Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

КЗШ: Мијаиловић и Јанковић пред ОФК Београд

Mijailović, Janković i Nikolovski

Данас је, у 12 часова, на Маракани, одржана конференција за новинаре, поводом утакмице 1/4 финала Купа Србије, у којој Црвена звезда дочекује ОФК Београд.

Пред медије су изашли шеф стручног штаба Александар Јанковић и првотимац Срђан Мијаиловић.

Први се новинарима обратио Јанковић, који је изнео своја очекивања пред овај меч.

Наше амбиције су исте. Морамо да одбранимо трофеј, а и имамо обавезу да победимо после оне утакмице на Карабурми. Такође, победом морамо да продужимо ово добро расположење, које траје од дербија.

Шеф се затим осврнуо на здравствени билтен.

Што се тиче играча који ће бити у протоколу, могу рећи само да ћу тек после данашњег тренинга знати да ли Микић и Милуновић могу да играју, а Јовановић сигурно не може, због картона.

Мијаиловић је кратко изнео своја очекивања: „Противник је у јако доброј форми. Међутим, учинићемо све да их победимо, и да им вратимо за пораз на Карабурми.

Затим је Јанковић наставио да прича о томе које су амбиције црвено-белих.

Противник јесте добар ривал, али даћемо све од себе да их елиминишемо, јер, зна се које су наше амбиције – да останемо у оба такмичења, како у првенству, тако и у Купу.

Тренер се затим осврнуо на игру у 143. дербију.

Задовољан сам утакмицом. Задовољан сам и игром везног реда на дербију, 45 минута смо контролисали игру и нападали. Знали смо да Партизан има брзе играче и да морамо нешто да променимо. Ту промену донео је Мићко, јер поседује агресивност и има велики радијус кретања.

Јанковићу је, од стране новинара МЦЗ-а постављено питање да ли ће Вукан Савићевић можда добити шансу, на шта је он одговорио: „Вукан тренира одлично, и чека своју шансу у наставку. Он је млад играч и морамо да пазимо на њега.

Подсетимо, утакмица се игра сутра од 16 часова, на Маракани. Списак играча који ће бити у карантину биће објављен накнадно, након поподневног тренинга.

Карте се могу купити данас од 11 до 16 часова, као и сутра од 10 часова па до почетка меча.

Цене карата: Север-200, Исток-400, Запад-500.

Одлучено је и да сезонске карте важе за овај меч.

 

Конференцији присуствовао: Лука М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

24 comments

Zvezdas нов 21, 2012 at 10:46

Ja bih voleo da vidim formaciju kakvu forsira Juventus,Jesu crno-beli tim,ali dobro igraju,maaajku im …a mi imamo igrace bar za nasu ligu za tu formaciju sa tri stopera Pantic-Spajic(Maksimovic)-Jovanovic,dva spoljna Mladenovic(neumoran kao Asamoa) i Vesovic(ka Lihstajner ili Kaseres),tri centralna vezna Mijailovic(nas Vidal)-Milivojevic( Markizio ili Pogba)-Milijas(nas Pirlo),jedino nemamo ni priblizno profile igraca kao sto su Vucinic i Djovinko ili Kvaljarela,ali za ligu Srbije mogu biti i jesu dovoljno dobri Lazovic i Kasalica ili Mudrinski.Moze se i mora u jednoj pripremnoj utakmici probati ta formacija,ali nasi igraci prvo treba da budu spremni da trce i da se takticki pozicioniraju kao oni iz italijanskog tima,a za to je bitan i trener i kondicioni trener,a to je problematicnije nego fudbaleri.

Reply
Vlajko нов 20, 2012 at 20:48

A sta je sa Asamoom sto ga opet nema u konkurenciji? 🙁 Bio je u nedelju i pioniru i pratio derbi u kosarci.

Reply
ssss нов 20, 2012 at 15:21

jel tacno ono za medojevica i ostale igrace ❓

Reply
marko нов 20, 2012 at 20:39

Saznacemo u januaru… I do sada se pisalo o tim igracima, pa mrka kapa…

Reply
forest нов 20, 2012 at 14:15

Mene muci konstatno losa igra Maksimovica a nisam nimalo odusevljen ni Mladenovicem..Sta je sa Ptanticem.Ima li on sanse za oporavak za sutra ??

Reply
Mina нов 20, 2012 at 14:17

Ne, nažalost, do kraja polusezone, bar kako je rečeno, sigurno neće izaći na teren.

Reply
milos нов 20, 2012 at 14:31

A brzo zaboravljas godinama smo imali muke sa levim bekom a evo ti ga Mladenovic standardan nema povrede hvala bogu kida dao gol Bordou i asistencija sad protiv jsda kad je najbitnije decko pokida a nije cak ni dugo u klubu polako sa njim bice nesto mene hvata srcka kad vidim cavu i vesovica sa loptom ali i oni su se malo uhodali haha mada je on izmislio fudbal za tu dvojicu i Krnetu naravno 🙂

Reply
zvezdaaaa нов 20, 2012 at 19:05

ma,sta napisa to? Mladenovic,pokidao,dal smo gledali iste tekme? on igra samo zato sto nema zamenu..taj mi ne bi zaigrao posle onako losih igara od pocetka prvenstva…

Reply
asfg нов 20, 2012 at 19:48

Može Mladenović, normalno da može. I to je dokazao u ovome što si rekao: Bordo, sad asistencija protiv Partizana. 🙂
Alii, Mladenović je u ostalim utakmicama bio katastrofa loš. Igra bez prestanka, nema zamjenu. Zna da će igrat’ u kakvo god da je formi, a i umor radi svoje.

