i podrske kad je najteze,ali ima i slepe podrske lukicu i pored najvecih neuspeha u nasoj istoriji,malo cudno zar ne.Za kraj nesto o Dzaji,ako mu ceo stadion skandira ime i trazi njegov dolazak u redu,ali covek od 75god nema carobni stapic,ja pravo da vam kazem nade polazem u Vucica i Ruse koji su autori ovih nadam se promena na Marakani,a svako onaj ko misli da je za vreme nekadasnjeg Dzajinog rukovodjenja sve bilo u redu sto se tice finansija grdno se vara,ljudi budimo realni, milioni su nedostajali i onda i sada,samo je neko ucestvovao vise,a neko manje u svemu tome.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! сеп 5, 2012 at 15:35

pogledajte raspored zvezde od 10 kola a pogledajte partizanu.donji srem-zvezda partizan -novi pazar 11:zvezda-jagodina radnicki nis-partizan 12:ofk beograd-zvezda partizan-rkg 13:derbi.14: sloboda-zvezda partizan-smederevo.15: zvezda-vosa spartak-partizan. ma ne nemaju laksi raspored.:S ako tu ostvarimo bar 4 pobede mislim da ce titula biti na vidiku.

Reply
njaVa сеп 5, 2012 at 15:33

Jel ikom osim meni ovaj Pantovic asocira na Adzica? 🙂

Reply
delija_md сеп 5, 2012 at 16:38

He’s back! 😀

Reply
Ryber Palunko сеп 5, 2012 at 17:21

Jbš mi, presjeklo me!!!

Reply
bane сеп 5, 2012 at 15:15

Zanima me kako Zvezda duguje Robiju 280000e ako mu se duguje 6-7 plata… ?? zar on nije godisnje imao oko 150000e… da ne bude zabune nemam nista protiv robija ali plate koje daju igracima i strucnom stabu su ogromne za rezultate koje ostvaruju… u zadnjih par godina nijednog igraca nismo prodali za neku vecu cifru, a i bez ulaska u neko evropsko takmicenje nema veceg prihoda….. bojim se da ce dug samo da raste, a ako ne osvojimo titulu i ne udjemo naredne godine u Ligu Sampiona ili i u ligu evrope… onda cemo uci u minus iz koga se ne mozemo izvuci….

Reply
Cira сеп 5, 2012 at 15:41

Apsolutno ispravno razmisljanje Bane,zato je privatizacija jedini spas.Privatizacija svih klubova JSL doneo bi kvalitet prvenstva,a time i povratak publike.Pogotovu bi nas klub bio zanimljiv za potencionalnog kupca,jer ima ime u evropi,a i dosta dobru posetu.
U ligu bi bili dovedeni kvalitetni igraci uz koje bi nasi mladi igraci ucili(primer Spanije koja je na slican nacin postala evropski i svetski prvak) Krem fudbala igra upravo u spanskoj ligi mada su u velikim finansijskim problemima kao drzava,ulazu se basnoslovne sume u igrace sto svakako donosi profit.

Reply
bane сеп 5, 2012 at 15:48

jeste privatizacija resenje… al bre mora da se obelodane ugovori uprave… igraca ne mora al da vidimo koliko prosecno zaradjuju… ne znam odakle crpe vise…. i ne treba Gasprom da da vise para i to bi strpali u dzep…. izgleda da cemo samo motkama moci da ih isteramo….

Reply
Branko сеп 5, 2012 at 19:49

Mozda je to sa premijama.

Reply
Sova сеп 5, 2012 at 14:57

Da li je Lukic primio platu?? HAhahah

Reply
Cira сеп 5, 2012 at 14:48

Nema ozbiljnijeg oporavka kluba dok se ne privatizuje…onda nece biti razvlacenja novca,promasenih investicija,previse zaposlenih i nesposobnih koji ce raditi u Zvezdi.Drugaciji je odnos prema klubu kada se zna ciji je od onog kada je svaciji i nije niciji.Gazda ce postaviti prave ljude na pravim mestima,ozbiljno pojacati ekipu jer to donosi novac(puni tribine,ucesce u LS i LE) Dok se to ne dogodi nema nista od ozbiljnog oporavka i nekog zapazenijeg uspeha u evropi.

