Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаТрансфериФудбал

Захави би Максу, Гаспром повећава уговор?

Стефан Пантовић
Стефан Пантовић
Стефан Пантовић

Како данас објављују наши медији, израелски менаџер Пини Захави желео би да откупи уговор Николе Максимовића од нашег клуба. Преговоре је потврдио в.д. генералног секретара Стефан Пантовић за „Журнал“.

„Постоје понуде које се разматрају. О понуди не могу да причам, јер се ради о тајни“ рекао је Пантовић одбијајући да демантује или потврди да је реч о суми од два милиона евра коју помињу наши медији.

Никола Максимовић је у Звезду стугао претходне зиме из Слободе, одмах постао стандардан играч и за кратко време стигао и до дреса репрезентације.

Пантовић је потврдио да се ради и на повећању уговора са Гаспромом.

„Уговор је на усклађивању, за десетак дана имаћемо конкретније информације „ рекао је Пантовић.

Подсетимо, још у мају је потписан меморандум о повећању уговора у којем је услов за додатни новац било освајање Купа Србије, што су црвено-бели и учинили победом над Борцем у Крушевцу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

48 comments

ZVEZDA OOOOOO сеп 21, 2012 at 23:05

Za 2 miliona prodati reprezentativnog igraca je ludost !!! Ako ovo budu uradili oni su definitivno za posmatranje !!! :facepalm:

Reply
zvezdan сеп 21, 2012 at 20:58

prodati sada Maksimovica pa ko to uradi trebalo bi da ga posmatra konzilijum neuropsihijatara.Ova uprava nemoj da se slucajno sale da tako nesto urade ma koji bre menadzeri pa ti su bre upropastili nas fudbal……

Reply
Laki сеп 21, 2012 at 20:40

Treba zadrzati tim,davati im redvonu platu,a pojacanja ko jebe.Kad bi mogli samo stadion da sacuvamo,da isplacuujemo igrace…Davno je Avgust rekao:Hleba i igara.dajte ljudima pare i posao i svi ce raditi…

Reply
Anka сеп 21, 2012 at 18:59

Kakav idiotizam. Prodati Maksu coveku koji drzi menadzersku agenciju sa Ramadanijem i koji preko Ranka Stojica i ostalih poltrona zvanih menadzera drzi gro nase dece pod svojom sapom. Da li ste vi normalni?!!!! Jel se drogirate?!! Pa vi ako prodate Maksu ovom coveku tj. njegovoj kuci, Zvezda slobodno neka ne tretira ovog igraca za svog, jer od prodaje ovog igraca nekom klubu nece imati nikakvu zaradu cak ni 10%! Napolje svi tako se nebrane Zvezdini interesi!

Reply
milos сеп 21, 2012 at 17:07

Zahavi bi Maksu, Gasprom bi da da vise para, a ja bih da konacno vidim ledja Lopovu i Prevarantu iz Sopota.
Hvala na razumevanju.

Mislim da je vreme da reagujete i pocnete da vodite kampanju protiv ovog coveka, ako nista drugo da se pozabavite pricom oko Omladinske skole, prodajom najboljih igraca, svadje sa Robijem, strajkom igraca, rezultata, Vesiceve zene , bolesnog Stefanovica, osvojenim titulama, Ligi Evrope, prezimljavamnju u istoj, FK. Sopot, smanjivanju/povecavanju duga, strajku zaposlenih i ko zna koliko jos stvari kojih u ovom trenutku ne mogu da se setim. Da li je to dovoljno?

Reply
aleksandarkv сеп 21, 2012 at 17:11

vise nego dovoljno…

Reply
zvezdan сеп 21, 2012 at 20:59

Sve je tako!!!!!!!

Reply
Libijac сеп 22, 2012 at 17:10

izvini sto ne znam, a ko je taj??

Reply
Goran сеп 21, 2012 at 16:23

2 miliona za odbrambenog pa još i da nastavi da igra u Zvezdi nije loša ponuda jer sa tim parama u Srbiji mogu da se uzmu 3 solidna talenta tipa Pantić i Mudrinski. Naš najbolji igrač Lazović vredi 3,5 miliona trenutno tako da je ovo dobra ponuda po meni.

