Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Представљени кошаркаши

Црвена звезда ДИВА промовисала је нови тим за сезону 20012/2013. Бројни навијачи који су се окупили на отвореним теренима на Малом Калемегдану, где се стварала историја не само Црвене звезде већ и наше кошарке, могли су да уживају у занимљивом програму, али и на делу да виде кошаркаше црвено – белих који ће ове сезоне јуришати на трофеје.

Црвено – бели играчи истрчали су на терен по прелепом београдском дану, кроз шпалир Звездиних јуниора, кадета и пионира и уз велику подршку навијача који су испунили трибине до последњег места. Поред верних Звездиних присталица, промоцији су присуствовали и чланови најужег руководства клуба, као и представници фудбалског, ватерполо и рукометног клуба Црвене звезде, Звездине кошаркашке легенде и бројне познате личности из јавног живота Београда.
Драге Делије, пријатељи клуба, љубитељи кошарке – почео је своје излагање капитен Црвене звезде ДИВА Игор Ракочевић:

Желим да вам се захвалим што сте дошли у овако великом броју да нас подржите пред отварање јако битне сезоне, можда и круцијалне сезоне. Ове такмичарске године, пошто је клуб коначно стао на стабилне ноге захваљујући вредном раду управе, имамо прилику да нападнемо све трофеје у свим такмичењима. Јако нам је битна помоћ публике. Зато Вас позивам да дођете на сваку утакмицу да нас подржите и не само то већ да уживате у нашој игри, јер верујем да ће она бити изузетно атрактивна – чим је завршио своје Излагање Ракочевић сениор, поруку за навијаче имао је и Ракочевић јуниор – Игоров син Иван:
Напред звезда – овај гест поздрављен је овацијама публике.
Навијачима се потом обратио и шеф стручног штаба Миливоје Лазић:

Имамо велику обавезу да оправдамо очекивања и да нападнемо све титуле. Радили смо месец и по дана јако квалитетно, јако напорно и сигуран сам да ће то дати резултат. Неопходна нам је ваша подршка, неопходно нам је да добијемо ту енергију која ће нам омогућити да будемо још бољи, да можемо да постигнемо нешто што Звезда сања већ дуги низ година. То је да вратимо примат на Мали Калемегдан, да омогућимо људима да поред тога што воле Звезду да ууживају у Звезди, да се радују, да се врате породице на трибине и свим силама заједно на најбољи начин представимо грб који носимо и волимо и да покажемо свима да смо најбољи.
Последњи пред микрофон је изашао и председник клуба Небојша Човић:

Велико ми је задовољство да видим велики број навијача, Звездиних легенди из претходних времена. Такође, јако ми је драго да смо ми из управе клуба, као један велики тим, успели да за годину дана у великој мери стабилизујемо Звезду, уз велико разумевање људи у републичкој Влади, града Београда и КСС. Пред нама је нова сезона, сезона која ће бити са великим искушењима, али и велики оправданим очекивањима. Ми ћемо се потрудити да та очекивања достигнемо из простог разлога што ако их достигнемо то да Звезда осваја трофеје и буде првак Србије верујете ми у Србији ће се лакше живети – закључио је Човић.

Након излагања капитена Игора Ракочевића, тренера Лазића и председника Небојше Човића, троје најсрећнијих навијача Звезде добило је прилику да изазове своје омиљене играче и у разним играма освоји вредне награде (дрес иИгора Ракочевића, кошаркашку лопту са потписима свих играча, сезонску карту и мајицу).

По завршетку промоције бројни навијачи су се упутили на терен да би добили аутограме и сликали се са играчима. Убрзо су се направили и велики редови испред просторија клуба где су многи желели да дођу до годишњих улазница за предстојећу сезону.

Промоција новог тима Црвене звезде одржала се седам дана пред први изазов црвено – белих у Сплиту, у оквиру 1. Кола АБА лиге. Ове године ће се црвено – бели такмичити на четири фронта Еврокупу, АБА лиги, домаћем првенству и Купу Радивоја Кораћа па ће подршка навијача, бити неопходна. Изабраници Миливоја Лазића ће пред почетак сезоне имати још једну проверу против екипе Тамиша.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

29 comments

dejan сеп 24, 2012 at 08:08

Ovako se pravi sampion!!! A, ne kao Vesic, Lukic, Mrakic, Simic… ma, napolje, bre!!!

Reply
Mare сеп 24, 2012 at 01:05

E ovako se predstavljaju dresovi i to jos Adidas svaka cast valjda ce i FK CZ imati sledece sezone ADIDAS OPREMU / :facepalm:

Reply
Zvezda mi je sve сеп 23, 2012 at 21:29

Delije daju krila Zvezdi, da poleti ka trofejima. Tako je bilo, sad je i bice. Zvezda je zivot, a Delije fenomen…

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 23, 2012 at 20:07

Samo napred KK Crvena Zvezdo ,zelimo da osvojite sto vise trofeja u nastupajucoj sezoni u nasem KK Crvena Zvezda

Reply
Luka сеп 23, 2012 at 19:42

Pa da su vodje placene Covic bi ih odavno kupio…

Reply
dr сеп 23, 2012 at 17:18

Stvarno je mogao veci grb biti,jedva ga nadjoh na dresu,gledam pola sata,hahaha 😀

Reply
Aleksandar MKD сеп 23, 2012 at 16:52

Napred RAKO, napred ZVEZDO !!! Doslo je vreme da mlatimo grobare i vratimo za sve predhodne godine. Uz Bozjoj pomoci, nasih igraca i DELIJE napadamo sve takmicenja. NEK NAM JE SA SRECOM !!! Pozdrav!