Reply
MarkoFCRS сеп 5, 2012 at 15:59

Hah, a hoćeš li ti da kupiš Zvezdu i da ulažeš milione? O čemu mi pričamo? Najlakše je reći tu čarobnu reč „privatizacija“, i odjednom si pokupio svu pamet, imaš rešenje za sve probleme. A reci ti meni druškane, KO će da kupi Zvezdu i ko će da ulaže u nju milione?? Koga interesuje bilo koji klub u našoj smešnoj ligi?? U fudbalu su velike pare, nije to vaterpolo ili košarka, pa da preko noći postaneš veliki klub… Šeici kupuju klubove u ligama petice, gde su svako kolo puni stadioni, gde su prihodi od prava prenosa ogromni, gde se igraju velika takmičenja, Liga šampiona, Premijer, Primera… Pa čak ni tu ti nikad nije sigurno kako će taj šeik da se ophodi prema klubu… Evo primer Malage, kupio ih je neki šeik, prvu sezonu su pokupovali dobre igrače, trenera, ušli u LŠ, i sad se čovek smorio, pa sve rasprodaje, neće više da ulaže u ekipu. I šta ćemo sad?

Reply
gledalac сеп 5, 2012 at 16:35

Potpuno na mestu komentar.

Reply
Cira сеп 5, 2012 at 22:54

Naravno da bi bilo zainteresovanih za kupovini Crvene Zvezde i sigurno je to jedini izlaz iz krize.Zvezdini navijaci pune svaku utakmicu te engleske stadione od 15-30 000 mesta.Zamislimo samo da u nasem klubu igraju 2-3 zvezde uz dobru ekipu…pa marakana bi bila tesna,LS,LE svake godine,profit…Privatizacija svih klubova donosi vise novca fudbalu,a sto vise novca veci je kvalitet..
Ovako nigde necemo stici…dokle god se ne zna ko je vlasnik svi ce se truditi da se samo okoriste o Zvezdu.

Reply
MarkoFCRS сеп 6, 2012 at 00:41

Ma nema od toga ništa, bar ne u narednih 50 godina. Nije realno, jer bi jedan čovek morao da da ogromne pare, koje mu se nikad ne bi vratile. Naša liga je potpuno neisplativa i svi naši klubovi grcaju u dugovima. Ako je iko želeo da kupi Zvezdu, taj sigurno nije imao najbolje namere, već je kao Mišković želeo da se igra menadzera uzivo i da uzme zemljište kluba. I kad ti privatnik uništi klub, ti mu ne možeš ništa. Daleko smo mi od tog nivoa, moramo prvo da dignemo ovu našu pivsku ligu za 10 nivoa iznad, da bi se uopšte neko ozbiljan zainteresovao… A to možda bude, za 50, 100, 150 godina……

Reply
X сеп 5, 2012 at 14:42

Он је способан и што је данас посебно важно – поштен, а разуме се у фудбал. Јер погледајте „поштење“ досадашњег председника клуба, који каже да је генерални секретар поднео оставку из здравствених разлога, а одмах је потписао уговор да буде саветник председника за 160.000 месечно. Милијаша су платили 360.000 евра годишње, па ви размислите колико иде Милијашу, а колико посредницима. Питање је како се плаћају ти људи и те обавезе. Свима су поделили менице, значи када оде Лукић, долази потоп. А рачун Звезде је у блокади већ 160 дана, био је минус од 760 милиона, а након што је „Агробанка“ пустила менице, пао је на 240 милиона. Сада новац исплаћују преко маркетинга. Тако су паре од Тошића ушле, 600.000 евра од Турака што су узели. Значи то је криминал – закључује извор „Правде“.