Reply
aleksandarkv сеп 21, 2012 at 17:17

ja iskreno ne vidim sta je tu dobro… dobrog i perspektivnog igraca dajemo za 2mil… i ostaje da zauzima mesto u timu nekom ko ce da napreduje… istog trenutka kad se to potpise sa njim mogu da rade sta hoce… bolje da se krpimo sa dugovima jos godinu dana i da za svakog uzmemo vise para i eventualno neki procenat… i onako dosta igraca nije 100% zvezdino tako da od tih nekih 2mil mi imamo mnogo manje…

Reply
timmy сеп 21, 2012 at 16:23

xaxa, pa taj gaZprom vec godinu dana svakih 2-3 mjeseca povecava ugovor, axaxa, presmjesni ste…

Reply
aleksandarkv сеп 21, 2012 at 15:40

👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿
alooooo breeeeeeeeeeeeeee….. DA LI STE NORMALNI….
PRODAJTE I STADION AKO MOZETE….
MARS SVI IZ UPRAVE ONAKO KOLEKTIVNO….

Reply
aleksandar sd сеп 21, 2012 at 15:56

Stadion je gosn lukic stavio pod hipoteku…unistavaju klub samo tako.

Reply
aleksandarkv сеп 21, 2012 at 17:12

e sad sam jos vise popizdeooooooooooooooooooo…..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. 💡 odo da ubijem nekog iz uprave da se smirim… 😈

Reply
Stari Vujadin сеп 21, 2012 at 15:13

Ovde je sve tajna.Svi pregovori se vode tajno,a pet godina smo javno na nuli.Imamo neke igrace koje niko nece,a najbolje poklanjamo.Dokle sa tim?

Reply
Realno сеп 21, 2012 at 15:09

UPRAVA NAPOLJE !!!!
LULE DUNSTER !!!! ❗

Reply
Aleksandar сеп 21, 2012 at 14:55

Protiv Hajduka se igra bez prisustva publike?! E, pa drage moje Delije, krajnje je vreme da nesto OZBILJNO preduzmemo! Ali, krajnje! Ovo je cist bezobrazluk, rade sa nama sta hoce. Znaci, glavatog vola moramo oterati iz saveza kako znamo i umemo! Makar i silom, kad vec milom nije hteo! Pa, oni na svaki nacin pokusavaju da nas sputaju da uzmemo titulu. Zasto topalovici (namerno je malim pocetnim slovom napisano) nisu dobili zabranu vodjenja navijaca posle medjusobnog obracuna na Karaburmi? Jasno je, glavonja je sredio. E, pa sad, drugovi moji, moramo ovu borbu protiv korupcije i ostalih oblika kriminala u nasem savezu da poostrimo, i to pod hitno! Makar i srusili Kucu fudbala u Staroj Pazovi, dokle god glavonja ne ode iz saveza, inace ce nas zakopati.

Sad moramo da se ujedinimo i da pokazemo svima da smo jaci od sistema!

Reply
Zvezdas сеп 21, 2012 at 14:48

Stvarno se Gazprom bruka,a bolje bi Zvezda prosla u Evropi sa 10 miliona po sezoni nego Vitese,kojem planiraju toliko da daju,a verovatno ne bi taj tim stigao ni do kvalifikacija iako su trenutno prvi u holandskoj ligi,a inace pre nasem klubu pare moze obezbediti trener,kojeg su oterali nego ova uprava,ako bi Robi preuzeo neki bogati klub iz Katara ili Emirata ili Saudijske Arabije,a klubovi sa tog podrucja su placali solidne igrace iz Rumunije po milion evra,a neke Afrikance iz skandinavskih liga i po par miliona,a tek Brazilce,a gledao sam preko interneta neke utakmice i video da se igra neozbiljan fudbal tipa svako za sebe pred par stotina seika,dakle to su lige za zabavljanje bogatasa,a igraci u takvoj atmosferi nemaju motiv da igraju kako znaju iako su dobro placeni tako da bi neki nasi igraci uz pravi profesionalni odnos,uz pozrtvovanu igru vise koristili tim timovima nego ti Brazilci sto izigravaju zvezde,a znamo da su ljubimci Prosineckom bili Mikic,Bajkovic,Dimitrijevic,a bas te igrace bi dobro bilo prodati,a sigurno bi Prosinecki pomogao, ako uskoro dodje nova uprava,a on preuzme bogatai klub,ali mozda ipak preuzme neku reprezentaciju,mada i tada bi mogao da pomogne,ako bi poslao nekog talentovanog igraca pogotovo ako postane selektor neke africke reprezentacije.

