Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаРегионална лига

Повратак Андреје Милутиновића

Andreja Milutinovic

Након само пет одиграних мечева у црвено-белом дресу, Морис Алмонд је напустио редове нашег кошаркашког колектива. Играч који је на Мали Калемегдан стигао са завидним препорукама, у редовима нашег клуба готово да ништа није показао и растанак је био неминован. Вероватно би и Алмонд дуже био становник Београда да су резултати екипе од које се ове сезоне много очекује били бољи, али „цех“ катастрофалног отварања сезоне након тренера Миливоја Лазића морао је још неко да плати.

У кошаркашкој јавности се сада полемише ко би могао у наредном периоду да преузме Алмондову улогу. Руководство КК Црвена звезда се огласило са најавом да ће се у данима који следе пронаћи замена за отпуштеног Американца, али како сада ствари стоје упражњено место у ростеру екипе пред гостовање у Скопљу екипи МЗТ-а заузеће Андреја Милутиновић.

Милутиновић је претходне сезоне био незаменљив у екипи Светислава Пешића и одиграо је свих 26 мечева у оквиру регионалне АБА лиге. На тим мечевима постигао је укупно 248 поена, а треба напоменути да је био у саставу тима и у мечевима домаћег шампионата, плеј-офа, као и домаћег Купа Радивоја Кораћа. Милутиновић је често знао да „далекометном паљбом“ решета кош противника, али је било и мечева у којима је потпуно подбацио што је приписивано његовој младости. За очекивати је да ће Андреја Милутиновић покушати и успети да искористи изненада указано поверење и да ће показати да је играч за Црвену звезду и да није случајно био на ширем списку репрезентације Србије за недавно окончане квалификације за ЕП у Словенији 2013. године.

Повезане вести

33 comments

luka окт 23, 2012 at 12:56

Da je Almond u partizanu pruzao bi duplo bolje partije,jer se tamo zna red i rad ,tako reci planski se vodi klub..Zao mi je sto moram priznati da ce mo jos dugo cekati na neki trofej..

Reply
Zvezdan окт 22, 2012 at 18:48

Mislim da ce nam Milutinovic biti od mnogo vece koristi od Almonda. Steta sto Nedovic nije ostao.

Reply
Бранимир окт 22, 2012 at 18:13

Мени се учинило да је Алмонд страшан и паклени играч. Али, био је миран и готово тих и повучен, као да се није трудио да покаже шта зна и умије. Дефинитивно није играо колико је требао да би се о њему судило на прави начин. Није имао ни трећину Симоновићеве минутаже.
Када је у трећој четвртини шутао из десног корнера читав Пионир је гледао у њега. Било је: ајде – ејбга. Затим је изгубио интересовање за шут, вратио двије лопте и изашао из утакмице. Не знам колико ће овај отказ повољно утицати на подизање атмосфере у КК. Чини ми се да као што нисмо знали кога смо довели нећемо знати ни кога смо изгубили. Пукло је по најтањем. Суботић је већ двије утакмице на клупи. Кредит је сачувао једино Симоновић.
Од Андреје не очекујем ништа посебно. Али добро је поново му дати шансу. Прошле године је имао највећу минутажу и то још код Пешића. А није нико стајао иза њега. Нека покаже шта зна. Да и то још једном видимо.
Сасвим сам сигуран да прави квалитет у сваком смислу може донијети само – Димић.

Reply
Nemanja окт 22, 2012 at 17:42

Eh da je ostao Nedovic ..

Reply
Goran окт 22, 2012 at 16:34

Igoekea ima dobre, a jeftine igrače.

Reply
aleksandar sd окт 22, 2012 at 16:12

Ako ne dovedemo nekog igraca i ostanemo na ovome mozemo da se oprostimo od evrolige…ja bih otpustio Simonovica i strance,igraju ko babe neke ne mogu da ih gledam vise, bre Rakocevic trci sa 34 godine a ovi ne znaju gde su ko da nikad basket nisu igrali tako izgledaju…

Reply
jadni mi окт 22, 2012 at 16:10

neverovatno je da ybog 2 trenera neznalice sve padne u vodu za samo 5 kola….ali je zalosno da zbog takvih trenera mi izgubimo igraca vrhunskog slobodno mogu reci svetska klasa

Reply
Chinez окт 22, 2012 at 15:25

Ja mu zelim sve najbolje, da napravi dobru karijeru, da bude u dobroj formi i da doprinese dobroj igri zeveze. ALi sumnjam da ce uspeti da bude bolji nego prosle godin. A prosle godine je io ocajan.

Reply
ssss окт 22, 2012 at 13:26

kad bi uspeli da dovedemo sinoveca iz rad kg

Reply
ssss окт 22, 2012 at 13:24

pa dobro je igrao sta ocete ima bolji sut od ovg za 3 poena

Reply
hahaahah окт 22, 2012 at 13:19

Andreja?! Jel to musko ili zensko?

Reply
Homer окт 22, 2012 at 13:23

pa vidi,ostaviš pljesku u svlačionici pa ako je pojeO onda je muško a ako je pojeLA onda je žensko …. 😉

Reply
Rakac окт 22, 2012 at 14:29

Druze kada je zensko u pitanju praktikuje se cesce pisanje Andrea mada moze i oboje, ali iz nastavka teksta dobijas zakljucak to je isto kada te pitaju „igras dobro kosarku“ a ti pitas ko ?

Reply
Gorski окт 22, 2012 at 16:58

…………….kada se pogleda kako igra na terenu!!!(a igra kao p..cka)onda je covek siguran da je zensko…….

Reply
Homer окт 22, 2012 at 13:00

………..i jbt , opet ista priča…. :facepalm: !!!