Reply
1989 сеп 5, 2012 at 14:59

milijas je dobio 200.000e…cak je trazio 400.000e..

Reply
dex сеп 5, 2012 at 17:40

Milijas ne vredi ni 1000 Evra godisnje!

Reply
z12 сеп 5, 2012 at 14:08

Šta će Zvezdi 230 zaposlenih? Znate li vi koliki je to iznos samo za plate. Optimalan broj za ovakav klub ne bi smeo da prelazi 70, naravno ne računajući fudbalere.

Reply
MarkoFCRS сеп 5, 2012 at 16:09

Je l’ znaš ti koliko Lule ima rođaka? Još ako cela loza vuče intelektualne sposobnosti nalik Lukićevim… Pa, onda razumem, zašto jedino u Zvezdi mogu da nađu posao.

Reply
monako сеп 5, 2012 at 13:56

DA NE ZABORAVIMO I NA ,,SPOSOBNE,, ALI ZA SVOJ DZEP-vasilijevic,rajo bozovic-njemu ZABRANITI ULAZAK NA MARAKANU,proveriti za vlahovica DA LI JE DEFINITIVNO OTISAO,NESPOSOBNI nikolovski-UVEK NEOBAVESTEN
MA CELA UPRAVA NAPOLJE I ne placati vise ,,one,,tzv navijace.
e tada ce da se vidi kolika je i cija ljubav prema ZVEZDI.

Reply
rille83 сеп 5, 2012 at 13:26

Bitan je pritisak! Zasto da sve ovo prodje a da se ne napise i izvrsi,kakav takav pritisak na coveka koji je najveci krivac za sve sto nam se desava. Jednostavno ne vidim razlog zasto se nebi nesto napisalo,kada se vec pisalo o Pavlovicu,pise se o mnogima,moze i o ovom unistitelju pa ostaviti navijacima to kako ce i da li ce odreagovati. I ajde kada ti vec odgovaram da ti napomenem i pitam zasto se ne bi napisalo nesto o Vesicevoj zeni koja krade Zvezdine pare,bukvalno,o blagajniku Mijovicu koji deset godina daje platu svom siou,pa na kraju krajeva i mnogim drugima za koje imamo lepo misljenje ali ipak godinama Zvezda im sluzi za zaposljavanje uze i sire familije,konkretno nas ekonom i njegov sin. Pazi,ne znam da li si stvarno ubedjen da se takvid pisanjem ne moze nista postici,mrzi te ili nemas ideju kako na kraju krajeva eto,recimo,zasto ne bi uradili neki intervju ili tako nesto,bitan je tekst i informacije,sa Andjusom ili onim Jovanovicem,novinarom mislim da se tako preziva, i oni nam sve kazu tj upoznaju nas sa pravim informacijama a da se ne lazemo Andjus je do sada pokazao i dokazao da zna mnogo i da zeli dobro nasem klubu!

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 14:49

Шта конкретно да се напише? И молим те да за све што кажеш да наведеш чврст доказ, и онда нема проблема да се нешто напише. Не можемо писати без икавих чврстих аргумената апсолутно ништа. Ја вам нудим свима да напишете све што мислите да треба да се објави, да наведете аргументе за све то, и нико још до сада ништа није урадио. Лако је причати – урадите нешто. Ја нудим свима да урадите нешто, да то поткрепите доказима, и наравно да ћемо објавити. И да се кладимо ти и ја у шта хоћеш да поново нико неће урадити ништа. Ми смо у овој земљи сви јаки на речима, а када дође до деловања, онда нас често нема нигде.
О Мијовићу су писали многи медији, и ми смо га помињали на форуму безброј пута, људи су у то добро упућени. Нема ту ништа ново да се каже сем да је то јадно да се уопште дешава.