Reply
aleksandar sd сеп 21, 2012 at 15:04

Jel ti znas ko je na celu vitesea?onaj tajkun koji je u dobrim odnosima sa gazpromom, sta mislis da je to slucajno sto daju bas njima…

Reply
bojan сеп 21, 2012 at 14:11

Da je neka normalna uprava mislim da bi se mogao osnovati fond za pomoc klubu svaki navijac moze da izdvoji malo za svoju zvezdu a ima nas na milione ali da ti novci idu u vracanje dugova da vec jednom stanemo na noge

Reply
Dusan сеп 21, 2012 at 14:46

Imamo mi clanstvo koje kosta 1000 din pa i to placa jedva 15 hiljada ljudi.

Reply
100% сеп 21, 2012 at 19:16

a sto bi neko dao pare, ako ce one zavrsiti vesicu i kompaniji u dzepu, i nista se nece promeniti?

Reply
Zeljko сеп 21, 2012 at 14:10

Koga sad ovaj zajebava,Rusi rekli da razmisljaju da prekinu saradnju dok je ova garnitura na celu a pantovic sad ocekuje duplo veci ugovor.
Nesto tu ne stima.

Reply
Gile delija сеп 21, 2012 at 14:09

Ko su ONI da ga prodaju? Zuri im se jer odlaze pa da uzmu sta se moze. Maksa vredi sad 5 miliona a sledece godine posle LS vredece 10 miliona.Ovi majmuni su privatizovali klub samo ih pare interesuju zbog toga nema trofeja a niko lopovima nece da da pare pa zato nema sponzora.

Reply
josif сеп 21, 2012 at 14:45

Gile brate ja te potpuno razumem ali brate mnogo je 5 miliona za Maksimovica koji nije dokazan fudbaler,nekazem da ga treba dati Zahaviju za 2 miliona ali ni 5 nemozemo uzeti nikako za odbrambenog igraca pa za Lazu su nudili 3.5-4.Dobro bi bilo da se dese promene u UO Zvezde,neka dodje Dzaja umesto Luleta ali Zvezdi su potrebne pare i to velike pare da bi se vratila u normalno funcionisanje i mogla da razmislja o Evropi i trofejima.Pozz.MKD

Reply
Spartanac сеп 21, 2012 at 14:08

Ja vama iskreno da kazem….ali najiskrenije,prodao bi ga!!!Evo zasto…..dva miliona je dobra cena…..to je cena talentovanih stopera iz Zvezde,s’tim, da su nekada nasi stoperi ,talenti,bili vidic,bisevac….ljudi koji su vecih kapaciteta od maksimovica.Necu ja njega da kudim….decko je 1991 god….visok je,ima kapacitet za doborog stopera…..medjutim….on decko nije prosao Zvezdinu skolu fudbala,..jednostavno ta dva miliona ce nam vise znaciti nego on u ekipi…..A I POENTA SVEGA-.PANTIC JE KRATKO I JASNO UBICA!!!!!!DECKO JE MALO NIZI OD NJEGA,ALI KO GA JE GLEDAO U KRAGUJEVCU VIDEO JE DA JE DECKO,BLAGO RECENO STENA!!!!!I JOS GODINU DANA MLADJI!VERUJTE,MAKSA JE NAMA SADA TRECI STOPER…..A AKO NAM ZA TRECEG STOPERA DAJU 2 MILIONA JA SAM PREZADOVOLJAN!!!!!!!Pazite…..u kolikim smo mi go..nima mi u opste nismo rasprodavali tim……i kada je duplo manji minus bio,mnogo lakse smo pustali talente…..recimo Piksi generaciju 84……..shvatite ljudi,momci nisu pet meseci primili platu….pusti ti Zvezdastvo,ako mu mala beba kmeci od gladi kuci…..ej njima robi daovoa po 50 eura da proslave kup!!!?!?!?Moraju momci da prime platu……..jbg ako mora mora….dobro je da su micko i Laza ostali……

Reply
delija rs сеп 21, 2012 at 15:01

A koliko od ta dva miliona ide Zvezdi ?

