Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Рукометаши се сликали за календар

Још једно сликање за календар Спортског друштва који ових дана окупља спортисте црвено – беле породице, одржано је у сали стадиона ”Маракана”.

Првотимци Рукометног клуба Црвена звезда сликали су се заједно са малишанима који праве своје почетне кораке у овом спорту. Најмлађи рукометаши имали су прилику да упознају своје идоле на челу са тренером Ненадом Перуничићем, и нађу се заједно са њима на фотографијама календара који ће носити назив ”Звезда данас – Звезда сутра”. Видевши најмлађе како са одушевљењем истрчавају на терен, у жељи да што дуже времена проведу са својим другарима из клуба. Oвом  приликом рукометаши су се подсетили својих почетака у црвено – белом дрсу.
Имали смо прилику да присуствујемо истом догађају и пре пар дана када су се на сликама нашли одбојкаши и атлетичари. Такође, сликању су недавно присуствовали фудбалери, пливачи, кошаркашице, рукометашице и тенисери.
Наставак сликања за календар нам предстоји. Хокејаши, џудисти, ватерполисти, кошаркаши и остали спортисти који својим резултатима доприносе нашем клубу, наћи ће се на сликама за календар након завршетка обавеза у домаћим и европским такмичењима.

Повезане вести

2 comments

MAK нов 14, 2012 at 19:58

LEPO

Reply
Gledam u daljinu нов 14, 2012 at 16:51

Pitanje za admina, gde ce moci da se kupi ovaj kalendar, hvala

Reply

Leave a Comment