Reply
Mare сеп 5, 2012 at 13:24

Opet se spominje ovj lik za predednika,pise se svasta videcemo sta ce biti na kraju jedno je sigurno ovako vise ne moze !

http://www.pravda.rs/2012/09/04/pravda-saznaje-sasa-vlaisavljevic-na-celu-zvezde/

Reply
Vanja сеп 5, 2012 at 13:31

Ako je tacno da je potpisan ugovor po kojem onaj debeli kao savjetnik prima 160.000 onda ne znam zasto sever cuti….

Reply
1989 сеп 5, 2012 at 15:02

pa i vodje dobijaju pare…sve se parama i dize i smiruje

Reply
Levi brisac сеп 5, 2012 at 15:12

Pa ovom se u ocima vidi da je muljator!

Reply
lolol сеп 5, 2012 at 15:24

A vi verujete pravdi????

Svejedno LUKICU NAPOLJE!

Reply
popovic сеп 5, 2012 at 13:00

sajt je odlican hajde sad malo o vesicu koji je roden da unistava zvezdu prvo kosarkaski klub pa je sad presao u fudbalski klub moramo ga otrerati zato molim sajt da objavi price o tom kriminalcu sve st nevalja on je dovukao zajedno sa upravom ali je on na celu zato objavi te nesto da pomognemo da sklonimo lopovsko govno

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 13:09

Ми као сајт немамо никакав доказ да бисмо могли да објавимо/напишемо то о чему ти причаш. Ако ти имаш таква сазнања која можеш да поткрепиш неким доказима или изјавама људи који су у то упознати, напиши и ми ћемо драге воље објавити. Не могу да објавим ништа без доказа, на основу прича, јер тиме ризикујем основану тужбу.

Reply
milos сеп 5, 2012 at 14:18

DA li mozete da saznate da li je Vesicu zena zaposlena u klubu?

Reply
popovic сеп 5, 2012 at 15:38

100 posto samo nemoj puno pitati posto izgleda da je ovo vesicev sajt cim nesmiju nista objaviti a vjerovatno ce ga ukinuti kad dode nova uprava

Reply
popovic сеп 5, 2012 at 15:13

nije problem dragane ali nemogu vjerovati da vi nista neznate a citava srbija bruji o tom covjeku lopovu koji je roden samo da unisti zvezdu ili su vam zapretili da nesmijete pisati pa budi malo realan kako ostalo sve znate nemozes mi reci da tu oko zvezde hodaju neki prosjecni menaderi kako bambulic i sta ce on tu neka ide u cuku svi znaju nesto ali bi vam sajt vjerovatno vesic ugasio

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 15:31

Није ствар у томе да ли нешто знаш или не, него да ли то нешто можеш да докажеш.

Reply
Aureliano Buendilja сеп 5, 2012 at 12:27

jeli admini,zasto vi ne objavljujete komentar od malo pre? sta sporna je rec „raz.ebo“ koliko sam samo vulgarnosti video ovde i slicne reci pa komentari objavljeni. juce vas pohvalim taman a sad ovo,uaaa najgori ste

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 12:49

Нисмо ми овде 24 сата дневно. Систем сам склања коментаре који су му сумњиви и оставља нама на одобрење.

Reply
Aureliano Buendilja сеп 5, 2012 at 12:56

ok i jel ste odobrili komentar koji je sistem ostavio? da se razumemo,i nije mi vazno da li ce komentar da se objavi ili ne,ali ne zelim da ovde komentari budu limitirani u smislu ako se nekome ne svide onda nema objavljivanja. naravno da ne podrzavam „ruzne reci“ u komentarima ali neka to vazi za sve. ovde se dosta puta mogle videti pomenute reci a sad sistemu sumnjivi,misim Dragi 😀 mojne te refo

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 13:05

Тога код нас нема. Систем аутоматски, истог секунда објави коментар ако је све ок. Ако није, онда остави на чекање, а некада прођу и сат-два (деси се) док неко не примети и види да ли може да се одобри или не.