Reply
Rechke сеп 21, 2012 at 14:01

Već hoće da vode Maksu, i ne samo to, nego hoće da nam ga uzmu i da dalje manipulišu cenom, a o tom famoznom povećanju ugovora slušamo bajke već koliko dugo, a ništa konkretno nismo videli

Reply
milan_rs сеп 21, 2012 at 13:56

E moje delije, samo mi podrzavajmo ovakvu upravu, znaci ja nemam reci. Citam i slusam kako su delije pred utakmicu sa Radom izasli sa apelom da cemo suditi ovoj upravi ako izgubimo sve sanse za titulu. Pa mislim bravo za razmisljanje, koliko godina imate? Tri. Sta treba ponovo da izgubimo titlu, pa ponovo LE, pa onda u trece kolo da ispadnemo jer nismo vise povlasceni, pa onda da cekamo sa novom upravom evropu 2014/2015. Znaci inteligencija nam je na zavidnom nivou. Sto ne bi sve sekli u korenu i sprecili sve to jos sada, postaviti v.d na mestu presednika dok Dzaja ne dodje. Ovo ovako je sve prosipanje iz supljeg u prazno bez veze.

Reply
Ljubo90 сеп 21, 2012 at 13:37

Ja sam rekao pre mesec dana otprilike da će se ovo desiti,samo je malo razmišljanja potrebno da bi se predvideli naredni potezi uprave.Zahavi da isplati i 4 miliona Zvezdi,odradio bi sjajan posao,jer će Maksimović za 3 godine igrati u nekom jakom evropskom klubu,u to ćete se uveriti.Meni je samo žao što deo tog novca neće biti na raspolaganju novoj upravi,jer je očigledno da se sadašnjoj jako žuri.Ne bi me iznenadilo da je isti scenario i sa Mijailovićem.Sve se svodi da je nama oporavak skoro nemoguć,kao ni celoj državi,do konačnog kraha.JA ne vidim način da Zvezda izađe iz dugova,ali ni jedan jedini.Samo prezirem ove sadašnje ljude u upravi,bar će mi malo lakše biti kada odu.

Reply
Jose Mourinjo сеп 21, 2012 at 14:08

pa ima jedan nacin da neko isplati zvezdi sutra 50 milki odnosno koliko je vec dug i da krenemo od 0
e onda kad bi gazprom dao 6-7 miliona i ostali sponzori glodarima nebi ni 3 Toleta pomogla…. Jbg steta sto nema takve budale :facepalm:
😀

Reply
Heroo сеп 21, 2012 at 13:23

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=21&nav_id=644879

POgledajte sta pisu grobarski novinari sa b92. a kad je Stojkovic provocirao sa majcom onda je sve bilo u redu?

Reply
lpool сеп 21, 2012 at 13:22

nadam se da je ovo samo pokusaj podizanja cene,bilo bi mnooogoo glupo da prodamo tako talentovanog ali „zelenog“ igraca ! bolje da prodamo Lazu za 5 mil pa da popunimo rupe a ne igraca koji je tek doso i tek treba da se dokazuje u Zvezdi !

Reply
delija86 сеп 21, 2012 at 13:22

Na koga vam lici ovaj nas vd sekretar 😆

Reply
baba simana сеп 21, 2012 at 13:26

on i adzara ko jaje jajetu

Reply
Igor сеп 21, 2012 at 13:28

Reinkarnacija Adze… 😯

Reply
DOH сеп 21, 2012 at 18:40

Ma Ilija Ivic 🙂

Reply
neko iz mase сеп 21, 2012 at 13:16

Kako nas voza ovaj gasprom to je strasno.

Reply
Borislav сеп 21, 2012 at 13:20

Mozda nas ne voza,mozda su to samo mediji naduvali pa izgleda kao da nas voza. 😛

Reply
milos сеп 21, 2012 at 12:59

samo se vi igrajte prodajte ga pa da vidite sta cemo da uradimo neigrajte se sta vam bre radi marketing u svaku uspesnu firmu da idete da pregovarate ima preko sto uspesnih firmi po sto hiljada godisnje pa vidi svi ce da ulazu u zvezdu zaposlite mene dovescu vam vise sponzora nego ovi sad primaju plate a sponzora nigde uhvatiliste se gasprom i toje dalje radite

