Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Шеки, Рајевац и Савић о ситуацији у Звезди

Dragoslav Sekularac

Већ више дана медији у Србији баве се углавном само једном темом. На тапету је руководство Фудбалског клуба Црвена звезда, а јавност се обасипа насловима типа „Лукић подноси оставку“, „Лукић се већ спаковао“, „Лукић одлази  у децембру“, „Лукић напушта Звезду у наредних десет дана“,…

Сасвим је јасно да се наш клуб тренутно налази у више него тешкој ситуацији. Јавност је претходних месеци смиривана коректним резултатима, али је последњи кикс од Јагодине (без обзира на начин на који је до тога дошло) очигледно покренуо лавину. Покушавајући да се ситуација сагледа, колико год је то могуће хладне главе, чини се да је наведени пораз од „Ћурана“ покренуо домино ефекат и да се на жалост клуб урушава по свим шавовима. Како тренутно стоје ствари поставља се само питање када ће и на који начин кола која срљају у провалију бити заустављена и да ли ће уопште до тога доћи.

Некако у сенци свих дешавања која се већ годинама догађају у и око нашег клуба налазе се легенде клуба које готово да нико ни за шта не пита. Овога пута Драгослав Шекуларац, Милован Рајевац и Душан Савић су изнели своја мишљења о актуелној ситуацији.

Драгослав Шекуларац:

– Када нема резултата нормално је да се мењају и тренери и председници. И ја сам освајао дуплу круну, али сам због пораза од Келна морао да одем. Да ми је Лукић и рођени брат не бих могао да га оправдам. Повлачење је нормална ствар. Има Звезда довољно паметних људи. Као легенда клуба навијам за свој клуб, али из здравствених разлога ретко сам на стадиону и не бих да дајем своје предлоге. Ипак, Звезда након три грешке у избору председника у последњих десет година не сме себи да дозволи нову грешку.

Милован Рајевац:

– Лукићева управа је радила у изузетно тешком периоду, али имали су довољно времена и шанси. Поново губе трку са Партизаном и

Milovan Rajevac

то су довољни разлози за напуштање клуба. Црвена звезда треба и мора да се окрене провереним вредностима, а један од таквих је управо Драган Џајић.

Душан Савић:

– Не знам шта се конкретно дешавало и шта се дешава у клубу. Уосталом, није много важно ко одлази, већ ко треба да дође у Црвену звезду. Мени је најважније да Звезда освоји дуплу круну, а са ким на челу ће то бити

Dusan Savic

остварено, најмање је важно.

Повезане вести

17 comments

aleksandar sd нов 9, 2012 at 17:11 Reply
Ryber Palunko нов 9, 2012 at 16:58

E, smorili ste s tim Vučićem. Jedino za što je on sposoban je držanje govora do besvjesti. Odakle vam uopšte ideja da u njemu vidite spasioca!? Ako je razlog očaj, onda razumijem.

Reply
CZHN нов 9, 2012 at 15:21

Kako bi vas legende naše na sajtu FK cenzurisali…A šta tek rade običnim smrtnicima…

Reply
VESICU ODLAZI! нов 9, 2012 at 15:08

Tako je,slazem se da Vucic treba da zavede red na Marakani,istera i dezinfikuje prostorije od smrada i da nadje najbolje resenje za nas i njegov klub.Siguran dam da ce Vucic to uraditi jer je veliki zvezdas i dosadilo mu je vise ovo ucmalo stanje.Nego me brinu kontradiktorne vesti u vezi Dzaje,Stojadinovica i Jugovica!Ako admini imaju proverene informacije mogli bi da ih podele sa nama.Vreme je!

Reply
Realan нов 9, 2012 at 16:53

Jugovicu nudjena fotelja ali je odbio.

Reply
stef нов 9, 2012 at 15:05

Gde nadjoste ovu sliku Duleta od pre 20 godina,, 😆

Reply
Srdjan нов 9, 2012 at 14:44

Vucicu rasteraj ovu bandu iz Zvezde i dovedi Dzaju, Stojadinovica i druge sposobne ljude koji su spremni da pomognu Zvezdi. Ako to uradis veruj imaces duplo vece povjerenje na svim narednim izborima!

Reply
rille83 нов 9, 2012 at 14:41

Pa zato sam i pomenuo da treba i ispred vlade i marakane. Ok,znam i ja da je to Vesiceva fora i kao takav protest je smesan ali ja pricam o pravom protestu zato i kazem da se treba resiti tog Vesicevog coveka sa severa. I nemoj te molim vas samo zato sto je protest sminka i Vesicevo maslo da opravdava te fss. Go.vna su i jedni i drugi i treba ih proterati u paketu!!!

