Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

На старту стижу Краљевчани и Ужичанке

Odbojkasi proslavljaju prvi trofej u novoj sezoni

У петак 12. октобра стартује и ново првенство Србије у одбојци. Одбојкашки клуб Црвена звезда као и у сваку сезону улази са највишим амбицијама и у мушкој и у женској конкуренцији, а свакако и резултати у претходним сезонама на то и обавезују. Црвено-бели и одбојкаши и одбојкашице бране титуле освојене у претходној сезони.

Одбојкаши Црвене звезде у нову сезону улазе са једним освојеним трофејем. Пре пар дана, изабраници тренера Душка Николића освојили су Супер куп Србије убедљивом победом над вечитим одбојкашким ривалом новосадском Војводином (3:0). Црвено-бели момци су и током припрема показали да са правом носе епитет главног фаворита за освајање шампионске титуле, тако да се сви надамо да ће са успесима кренути већ на старту сезоне. Први противник је увек незгодна екипа краљевачке Рибнице, а сусрет је на програму у петак 12. октобра са почетком од 20 часова.

ЖОК Црвена звезда доживео је извесне измене у играчком кадру током летње паузе, али свакако то неће утицати на планове који су увек шампионски. На клупи је и даље Ратко Павличевић који зна како се освајају трофеји и сигурни смо да ће већ од дуела са Ужичанкама наше играчице показати право лице.

ZOK Crvena zvezda

Треба напоменути да су црвено-беле одбојкашице током припрема играле у стилу „топло-хладно“, али недавни тријумф на „Шалетовом турниру“ даје за право да и у предстојећој сезони од одбојкашиа очекујемо само успехе. Први меч наше одбојкашице ће одиграти у петак 12. октобра са почетком од 17:30 часова, а противник је некада славна екипа ужичког Јединства.

Такође треба напоменути да је ОК Црвена звезда једини одбојкашки клуб у Европи чији ће и мушки и женски погон наступати у Лиги шампиона.

Повезане вести

Leave a Comment