Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бабаљ: „Уз нову серију победа заборавићемо Спартак“

Велики рад и труд који је Ели Бабаљ улагао на тренинзима коначно је почео да се исплаћује.

Високи нападач против Смедерева забележио је свој првенац у црвено-белом дресу, добија све више минута на терену, и за очекивати је да својим играма у текућој сезони доста допринесе ефикасности Црвене звезде.

– Није лако тренирати након пораза у Суботици. Тренер нас је упозоравао да ће нам резултат против Спартака одредити располжење током ове две недеље паузе, међутим нисмо успели да сјајној серији победа додамо још један тријумф. И поред тога, подигли смо главе, свесни да такво издање не сме више да нам се понови уколико желимо да освајамо трофеје. А сигурно да желимо – рекао је Бабаљ.

Млади аустралијски репрезентативац такође зна који је најлакши начин за излазак из кризе.

– Нова серија победа ће нам најбоље помоћи да заборавимо Спартак. Већ против БСК-а у следећем колу треба да покажемо своје право лице и забележимо сигурну победу. Да идемо из меча у меч и освајамо бодове – истиче Ели.

Неуобичајена атмосфера влада међу фудбалерима Црвене звезде ових дана. Велики број репрезентативаца је одсутан, чак њих 13 уз тренера Јанковића, тако да на помоћном терену Маракане под надзором Предрага Катића ради група од 12 фудбалера.

– Сигурно је да је лакше тренирати када смо сви на окупу, али ми који смо остали се трудимо да дамо свој максимум. У петак играмо пријатељски меч у коме имамо за циљ да се добро истрчимо и да испробамо неке нове тактичке варијанте. Средином следеће недеље ћемо поново бити сви на окупу и имаћемо довољно времена да се спремимо за сусрет са Борчанима – закључио је Ели Бабаљ.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Delija окт 11, 2012 at 11:37

Nema tu sta mnogo da se prica,dovoljno je reci
SAMO TITULA !!!!!!

Reply
veliki pravi zvezdas окт 11, 2012 at 11:25

Manje price vise rada jos Babalj tako vazi za sve igrace Crvene Zvezde i ono protiv Spartaka treba da vam bude opomena da se gine za Zvezdin dres to treba da vazi za svakog igraca Crvene Zvezde i ako se plasite igraca u Super ligi Srbije onda vi ne zasluzujete dres Crvene Zvezde 😀

Reply
monako окт 11, 2012 at 09:31

Ti smatras za ozbiljnog protivnika BSK.Daj opameti se tj ne leti mnogo,ti kao da treba protiv Reala da igrate i one nove od pre dve -tri godine fraze koje ste svi- mislim ne samo na nase fudbalere nego i na fudbalere ,trenere drugih timova-poceli da koristite,,POKAZACEMO DA TIM IMA KARAKTER,,
Inace nase prvenstvo zadnjih 10 godina je dno ,a to se vidi u evropi ko smo i sta smo napravili.Spartak onako raspali klub nam je dao 3 gola-sigurno ste i tada imali KARAKTER.
Da ne zaboravim da najveci KARAKTER u Zvezdi imaju lukic,vesic,vasilijevic,i naravno nikolovski koga ne vidjamo da nam objasni situaciju u Zvezdi vec mesec dana.
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA U ZATVOR-posto su krali pa red je da i njih Vucic strpa gde im je i mesto.

Reply
Mladen окт 11, 2012 at 11:12

Monako … ti to onako … a da se vidi malo sta rade grobari, fss i ima li tu materijala za zatvor, dalje bre vise od Marakane !!!

Reply
monako окт 11, 2012 at 14:28

Zato sto navijam za Zvezdu ona me i najvise zanima .Kad god smo mi imali jaku upravu imali smo i jak tim i nije nas bilo briga za ostale.Kad god smo kao klub bili jaki niko se sa nama nije zezao -NITI JE MOGAO NI SMEO-,ovako svako hoce da nad nama leci svoje komplekse,a to dalje pa vidi nasta sada licimo ,,TEBI JE SVE JEDNO ,,e pa meni nije jer znam ko smo ,sta smo u odnosu na sve ostale

Reply

Leave a Comment