Reply
Ljubo90 нов 9, 2012 at 14:02

A ti Rile83 misliš da je protest ispred FSS-a iskren i samoinicijativan postupak Delija,ili je to pak nalog upravo tog ološa od čoveka,Vesića, . . .?

Reply
Aca нов 9, 2012 at 14:05

Slazem se sa tobom, to je cirkus obican! Navijaci ne bi trebalo da rade bilo sta van tribine kao i igraci van terena! Ami se time bavimo i evo dokle smo stigli! Svi su nam krivi, a ne analiziramo svoje poteze!

Reply
CzvBoys нов 9, 2012 at 13:31

Iz Zvezde,iz Zvezde…MARŠ IZ ZVEZDE!

Reply
rille83 нов 9, 2012 at 13:18

Ajde nemoj da ispadnemo gl.upi. Ajde da se konacno opametimo,nemoj da nista nismo naucili svih ovih godina.Nemoj da nas opet nasamare. Nemoj da sve ostane na smeni Lukica,nemoj da se zaboravi ko je fss i svi ti ljudi! PROTEST ISPRED FSS-a je po meni odlican potez i trebao je i mnogo ranije da se dogodi. Ali ubuduce ne samo ispred fss-a nego i ispred skupstine,vlade DRZAVA MORA DA SPASE ZVEZDU i kazni sve one koji su joj ovo uradili! I protesti ispred Marakane,ljudi,VESIC MORA DA ODE!!! Ne smemo dozvoliti da bude vise u klubu i ima bilo kakve veze sa Zvezdom,ne sme se dozvoliti da posle KK-a i FK-a predje u RK,VK,OK ili bilo koji nas klub! DELIJE,nemoj da vam brani i sprecava da skandira te protiv VESICA jedan necovek,VESICEV covek PEDJA! Mora i on da se otera i ne razumem kako to dozvoljavaju ostale VODJE!? SAVIJA sto ne reagujes bre,hoces i ti zbog njega da izgubis postovanje severa a i vecinu zvezdasa!?
NEMOJ DA SMO GL.UPI,REAGUJMO DOK JE VREME!!!!

Reply
Aca нов 9, 2012 at 14:03

ZA STANJE U KLUBU SMO ODGOVORNI MI (NAVIJACI/DELIJE) KAO STO JE NAROD ODGOVORAN ZA STANJE U ZEMLJI. NAROD BIRA VLAST KAO I MI STO BIRAMO UPRAVU PA ONDA CUTIMO KAD NE RADE DOBRO, A SVI ZNAMO ZASTO SE CUTI. MOZEMO DA SE LAZEMO DO PREKOSUTRA BEZ PRIVATIZACIJE NAMA STARE ZVEZDE.

Reply
milos нов 9, 2012 at 15:48

Jadne ostale vodje, Pedja im naredjuje…ajde bre ne budi naivan, svi se oni dogovaraju i sve rade na taj nacin. Andjus rekao Pedja i sad svi ko papagaji – sve vodje, odnosno sve navijacke grupe stoje iza Vesica, ali ce sada jos malo po nagovoru Vucica verovatno promeniti pricu, i on moze valjda svasta da im obeca.

Reply
zvezdas нов 9, 2012 at 12:55

Niko nista nezna, a u stvari sve znaju da ce da dodje dzaja 😉 😉

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca нов 9, 2012 at 12:40

Ssmo da sad ne skrenrmo sa zivcima dolazi li Dzaja ili ne bice nece itd.Dzaja mora biti u bilo kojoj kombinaciji.Ubedjen sam da je to gotova stvar sto je i najbolja opcija.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 9, 2012 at 12:37

UPRAVA CRVENE ZVEZDE NA CELU SA VESICEM NAPOLJE IZ CRVENE ZVEZDE ,SKUNDRICU I VUCICU MOLIM VAS DOVEDITE NAM DZAJU ,STOJADINOVICA ,SAVICA ,RAJEVCA ,JUGOVICA ,PANCEVA ,KRUPNIKOVICA i PIKSIJA PA NEKA ONI NAPRAVE PLAN I PROGRAM NASE CRVENE ZVEZDE UBIJEDITE SKUNDRICU I VUCICU NJIH NEKA DODJU U NASU CRVENU ZVEZDU JER JE TO I NJIHOVA CRVENA ZVEZDA

Reply

Leave a Comment