Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

У сезону нову креће…

BVK Crvena zvezda
BVK Crvena zvezda
BVK Crvena zvezda

Коначно смо дочекали почетак нове ватерполо сезоне. БВК Црвена звезда сутра игра дерби меч 1.кола Лиге Шампиона, против великог Југа из Дубровника, шампиона Хрватске, великог ривала из бивше Југославије. После много, много година биће занимљиво и ватерполо првенство Србије, јер практично најбољи играчи света играју у Србији. Коначно ће и публика моћи са уживањем да гледа ватерполо са већим жаром и ентузијазмом него претходних сезона и на базенима широм Србије,  наставак коначно правог „Вечитог дербија“ у ватерполу, али и на тв екранима. Да будемо искрени, највише захваљујући ватерполо клубу Црвена звезда и господи која воде наш клуб. Хвала.

Пре тога, Лига Шампиона. Спектакле од прошле сезоне настављамо и ове. После Орадее и Посилипа, Црвена звезда ће бити домаћин Југу и браћи из Атине, Олимпијакосу. Дубровчани, велики фаворити, један од најуспешнијих ватерполо клубова бивше Југе, али и Европе, после јако дуго времена нам долазе у госте, Бошковић, Јановић, Ивовић, Добуд и дружина на челу са тренером искусним тренером Веселином Ђухом, пробијају лед и не крију да желе победу. Осим Југа и браће Олимпијакоса које раширених руку чекамо у Београду, у нашој групи су још француски Монпеље и швајцарски Кројцлинген.

Као и што смо најавили и као што сте имали прилику да на нашој фејсбук страници, синоћ пре вечерњег тренинга, од 20 часова наш тим је имао заказано и сликање, које раније није могло да се одржи услед бројних обавеза, како нашег тренера и младих репрезентативаца, тако и клуба. Дрим тим је први пут заједно на окупу усликан, а против Југа ће први пут заједно кренути у нове победе. Оне које у ватерполу чекамо пуних 20 година. БВК Црвена звезда се захваљује Банету Стојановићу, који је фотографисао наш тим, на помоћи коју је пружио од поновног почетка клуба.

Што се тиче прелазног рока, остали смо без капитена Југе Васовића који је завршио каријеру, доктор на голу Гојко Пијетловић је прешао у мађарски Ференцварош. Филип Кљајевић је нови играч француског Ремса, а Срђан Аксентијевић се вратио у турски Галатасарај. Немања Милијановић је прешао у ЖАК из Кикинде, где му се придружио и Милош Филиповић, који ће бити на двојној регистрацији. Момци, хвала на свему. Желимо вам све најбоље, да се вратите што пре.

Клуб су појачали, прво двојац из „Београда“, Милићевић и Ешкерт, млади репрезентативци. Затим, стварање „дрим тима“ употпунили Андрија Прлаиновић и Душко Пијетловић из Про Река, Денис Шефик из Ћивитавекије, Никола Рађен из Хиоса и Борис Вапенски из Војводине. Нови помоћник Дејана Савића на клупи је Ристо Маљковић.

Тим Црвене звезде за следећу сезону је – Денис Шефик, Марко Драксимовић, Страхиња Рашовић, Виктор Рашовић, Ненад Стојчић, Марко Аврамовић, Сава Ранђеловић, Петар Ивошевић, Андрија Прлаиновић, Никола Рађен, Душко Пијетловић, Борис Вапенски, Никола Ешкерт, Михајло Милићевић, Драгослав Савић и Душан Балаћ. Тренер, Дејан Савић.

Андрија Прлаиновић је пред сутрашњу премијеру рекао “ Тек смо на почетку. Нисмо још увек играли у новом саставу званичне мечеве. Стигло нас је шест, морамо да се уклопимо са момцима који су староседеоци. Меч долази у незгодно време за нас. Превише очекивати није реално. Не оптерећујемо се резултатом. Битно је да дамо максимум, мотив неће изостати. Још смо на почетку, више ћу моћи да кажем о нама после месец-два дана и играња званичних мечева. Када крене домаћи шампионат, биће то најинтересантније првенство од осамостаљења Србије. Надам се пуним трибинама и великој борби за титулу првака и Куп Србије. “

Као и претходних сезона и ове ћете моћи да сазнате и пратите све о ватерполу на МЦЗ. Биће нам част и задовољство да се заједно боримо, до победе. До коначне победе. СВИ НА 11. АПРИЛ, ИГРА ЗВЕЗДА!

У сезону нову креће…

Црвена звезда – Југ среда 26. септембар 2012., СЦ „11.април“ 19 часова, 1. коло ватерполо Лиге Шампиона!

Crvena zvezda - Jug
Crvena zvezda – Jug

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

12 comments

Goran сеп 26, 2012 at 00:06

Samo hrabroooooooooooo !!!!

Reply
Damjan Martinovic сеп 25, 2012 at 21:54

Da li se sada mogu kupiti kupace gace naseg kluba koje ste predstavili na sajtu pre nekoliko meseci,i gde se mogu kupiti?

Reply
Драган сеп 26, 2012 at 08:28

Могу на базену.

Reply
srb сеп 25, 2012 at 19:52 Reply
Dupla kruna ole ! сеп 25, 2012 at 19:07 Reply
Zvezda mi je sve сеп 25, 2012 at 17:37

Zvezda ima kvalitet, zelju, dobrog trenera, super uslove, vrhunske navijace i stvarno ne vidim razlog zasto ne bismo pobedili.

Reply
propain сеп 25, 2012 at 17:17

Vidi neki franjevac mi dao minus!!!Marvo jugoslovenska mars sa naseg sajta,kompleksasu jedan!!!
Indija,Pakistan…

Reply
propain сеп 25, 2012 at 16:57

Momci bog vam pomogao i dao svo zdravlje i srecu u novoj sezoni!!!
Zvezda Srbija-Kosovo Metohija!!!

Reply
Драган сеп 26, 2012 at 08:30

Очигледно су видели коментар, окачили на неком њиховом форуму, па су се сви окупили да поделе минусе.. какви лудаци :facepalm:

Reply
lazar kosovac сеп 26, 2012 at 15:49

Vidjeni su kako nose komentar od vrata do vrata.

Reply
milos сеп 25, 2012 at 16:18

ima li prenosa?

Reply
Драган сеп 25, 2012 at 16:27

Има, Б92.

Reply

Leave a Comment