Reply
popovic сеп 5, 2012 at 12:23

ma sve najuriti pa ispocetka od direktora do sekretara sve nesposobni i saamo lazu niko ne radi svoj posao

Reply
dejan сеп 5, 2012 at 12:15

Uh, zaboravih Nikolovskog!

Reply
dejan сеп 5, 2012 at 12:13

Vesic, naravno, na celu kolone a za njim iz kluba Lukic, Skundric, Antic, Mrakic, Simic!

Reply
milos сеп 5, 2012 at 12:13

Ocigledno je da sto se tice Uprave necete promeniti politiku i dalje cete prenositi samo saopstenja, ali bih vas molio ako mozete da napravite intervju sa Viloticem kao ovi sa Mozzartsporta i da vidimo sta on ima da kaze, da li sve bilo bas onako kako je nama servirano. Vi cete znati da mu postavite i bolja pitanja, jer ste upuceniji u tematiku.

Reply
Ryber Palunko сеп 5, 2012 at 12:56

Ma vrlo važno šta on ima da kaže. Pokazao je, ne jednom, već dva puta ko je zapravo. Što reče jedan na Mozz, od kad je on otišao dobili smo ‘groblje’ tri puta bez primljenog gola, a dok je on bio,,, bolje da se i ne prisjećam.
Inače, ideja ti nije loša, mene bi daleko više interesovalo šta Miliovanović ima da kaže ili Đurović i Marović, ljudi koji su u Zvezdi bili i ostali ‘neko i nešto’, a ne Vilotić; on neka piše tu drugu knjigu kako zna.

Reply
milos сеп 5, 2012 at 14:20

Naveo sam samo primer koji mi je najblizi, naravno da su tu Milovanovic, Kovacevic, Robi,Perovic,,,

Reply
popovic сеп 5, 2012 at 12:08

rille u pravu si najvece sranje nije pravio luklic vec vesic koji je zlo za zvezdu njega samo interesuje kako doci do para posto je i zenu gurnuo u marketing da moze ici u soping ako on ne ode nista se nece promjeniti a danas pocenje i strajk u karantini najnovije vijesti posto su ostali bez hrane

Reply
milos сеп 5, 2012 at 14:20

A Lukic je maloletan i nista ne moze sam da odlucuje i jadan je samo predsednik kluba?!

Reply
rille83 сеп 5, 2012 at 12:00

Skrenuo bih paznju svim navijacima a posebno urednicima sajtova MCZ I RSB,koji bi o tome morali da pisu i tako nauce masu kako da reaguje bukvalno,da u ovim danima ne lete puno,da otvore sirom oci i ukljuce mozak,nesmemo da nasednemo i budemo izigrani. A o cemu se ustvari radi!? Radi se o tome da su nam sve oci uprte u Lukica i svi cekamo samo da on ode i onda cemo poceti da slavimo dizemo euforiju,pretimo osvajanjem LS mislimo gotovo je ode lule a ono niko ne provaljuje da nam je VESIC unistitelj SDCZ ostao u klubu. Ljudi,kolko mogu da provalim to ZLO od coveka uveliko priprema teren da nekako ostane u klub,to ne sme da se desi. DZABA nama odlazak Lukica i dolazak DZAJE ako nam on ostane. ZATO ne zanimajte se samo LUKICEM nego vrsimo pritisak da i mora da ode! Ako uspe nekako da ostane ja cu se stvaro definitivno ske.njati i ne vidim nikakav izlaz iz ovog pakla! ADMINI,MORATE PISATI O TOME DA VESIC POD OBAVEZNO NAPUSTI KLUB!!!!!

Reply
milos сеп 5, 2012 at 12:09

Takva sansa ne postoji, jer postoje samo dve struje koje nemaju nikakve veze s njim. Prva je Vucic koji hoce da dovede Dzajica i on naravno s tom idejom ocekuje podrsku navijaca, a druga je SPS koja zeli da Skundric bude predsednik.

