Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукометаши у среду у Каћу

Одложена утакмица 1. кола Суперлиге Србије између домаћег Југовића и наше Црвене звезде заказана је за 17. октобар.

Према одлуци директора МО СРЛС Владислава Јовановића меч се бити одигран у среду у Каћу од 19 сати, у спортској дворани „Храм“.

Биће то лепа прилика за наш тим да се још једном победом отисне из доње половине табеле и настави са добрим резултатима након ремија са Партизаном и победе над Врбасом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Miki окт 17, 2012 at 20:52

RK Jugovic Unimet – RK Crvena Zvezda 26:27 (17:14)

ZVEZDA MI JE SVEEEEEEEEEE, ZVEZDA ZIVOT JEEEEE !!! 🙂

Reply
Miki окт 16, 2012 at 15:30

Jugovic ima jako mladu ekipu. Tu je Jokic koji je prosle sezone bio u Zvezdi, Vukovljak koji je na sirem spisku A reprezentacije, zatim Crnoglavac, Ilic, Krsmancic i Vucicevic koji su kadetski reprezentativci, Dragan Sudzum je takodje u Kacu – on je bivsi A reprezentativac i vrlo iskusan igrac. Travar je sa svoje 23 godine relativno mlad igrac, ali je dosta „zilav“, jak je u odbrani, ima dobar odraz i zna da postigne gol,. Tu su jos iskusni golman Perovic i iskusni srednji bek Radakovic, a ne treba zaboraviti kapitena – mladog Stejina koji je sad dobio sansu odlaskom Josica u Vojvodicu, i koji sve vise i vise pokazuje zasto mu je dodeljena „traka“.
Eto kratke analize Jugovica i samo da vam kazem da ce biti tesko u Kacu, jer je Kac dosta nezgodan teren, a i ova mlada ekipa moze svakoga u ovoj ligi pobedi…samo ako je njihov dan. 😉

Reply
Delija окт 15, 2012 at 14:03

Na pobedu ovaj mec prekretnica!Mozda se na zimu pojacamo pa zato sad treba ostvariti sto vise pobeda nikad se ne zna ja jos uvek verujem u titulu…

Reply
Stevan077 окт 15, 2012 at 20:27

Сви би смо волели, али није реално.

Reply

Leave a Comment