Reply
Losmi нов 21, 2012 at 02:47

A secas li se Reljica Gume Tosica(Kad je dosao bio je levi bek) ono je bio haos toliko da nismo imali napade sa leve strane

CzvBoys нов 20, 2012 at 13:31

Bajkovic,Vešović,Spajić,Maksimovic,Mladenovic,Mijailovic,Milivojevic,Savićević,Kasalica,Mudrinski,Babalj.

Reply
Petar нов 20, 2012 at 13:25

Volio bih u prvih 11 da vidim Babalja.Mudrinski mi djeluje umorno .U derbiju je pruzio bljedu partiju.Cisto da se malo odmori za Slobodu i Vojvodinu.Drago mi da je Sale shvatio da mu Cava ne moze igrati sa Milijasom i Milivojevicem zajedno u sredini prespori smo s njim.

Reply
Laki нов 20, 2012 at 16:30

Nije Mudri umoran,pokazao je da ima kvalitet a sad bem li ga,on je zicer igrac ,dobro se gradi i dobro igra glavom,a nije bilo dobrih lopti za njega…A Mogla bi postava:Bajko,Vesovic,Spajic Maksa Mladja,Dimitrijevic, Mijailovic,Milivojevic Milijas,Savicevic i Babalj u napadu.
A ako ocemo da im se osvetimo:Bajko Vesko,Spajic Mrva,Mladja Micko Miki Luka Kasalica Milunovic Lazovic(Kasalica da bude CF)

Reply
marko нов 20, 2012 at 20:40

Upravo, takvog igraca je potrebno „hraniti“ loptama…

Reply
mariachi нов 20, 2012 at 13:03

Dobro ste pitanje postavili Saletu 😉

Reply
Nekac нов 20, 2012 at 13:00

Idemo delije, vaze sezonske, … 😆

Reply
Dejcha нов 20, 2012 at 12:58

Na svaku vest cu postaviti ovo: Vreme je da se menjaju vodje!!! Prvo zbog nepruzanja podrske KK Crvena Zvezda a drugo zbog podrske bivsoj (truloj) upravi!!!

Reply
rille83 нов 20, 2012 at 13:22

I ne samo njih vec i administratore sa rsb foruma selektora,vajtija i kompaniju!!! Pazi ti kako oni vec poceli da nalaze neke mane novim ljudima u klubu,oni ce da mi pricaju da li je Stojadinovic dobro resenje ili ne i da li je u sukobu interesa. Sprdaju se sa Andjusom a znate zasto??? Pa zato jer je Andjus prozvao vodje navijaca. Za ljude sa ovog sajta jos nista ne mogu da kazem,za sad mi deluju ok,mada cini mi se da su ih u jednom periodu uhvatili pod svoje,mislim na bivsu upravu,bilo je mnogo slatkih tekstova ali za razliku od rsb-ovca ovde su nastavili da daju podrsku klubu,makar im daju sansu od sto dana a tamo se bas vidi da su pojedinci ocigledno ostali bez svog dela kolaca dolaskom novih ljudi. Zasto sad ne pisu lepe price,bajke,ljubavne romane!!!??? Pazi ti njih brze bolje su postavili anketu da se glasa ko ne treba da bude u radnoj grupi,alooo eeejjj mozgovi pa pusti te ljude da rade bre!!!
I NARAVNO DA TREBA CESLJANJE DA BUDE NA SVIM NIVOIMA U CELOM KLUBU ako treba i po nezvanicim sajtovima,fejs grupama pa ne moze bre da tu ostane neko ko je lagao,mazao,huskao armiju navijaca a sto je najgore da im je naredjivao kome,zasto i kad da se skanira!!!

Reply
milos нов 20, 2012 at 14:25

Aj kad ste vec tu smenite murinja i fergusona stalno ih gledam na tv znate moj ego ne moze da ih podnese mislim ja samo volim da kritikujem … 🙄

Reply
marko нов 20, 2012 at 20:43

Pa nije Andjsu prozvao sve vodje navijaca! Vec samo „Pedju“, za koga je kazao da podrzava Vesica… Rekao je i da je „Markovo“ misljnje najpribliznije njegovom misljnju… JEste jednom prilikom nabrojao sve vodje navijackih grupa, ali ih nije strpao u isti kos!

Reply
Hero нов 20, 2012 at 12:51

Ja nesto nemam poverenje u odbranu Maksimovic SPajic, neka nam bog pomogne…

Reply
milos нов 20, 2012 at 14:45

Uprvo tako, Maksimovica na polusezoni obavezno prodati. Za sutra bih stavio Mijailovica i Spajica na stopere, a u sredini Milivojevica, Milijasa i Savicevica. Kaze Jankovic, on je mlad, moramo da pazimo na njega! Sta, da se ne saplete, ako bre ne moze da igra protiv OFK-e, onda nemoj da ga drzite u klubu i zamajavate ga. Kakav je to talenat koji ne moze da odigra poluvreme protiv Kule, Borce…?

Reply
marko нов 20, 2012 at 20:45

Ovo ti je bilo odlicno!
„Sta, da se ne saplete, ako bre ne moze da igra protiv OFK-e, onda nemoj da ga drzite u klubu i zamajavate ga. Kakav je to talenat koji ne moze da odigra poluvreme protiv Kule, Borce…?“
– Upravo, kada cemo moci da ga vidimo na delu nekih minimum 45min… Ako ne moze da igra protiv OFK-a i ostalih… I posle ispada da mi nemamo talente… A mi im ne dajemo sansu uopste…

Reply

Leave a Comment