Reply
milos сеп 5, 2012 at 12:11

Zaboravih, znam po tvom imenu ovde da si ljubitelj Lukica i nemoj da brines da ce samo on otici, ici ce i Vesic, da ti ne bude krivo.

Reply
rille83 сеп 5, 2012 at 12:26

Da ne pomislis da si nesto pametan reci cu ti da ja i dalje nemam nista protiv LUKICA tj naravno da imam za neke poteze ali isto tako za neke ga podrzavam i kolko god ga neki mrzeli ne mozete mu stavljati na teret da je bas sve radio pogresno! Znas ja ga necu kao ti i mnogí kriviti za nedostatak titula ja njega mogu da krivim za Djurovica,Marovica,Robija,Lazetica,Perovica… a za titule su,po meni,i dalje krivi mafijasi iz fss-a i oni od preko puta!!!!

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 12:56

Коме да пишемо? И мислиш да ће неки текст на било кога утицати да склони одређену особу из клуба? Па ево ти примера, годинама се писало свуда и причало да Мирко Павловић мора да напусти наш КК. И поред протеста навијача, текстова, гнева свих Звездаша, он клуб није напустио све док нисмо дотакли дно и док Човић није преузео бригу о Звезди. Зар стварно мислиш да би неким текстом могао да склониш неку особу из клуба? Сви некадашњи руководиоци, председници, функционери, људи који воле Звезду.. су свесни да навијачи Весића не воле, и неким текстом се ама баш ништа неће променити. Сем тога, Весић је био у УО и за време Џаје.

Reply
milos сеп 5, 2012 at 14:22

To je daleko od istine i naravno da je objavljivanje informacija o nekome jedan od nacina da se isti pohvali ili ocrni.

Reply
milos сеп 5, 2012 at 14:23

Uostalom, sta se onda bunite kad Zurnal i ostali listovi opletu po klubu kada to nista ne menja?!

Reply
Драган сеп 5, 2012 at 14:41

Бунимо се када неко пљује наш клуб и пише неистине о њему. Или сматраш да не бисмо требали, него да их пустимо да нам вређају све клубове свакога дана? Навео си пример који уопште не може да се употреби у овом случају, мешаш бабе и жабе.

Reply
milos сеп 5, 2012 at 15:33

Kako vi uvek znate da to sto oni pisu nisu istine kada vi mnogo toga ne znate sigurno?

Драган сеп 5, 2012 at 17:22

Извини, али, колико ти имаш година када ниси упознат са тиме да су 90% ствари које су у медијима објављиване о нашим клубовима последњих година биле тешке измишљотине? Зашто је Журнал од стране навијача прозван Ружнал?

milos сеп 5, 2012 at 22:32

Imam i vise nego dovoljno godina da ne mozete da me mazete sa tom vasom pricom o proverenim informacijama

ssss сеп 5, 2012 at 11:20

neces ti dugo burke na tu foteljku 😀 sedi jos neki dan da te prodje merak i aufiderzen

Reply
Miljan сеп 5, 2012 at 10:56

Jos 30 kila i Adzic!

Reply
gox сеп 5, 2012 at 10:49

A dali MCZ ima nekih informacija vezano za pisanje medija o odlasku Lukica i mozda Vesica?
Mislim da vecinu to vise interesuje od ostalih vesti.

Reply
dejan сеп 5, 2012 at 11:24

I mene to interesuje u ovom trenutku najvise. Nadam se da ce celokupna Uprava biti najurena!

Reply
Nemanja сеп 5, 2012 at 10:40

UPRAVA NAPOLJE !

Reply
dejan сеп 5, 2012 at 10:33

Pa, ti si neki sposoban VD!!! Ccccccc…

Reply

Leave a Comment