Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за ОФК Београд

Omladinski stadion

ФК Црвена звезда обавештава своје навијаче, да ће се продаја карата за утакмицу 12. кола првенства Србије, у којој се на Карабурми састају ОФК Београд и Црвена звезда, продавати на нашем стадиону у суботу 10. новембра.

Карте ће се по цени од 300 динара продавати од 11 – 15 часова, за трибину на којој ће бити смештени наши навијачи. На дан утакмице, у недељу 11. новембра, карте ће се продавати искључиво на благајнама Омладинског стадиона.

У утакмици у којој је победа императив, сваки навијач је битан, и зато позивамо све Звездаше да дођу у недељу на Омладински стадион и помогну својим љубимцима да забележе победу.

Повезане вести

12 comments

CzvBoys нов 9, 2012 at 13:27

Premoren sam..ne verujem sta nam se desava.Pitam se do kad ce ovako?

Reply
rille83 нов 9, 2012 at 13:19

Ajde nemoj da ispadnemo gl.upi. Ajde da se konacno opametimo,nemoj da nista nismo naucili svih ovih godina.Nemoj da nas opet nasamare. Nemoj da sve ostane na smeni Lukica,nemoj da se zaboravi ko je fss i svi ti ljudi! PROTEST ISPRED FSS-a je po meni odlican potez i trebao je i mnogo ranije da se dogodi. Ali ubuduce ne samo ispred fss-a nego i ispred skupstine,vlade DRZAVA MORA DA SPASE ZVEZDU i kazni sve one koji su joj ovo uradili! I protesti ispred Marakane,ljudi,VESIC MORA DA ODE!!! Ne smemo dozvoliti da bude vise u klubu i ima bilo kakve veze sa Zvezdom,ne sme se dozvoliti da posle KK-a i FK-a predje u RK,VK,OK ili bilo koji nas klub! DELIJE,nemoj da vam brani i sprecava da skandira te protiv VESICA jedan necovek,VESICEV covek PEDJA! Mora i on da se otera i ne razumem kako to dozvoljavaju ostale VODJE!? SAVIJA sto ne reagujes bre,hoces i ti zbog njega da izgubis postovanje severa a i vecinu zvezdasa!?
NEMOJ DA SMO GL.UPI,REAGUJMO DOK JE VREME!!!!

Reply
Uros нов 9, 2012 at 13:15

Mi cemo biti na Severu ili?

Reply
Stella Rossa нов 9, 2012 at 14:01

To se i ja pitam?

Reply
veliki pravi zvezdas нов 9, 2012 at 13:08

Treneru Crvene Zvezde evo ti sastav zaOfk Beograd Bajkovic ,Mikic ,Spajic ,Jovanovic ,Nenadic ,Mijailovic ,Milivojevic ,Milijas ,Savicevic ,Asamoa i Mudrinski

Reply
VLAJKO^^ нов 9, 2012 at 13:25

Spajic je na pozajmici…

Reply
marakana нов 9, 2012 at 13:06

opet turbulencije pred derbi,opet utakmica pred derbi koju moramo da dobijemo,opet derbi koji je biti ili nebiti,opet ista prica…ima li kraja ovome !

Reply
Mladjen нов 9, 2012 at 12:56

Da nastavimo losu seriju protiv OFK Bgd… Necu se zacuditi, niti se nervirati… Mozda je i bolje da izgubimo, pre ce Lukic i Vesic da odu.

Reply
Ljuta Krajina... нов 9, 2012 at 15:27

Jarane bojim se da nisi u pravu. Pomenuti ce otici, morace makar narednih mjeseci (nadam se narednih dana), ali ako kiksnemo ovdje…NAJE**LI smo, jer ne smijemo docekati bagru u nekoj losoj atmosferi. Zato idemo ukenjati OFK, a protiv bagre neka bude kao tokom proljeca…

Reply
Gis нов 9, 2012 at 17:09

A sta kada odu?! …ni ja nisam za Lukica i kompaniju ali ko god da dodje isto je,niko nece doneti 60MILIONA EVRA da se zakrpi dug,u to budite sigurni,mene vise brine to sto se uopste i ne istrazuje ko je doveo Zvezdu u ovakvo stanje,odnosno ovoliki dug???! ! !

Reply
ЦЗБГ 3 нов 9, 2012 at 20:30

За њим ће отићи и оно г***о весић и онда нам неће багра уништавати клуб још више и тада ће се легенде клуба вратити у ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ.
УПРАВА НАПОЉЕ! СВИ НА КАРАБУРМУ! ТОЛЕ ОДЛАЗИ!

Reply

Leave a Comment