Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Београд – Црвена звезда, субота 20h

Foto Mondo
Foto Mondo
Foto Mondo

 У 5. колу првенства Србије за ватерполисте наши момци ће, номинално, гостовати екипи Београда, последњепласираном тиму на табели. Екипа са Ташмајдана је упутила молбу да домаћин нашем тиму буде на базену СЦ „“11.април“, уместо на свом Ташмајдану, а наша екипа је изашла у сусрет.

После убедљиве победе над Сингидунумом у среду и Монпељеом у 3.колу Лиге Шампиона прошлог викенда, наши момци се окрећу новом изазову. Данас смо у  егзибиционом, ревијалном мечу у Нишу, за популаризацију ватерпола, учествовали и играли против „вечитог ривала“. Резултат је био у другом плану, као и ривалитет, али, напоменућемо да су „комшије“ славиле а основци из Ниша су били одушевљени. После четири кола Црвена звезда има три победе из три утакмице, у првом колу је била слободна, и налази се на другом месту, иза крагујевачког Радничког, који има меч више.

Београд је закован на само дно табеле. После четири кола имају четири пораза, веома убедљива. У првом колу су поражени од „комшија“ 19:0. У другом колу је био успешнији Дунав 9:4, а у трећем колу тренутни лидер Раднички из Крагујевца, 27:2 на „Ташмајдану“. У прошлом колу на Бањици, истоимени клуб је славио 12:5. Ватерполисти Београда су постигли исто голова, колико их је Црвена звезда примила у текућем првенству, 12.

По свему судећи шансу би поново требало да добију млађи играчи, али одлука је на нашем тренеру Дејану Савићу. Сви играчи нашег тима су спремни и мотивисани, без обзира на позицију противника.

Прошле сезоне смо се састајали три пута и сва три пута били успешнији.  У другом колу Купа Србије смо славили 11:3. У 4. колу првенства 7:4 на Ташмајдану и 12:3 на „25.мају“, 8.колу. У оба сусрета у првенству је блистао, наша узданица, Страхиња Рашовић. Постигао је 7 голова и практично сам победио свој бивши клуб.  После дуела са Београдом, следи мали предах до 10. новембра и дуго ишчекиваног „Вечитог дербија“, а само 3 дана касније нас очекује братски дуел у Лиги Шампиона, против Олимпијакоса у Атини.

Дођите на „11.април“ у што већем броју да пружите подршку нашим момцима. Ко не буде у могућности да дође, текстуални пренос и промене резултата може пратити, само на МЦЗ!

Београд – Црвена звезда, 5.коло првенства Србије у ватерполу, 27. октобар 20:00, СЦ „11.април“. 

Напред Звездо!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

2 comments

jovana окт 27, 2012 at 13:13

Jel zna neko koliko je ulaznica i da li se naplacuje?

Reply
Звездашица♥ окт 27, 2012 at 11:46

Идемо момци! ♥

Reply

Leave a Comment