Reply
z окт 22, 2012 at 12:00

Ljudi,kakav je ovo lazan projekat vec dve godine?!?! Mogu li ja da kupim dres svog voljenog kluba i da izadjem na Kalis da igram basket? O cemu se ovde radi,zasto nema dresa,sta je u pitanju? Mogu da razumem da ne moze da se kupi dres FMP,ali ovo je sada Zvezda,uozbiljite se! 😥

Reply
z окт 22, 2012 at 11:57

Velicina grba na dresu srazmerna rezultatima 😀

Reply
z окт 22, 2012 at 11:58

Ili ako cemo bolje,rezultati srazmerni velicini grba 😀

Reply
sasa окт 22, 2012 at 11:45

Greška u vezi Almonda. Daj bože da potpiše za neku ekipu iz Aba lige pa kada se sretnemo da nas napuni možda će tek tada shvatiti koga smo otpustili. I komšije kada je Lazme potpisivao i Gist na početku nisu znali gde udaraju prvih 10 utakmica ali posle su bili ne zamenljivi. Umesto Simonovića da je on imao minutažu i da je šutnuo onoliko koliko je on pola bi ubacio. Kada je imao veću minutažu kao protiv Olimpije on je pokazao da je odličan igrač ali lakše otpustiti dobrog stranca a ostaviti lošeg Srbina. A sada možete lupati minuse koliko hoćete jednostavno smo nula 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳

Reply
Zvezdale окт 22, 2012 at 13:20

ista situacija se izgleda dešava i sa Gordonom. Bio je smiješan prvih nekoliko kola, sada sve bolji i bolji.. Naravno mi smo veliki klub koji je navikao na rezultate, navikao da stalno osvaja i igra F4 pa ne možemo nikoga da čekamo.. :facepalm: :facepalm:

greška je otpustanje Almonda, volio bih da odigra odlično u nekoj drugoj ekipi.

Reply
forza stella rossa окт 22, 2012 at 13:26

Brukamo se iz dana u dan!Almond je bre Jordan za Milutinovica i za ostale nase igrace!!Doveli najskupljeg i najboljeg igraca i zalepili ga za klupu!Prvo onaj amater Lazic,sad i Vukojicic.A traze od njega da pravi razliku!!!Verovatno nam se smeje cela liga sada,niko nas vise i ne smatra ozbiljnim klubom…Za sve su krivi nestrucni ljudi iz uprave i ovi smesni treneri.Na celu sa Covicem!!!!

Reply
Vlada окт 22, 2012 at 14:14

Ne seri.

Reply
djoledelija86 окт 22, 2012 at 14:18

Pravi komentar.. Almond je protiv Olimpije odigrao 30 i neki minut i bio je odlican.. Na ostalim utakmicama gde nije „zadovoljio“ je imao los ucinak a minutaza mu je bila maximum 10 min, on cim promasi prva dva suta vukoicic ili lazic ga zakuju za klupu dok „maestro“ simonovic igra svaku utakmicu po 30 min i ne moze covek da se sastavi.. Pa da su probali malo da im obrnu minutazu videli bi ko je kakav igrac, i ne moze niko da me zavara sa recima kako Almond igra bez zara i borbenosti pa covek lupao banane i igrao odlicnu odbranu e sad sto on to ne pokazuje na svom licu to je druga stvar decko je jednostavno takav nije kao Braun da podize publiku.. Sto se mene tice velika je greska otpustanje Almonda mislim da je on u ovoj ekipi bio jedan od nosilaca samo da su ga malo istrpeli i naravno DALI VECU MINUTAZU!!! eto toliko od mene..

Reply
neshha окт 22, 2012 at 11:14

Milutinovic ima srce kao mis.Kad god je gusto,kad se lomi rezultat ili je u misjoj rupi ili promasuje ceo obruc.Igrac iskljucivo za male utakmice.

Reply
123 окт 22, 2012 at 10:18

almond je dobar igrac bolji je za 2 klase od simonovica neverovatno da se igrac otpusta posle tri sutnute trojke i 2min u igri kada je utakmica izgubljena

Reply
djoledelija86 окт 22, 2012 at 14:19

Tako je..

Reply
Gorski окт 22, 2012 at 10:13

ovo nam nije trebalo…..ova vest je gora od predhodne kada je javljeno da je Almond otisao……..mnogo,mnogo gora……zalosno…….

Reply
Ariljac окт 22, 2012 at 09:42

Milutinovicu,druga sansa se tesko i retko dobija..Iskoristi ovaj dar maksimalno!

Reply
dr окт 22, 2012 at 09:40

Tesko nama :facepalm:

Reply
delija окт 22, 2012 at 09:37

Ne mogu da verujem da zbog bednog Almonda,ovakav igrac nije igrao :facepalm:

Reply
Realan окт 22, 2012 at 10:13

Zamisli samo,strasno.

Reply
Box окт 22, 2012 at 10:40

Da ovo je bas veliki igrac :facepalm:

Reply
djoledelija86 окт 22, 2012 at 14:25

Hahaha bednog Almonda pa covek je za Milutinovica izmislio kosarku.. Milutinovic odigra vrhunski protiv metalca, vojvodine, ergonoma iz Nisa i takvih ekipa a kad dodje jaci protivnik i treba da se stisnu m*da doticni ne sme ni da pokusa a ne da sutne na kos.. Da me neko pogresno ne razume ja sam u ekipi od prosle godine najvise nada polagao u njega i Nedovica.. Nedovic se nije pokazao znamo zasto jer ga je „gospodin“ Pesic uzeo na zub a milutinovic je imao minutazu i nije pokazao ama bas NISTA.. Andreja ako procitas ovo ja bi prvi voleo da me demantujes i da odigras fenomenalnu sezonu i ja cu ti se licno izvinuti..

Reply

Leave a Comment