Reply
qqq сеп 23, 2012 at 16:46

A gde je grb gospodo??? :facepalm:

Reply
MiljanNis сеп 23, 2012 at 17:37

Skorz na desnom, nazovi, rukavu 😀

Reply
Zvezda mi je sve сеп 23, 2012 at 16:37

Rakoc je nas naj igrac, i na kojoj god on poziciji da igra, bice ga zanimljivo gledati… CZV DO TITULE!!!

Reply
Realno сеп 23, 2012 at 16:27

Godisnja karta kupljena …. Cekam tu prvu tekmu i konacno Rakocevica na mestu pleja ….. Ovako se pravi tim a ne Lukic i kompanija ….
Uprava napolje !!!
LULE DUNSTER !!!!

Reply
vladimir сеп 23, 2012 at 19:04

sve je to ok brate ali rakoc ce na dvojku 😀

Reply
Tuđman Franja Doživotna сеп 23, 2012 at 16:14

Nadam se da će neko uspeti da objasni vođama koliko je ova sezona bitna.

Reply
dr сеп 23, 2012 at 16:30

pa njima samo parama mozes da objasnis. Kazes „gospodo koliko trazite?“ i eto podrske.

Reply
Realno сеп 23, 2012 at 16:39

Bolje je bez njih, koliko ja znam dosta pretplatnih karata je prodato…. tako da podrska nece izostati a sad to sto nece da pale baklje i da se biju na tekmi, i nije neki veliki gubitak ….

Reply
mCcool сеп 23, 2012 at 16:13

Sta je sa Milutinovica zasto nije igrao pripremne utakmice

Reply
Dimitrije сеп 23, 2012 at 15:58 Reply
Spiritus сеп 23, 2012 at 15:20

Dajte neke klipove !

Reply
goran сеп 23, 2012 at 15:20

kako glupavi ti nekakvi srednjovekovni stitovi…..odvratno…..kako ih niie sramota da prave ovako ruzne dresove……pa svaki drugi adidasov dres je 100 puta lepsi nego ovaj nas…..sta li ovaj adidas radi nije mi jasno…. i ko li je uopste dosao na ovu glupavu ideju sa srednjovekovnim stitovima ili sta sta li je vec ono….mnogo puta lepse bi dres bio da je na poledjini bio nekakav krug,ili kvadrat,ili da je cela zadnja povrsina bila u jednoj boji tipa crvena ili bela….jedino sto je pozitivno i sto malo daje nekakvu lepotu dresu su te uze pruge….ostalo!?!?…odvratno……

Reply
DS сеп 23, 2012 at 15:13

Ne vezano za temu..,da li ima neko da mi da neki link..,gde mogu da gledam sve fudbalske utakmice..,ko zna ako moze neka napise..,hvala unapred..

Reply
ALcaponeDeLiJa сеп 23, 2012 at 17:44

hahasport.com imas i ovde profreetv.com pod sportski kanali,ma imas milion linkova samo googl ukucas sta hoces

Reply
box сеп 23, 2012 at 14:59

sve u svemu lepi su, bolji su od proslogoisnjeg 😀

Reply
box сеп 23, 2012 at 14:58 Reply
x сеп 23, 2012 at 16:24

Jel mi to kopiramo fudbalere,opet nema pruga pozadi. Dres je potpuno isti samo su smanjene pruge 🙂

Reply
Zvecan Kosovo сеп 23, 2012 at 14:51

Ima li nekih klipova ? 😀 😛

Reply
goran сеп 23, 2012 at 14:50

eeee ovo je vec mnogo lepsi dres…….mada pomalo nervira ona reklama na grudima gde su ubacena oba sponzora.to im nije trebalo.lepse je kada je ispisan samo jedan sponzor,tj kada je jedan logo ….mada ne vidi se kakav je zadnji deo dresa,da li je i sa zadnje strane u prugama ili je nekakva bela ili crvena pozadina…uglavnom ove tanje pruge su mnogo lepse od onih sirokih……

Reply
Aleksandar Kotor сеп 23, 2012 at 14:55

Na poledjini dresa je ispisano prezime,logo SEAT i neizbjezni srednjevjekovni stit

Reply
goran сеп 23, 2012 at 15:02

znaci nisu mogli a da ne stave to go..o od stita na poledjini i na sortsu…..razocaravajuce ali sta da se radi…..makar su stanjili pruge…..

Reply

Leave a Comment