Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Циљ су трофеји“

Тријумфом у Шумадији црвено-бели су отворили серију тешких гостовања, а већ у суботу изабранике тренера Александра Јанковића очекује нови пут, у Кулу, одакле ће такође покушати да донесу нова три бода.

Нападач Црвене звезде и репрезентативац Црне Горе, Филип Касалица голом у финишу утакмице у Крагујевцу потврдио је победу свог тима. Над њим је такође направљен прекршај после којег је тим Радничког остао са девет играча на терену.
Нисам глумац и не симулирам. На снимку се јасно види да ме је противнички играч ударио. Исто тако, не желим да коментаришем суђење, и одлуке арбитара – рекао је Касалица и додао да су се он и његови саиграчи увелико окренули сусрету у Кули и да су Крагујевчани до нове прилике одложени у архиву.
Први пут ћу у дресу Звезде играти против свог бившег клуба. Неколико мојих бивших саиграча из тог периода је и даље у Хајдуку, с тим што су се тада борили за место у тиму, а сада су стандардни првотимци. Гостовање у Кули је традиционално незгодно за нас, и морамо пружити максимум по питању ангажовања и борбености како бисмо дошли до четврте узастопне победе у првенству – јасан је Филип који је носећи дрес Хајдука у утакмицама са Звездом постигао по један гол и аутогол.
На Маракани сам био стрелац за Хајдук, док сам у Кули постигао аутогол када је Звезда победила са 1:0– присетио се стрелац два гола за црвено-беле у досадашњем току домаћег шампионата.

Доласком Александра Јанковића на место шефа стручног штаба, промењене су и неке тактичке замисли када су начин игре и формација у питању. На Маракану је стигао и још један одличан нападач, Огњен Мудрински, који заједно са Касалицом чини ударну иглу Звездиног напада.
Доласком Огњена добили смо квалитет више када је у питању офанзивни део тима. Мислим да можемо да будемо одличан тандем, а о томе да ли ми је лакше да играм сам или у пару са још неким, искрено не размишљам. О томе одлучује тренер, и поштоваћу сваку његову одлуку. Најважније да наставимо са победама – рекао је Филип.

Репрезентативац Црне Горе као и сви његови саиграчи имају још довољно времена да се спреме за меч са Куљанима, и у главама већ имају јасну идеју шта треба да ураде како би дошли до тријумфа.
Гол у раној фази утакмице би нам доста помогао да дођемо до жељеног резултата. Међутим и ако се то не деси, бићемо стрпљиви, и верујем славити победу. Имамо циљ да освајамо трофеје и зато свакодневно вредно тренирамо и трудимо се да напредујемо из меча у меч, како би на крају сезоне имали прилику да славимо са нашим навијачима – закључио је Касалица.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

12 comments

n сеп 20, 2012 at 11:20

Danas pocinje Liga Evrope.Gledam ovaj snimak http://www.youtube.com/watch?v=5mQ0gg7t95Y. I dodje mi da placem…

Reply
mile сеп 19, 2012 at 19:34

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:397691-Delije-suspendovane-zbog-incidenta
OVO JE SRAMOTA!Grobari vade nozeve na policajce i 500.000 dinara a nama za ovo bez publike u gostima.TOLE ODLAZI!

Reply
Maxbg сеп 19, 2012 at 16:40

A sto ne uradite intervju pred svaku tekmu sa nekim fudbalerom, smor je sto duplirate vesti sa sajtom kluba. Kao da mi ne citamo sajt kluba.

Reply
Dražen сеп 19, 2012 at 16:50

Ово је вијест званичног сајта, а ми све вијести свих званичних сајтова СД Црвена звезда преносимо на МЦЗ, и као аутора наведемо тај званични сајт.
Што се тиче интервјуа.. Доста је интервјуа било у протеклом периоду, а највише су интервјуисани људи који су повезани за ФК-ом. Ми смо незванични сајт СД, тако да нећемо радити интервјуе само са фудбалерима, него са свим значајним спортистима из нашег СД-а. Али наравно, у наредном периоду можете очекивати интервјуе, како са играчима, тако и са функционерима ФКЦЗ.

Reply
maxbg сеп 19, 2012 at 17:12

ok

Reply
Chinez сеп 19, 2012 at 23:05

Ajde sta pricas, ispade da je to tako jednostavno. Oni rade super i ja sam prezadovoljan i hvala im sto ne moram da idem na zvanicni sajt. Ne kazem da ne idem na zvanicni sajt, ali mnogo manje od kad je otvoren ovaj sajt.

Reply
lpool сеп 19, 2012 at 16:38

Kakav je napadac ovaj Kasalica !! Covek ubija plus je mnogo koristan jer ga ima svuda na terenu 😀 odavni nisam gotivio nekoga ovoliko !!

Reply
Mani сеп 19, 2012 at 17:47

Slazem se, dobar je, trudi se, trci, ima osecaj za gol, samo mu je tehnika slabija strana, pogotovo prijem lopte jako los, ako to popravi bice vrhunski spic.

Reply
Pitanje сеп 19, 2012 at 16:25

Koliko ce biti cena karte u Kuli ? Hvala..

Reply
Pitanje сеп 19, 2012 at 16:25

Koliko ce biti cena karte u Kuli ? Hvala..

Reply
xQ сеп 19, 2012 at 16:22

❓ 😛 🙁 👿 ❗ 🙂 😳 😀 😮 😯 😕 😎 😆 😡 😈 🙄 😉 💡 ➡ 😐 😥 :mrgreen: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
minotaur сеп 19, 2012 at 18:03 Reply

Leave a Comment