Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мудрински и Јовановић након победе у Кули

Захваљујући Огњену Мудринском, нападачу црвено белих, који је у три одигране утакмице постигао четири гола и донео шест бодова својој екипи, Црвена звезда је успела да преброди још једно у низу тешких гостовања.

Одличан центаршут Милијаша у правом голгетерском стилу, трзајем главом, у гол вредан три бода претворио је Звездин центарфор.
Оваквим победама се стиже до трофеја. У првом полувремену створили смо неколико прилика које, нажалост, нисмо успели да реализујемо. И поред тога, мислим да победа ниједног тренутка није долазила у питање и да играчи Хајдука у 90 минута нису успели озбиљније да угрозе наш гол. Наравно да сам срећан због голова које псотижем, али и наглашавам да су они заслуга читаве екипе. Тек смо на пола пута када је серија тешких гостовања упитању, и већ у среду путујемо у Ниш на утакмицу Купа. Неће бити лако, није било ни у Београду, али сматрам да уколико будемо пружили свој максимум резултат неће изостати– изјавио је Мудрински.

У другом делу утакмице фудбалери Хајдука успели су да успоставе равноправну игру на средини терена, али не и да дођу у прилику да изједначе резултат.
Нисам задовољан игром, али пишу се три бода и нико не би имао ништа против да у сваком мечу побеђујемо на овакав начин. Ритам утакмица у који смо ушли је веома напоран и зато је дошло до пада концентрације и агресивности у другом полувремену. Најважније је да смо пребродили традионално тешко гостовање и да се у Беоргад враћамо са нова три бода. Слабијој игри кумовало је и то што смо играли без присуства публике и у појединим тренутицма имали утисак да се ради о тренинг, а не о званичном мечу. Ово нам је други пут у пет одиграних утакмица да играмо без присуства навијача и искрено верујем да се то више неће догађати, изјавио је после утакмице дефанзивац црвено белих Милан Јовановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

11 comments

veliki pravi zvezdas сеп 23, 2012 at 00:49

Dobro je sto je dobila Crvena Zvezda ali neke sanse mladih igraca koji igraju u Zvezdinom dresu moraju da se koriste na to bi trebalo da im skrene paznju nas trener Crvene Zvezde Sale Jankovic i kapiten Crvene Zvezde Milijas

Reply
Delije Brcko сеп 23, 2012 at 00:46

http://www.youtube.com/watch?v=Crv6l74fImc Gol Mudrinskog i sanse sa utakmice.
Uzivajte Delije 😀

Reply
otpisani101 сеп 23, 2012 at 00:18

e kada ovoliko negativnih poena dobijem ,pitam se ko je to zadovoljan sa 1-0 sa hajdukom koji nema nijednu pobedu u patos ligi srbije…laku noc…

Reply
otpisani101 сеп 22, 2012 at 23:24

aj obecao sam da posle pobede necu kritikovati jankovica…ali iskreno pobede na jedvite jade sa jednim golom razlike idu mi na nerve…i pitam se dokle ce to tako?…ali ako primimo gol u 95 minutu i izgubimo 2 boda onda ce jankovic dobiti najgore kritike u svom zivotu…ja ne mogu da verujem kada povedemo sa 1-0 mi prestajemo da igramo fudbal…eee tu taktiku nigde nisam video…ali pobedi se u zube ne gleda…..zvezda je zivot,ostalo su sitnice…

Reply
Uros сеп 23, 2012 at 02:25

Ljudima kao tebi se stvarno nikada ne moze udovoljiti.. :facepalm:

Reply
Cira сеп 22, 2012 at 22:21

Pravo je cudo(tandem Mudrinski-Asamoa i velika sreca protiv Nislija,crveni kartoni u Kragujevcu i jako losa ekipa Hajduka,koja je najozbiljniji kandidat za ispadanje) te prezivesmo sve ovo nekako uz blagi ocaj od igre.Ja ne razumem jednu stvar,svi prezivljavaju tesko ova gostovanja,a siguran sam da cemo sa ovakvom igrom imati problema i na marakani sa svakom solidnom ekipom JSL-e…ne zelim da mracim,ali sam ozbiljno zabrinut sto se evo treca utakmica igra ne popravlja.Koliko vidim Sale je zadovoljan i to me tek brine.

Reply
vracarac сеп 22, 2012 at 21:44

Znam da nema veze sa temom, ali grobari se masovno predstavljaju kao nasi i pokusavaju da nas posvadjaju sa trenerom, moze malo akcije da ih raskrinkamo ?

Reply
aleksandar sd сеп 23, 2012 at 00:49

Upravo tako, i ja sam to hteo da kazem, nakotili se ovde pa samo kritikuju trenera…ne znaju sta ce,prpa…

Reply
Mimi сеп 22, 2012 at 21:14

da prezivimo jos Javor u zaostalom kolu i posle se lakse dise…sva teska gostovanja uspesno resili…

Reply
bob сеп 22, 2012 at 20:10

Tradicionalno teško gostovanje, tri boda i lakše se diše. Čestitan svim delijama. Do titule!!!

Reply
Беране ЦГ сеп 22, 2012 at 19:32

Bravo momci!

Reply

Leave a Comment