Reply
milos сеп 21, 2012 at 12:59

svako ko je gledao zadnju emisiju total soccer odjeci i onog lika koji je okoreli navijac zvezde,cesto inace gostuje kod dejana andjusa moze da se uveri da je ugovor sa gaspromom jedna velika prevara i privatni aranznam kirila kravcenka sa sadasnjim rukovodstvom…covek lepo pita,u ugovoru pise da jedna trecina ide omladinskoj skoli,a ta ista skola nema sta da da deci da jedu,zaposleni ne primaju plate pa se svi mi pitamo gde su te pare odvojene ugovorom za tu skolu…drugo,ako se zenit spoznorise sa preo 100 miliona a salke sa 80 milinoa kako je moguce da klub koji je uzgred veci i od salkea i zenita zajedno sponzorises sa svega 2 milion….dalje,koji je interes gasproma kao jedne uspesne firme da zvezdu spoznorise sa par miliona kad se zna da je dug 40 miliona,ova prica vise nikome nije jasna,logicno je da gasprom pokrije zvezdin miinus i da preko toga u zavisnosti od rezultata pomogne oko dovodjenja igraca jer glavni interes sponzora je da mu ekipa bude prva u zemlji u kojoj se takmici i da konstantno igra evro takmicenja sa njenim logom na dresu…bojim se da zvezdi jednostavno nema spasa ukliko drzava ne stane iza nje a saradnju sa gapromom treba raskinuti jer ovo sto sadasnja uprava radi je samo odrazavanje mrtvaca u zivotu uz pomoc aparata,slikovito receno,imamo pacijenta koji je na samrti ali tu i tamo ulazi neki cika doktor i daj neki lek koji produzava zivot za neko vreme,njega sve boli i jednostavno zeli ili da umre ili da zivi,ali leka nema,e to radi gasprom,jednostavno muci klub,danasnji dug je ogroman i vreme je da se ovo resi,ili ce se resiti ili da krenemo od nule,ovakvo prezivljavanje nema nikakvog smisla,u ovoj zemlji ionako nema zakona da se utvrdi ko je i zasto napravio dugove,sve uprave treba proveriti i videti ko,koliko i zasto…

Reply
velja сеп 21, 2012 at 13:51

U vreme vladavine Toplice Spasojevica, poznatog privrednika i sta sve ne, Zvezda nije imala sponzora. On kao vlasnik vise lokalnoh firmi, sa vezama po Evropi nije mogao nikoga da natera da nam da neku kintu? Zanimljivo.
Jos je cudniji podatak da je Zvezda imala ponudu da jedna banka iz Engleske, uz to je stara 400 god., otkupi sve nase dugove, plati kome se duguje a da na dresovima 8 godina stoji njihov logo. Nije proslo, a jeli problem bio sto ne daju zivu lovu vec sve stave na nulu ili nije ko imao da se ugradi ili sta vec. Ovo je provereno jer znam ko je bio posrednik. Mene zanima sta je sa grejanjem na stadionu posto nije u funkciji a vodi se da je to uradjeno i skoro milionce je kostalo u eri pomenutog Toplice. Jos toga ima.

Reply
Heroo сеп 21, 2012 at 12:51

A nije vise 10 miliona?

Reply
dr сеп 21, 2012 at 12:49

Razlika izmedju nas i Partizana,oni prodaju Savica za 10 miliona,mi Maksu za 2miliona. I posle se pitamo kako smo u dugu.

Reply
aleksandar sd сеп 21, 2012 at 13:03

Zaboravio si Scepovica za 9miliona 😀 oni svoje igrace proglase za vunderkind preko svojih grobarskih medija i televizija i onda tako nabijaju cenu,nbt sto ti igraci ne vrede nista i to se videlo sinoc ko je vunderkind,haha… a ova prodaja Maksimovica je znak da su kompanjoni lukic i vesic na izlaznim vratima pa sad hoce da se izvade da plate novac za plate i vrate po neki dugic da ih ne bi novi ljudi olajavali kad dodju,a i neki kes da stave u dzep… Sve govori da oni odlaze,jos jedan znak je to sto su se poredjali po funkcijama u fss,lukic sopocanin opstine itd..hehe.. A maksa odlazi,videli ste da je igrao Pantic u kg i nemojte se cuditi ako prvi stoper od sad bude Pantic a Maksa izmena…prodali su ga uzeli pare i sad im puca,ne mora ni da im igra da nabijaju cenu Zahaviju..

Reply
qq сеп 21, 2012 at 12:47

Ahahaha,koji spin u isto vreme. Kad treba da se proda Maksa eto Gasprom povecava ugovor. Kad se izgubi derbi opet Gasprom povecava ugovor,kad se izgubi titula Gasprom povecava ugovor. A pred izbore kinezi prave nov stadion,ahahahaha. Muka mi je vise od ovih ljudi!

Reply
Alke сеп 21, 2012 at 12:53

Hahahaha pa da su ga brate moj povecali onoliko puta koliko su najavili, mi bi sada mogli dovesti Messia i C. Ronalda u paketu! 😀

Reply
bojan сеп 21, 2012 at 12:47

Treba prodati sve lopovi kako vas nije sramota!!!!!

Reply

Leave a Comment