Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Конференција пред Динамо Сасари

Vlada Vukoičić

Данас је у 13:30, на Калемегдану одржана конференција пред меч трећег кола Еврокупа, у коме Црвена звезда дочекује Динамо Сасари (Италија).

Пред медије изашао је тренер црвено-белих Влада Вукоичић.

Вукоичић је прво изнео своја очекивања.

У ову утакмицу улазимо после низа победа. Међутим, серија победа нам неће донети тријумф самим изласком на терен. У екипи и у клубу влада позитивна атмосфера, па је самим тим лакше припремити се за меч. Мотивација је јако битна, али не сме бити еуфорије и потцењивања противника. Оно што је битно је да су сви играчи спремни, односно, нема повређених.

Вукоичић је затим изнео своје виђење противничког тима.

Сасари је прошле године био четврти у првенству, и екипу им чине нама познати играчи. Било је најава да неће бити квалитетни као прошле године, па су опет направили добар тим, и успевају да парирају јачима од себе. То значи да су ипак задржали квалитет. Они су нам можда и најтежи противник у групи, не због снаге, већ због стила игре, одступају од европског стандарда. Тешко је чувати их, мораћемо тимски много боље да се ангажујемо. Транзиција им је доста добра и шутирају просечно 30 тројки по мечу.„-рекао је Вукоичић а затим прокоментарисао игру против Кахасола.

Истина је да је екипа посустала у финишу прошлог меча, и да смо дозволили продужетке. Није нас то пореметило, једноставно нисмо имали среће и нисмо успели да задржимо предност до краја.

Тренер се затим осврнуо на подршку са трибина, коју очекује и сутра.

Апелујем на навијаче да нас бодре као прошли пут, да буде пун Пионир. Желео бих и да замолим публику, да навијање прође без инцидената и казни. Навијачи могу да нас одведу до победе.

Тренеру је затим постављено питање, да ли је у контакту са Миличићем, на шта је он одговорио: „Нереално је да ја причам о њему. Ја нисам чуо ништа о томе, осим из новина. Можда су раније постојали контакти са њим, али сада их нема.

Пренос утакмице биће на Б92 телевизији и почиње у 19:15.

Карте за меч  ће се на благајни Маракане продавати у уторак 20. новембра од 11 до 16 сати, као и у среду 21. новембра од 10 до 16 сати. Такође, улазнице ће се на дан утакмице продавати и на благајни Пионира од 13 сати па све до почетка меча.

Цене улазница – трибине коштају 300 динара. За партер је потребно издвојити 500, за плаву и белу ложу 700, а за ВИП ложу 1000 динара.

Конференцији присуствовао: Лука М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

8 comments

Zlatko нов 20, 2012 at 15:59

Jeste da u ABA ligi nema organizovanih navijača..ali brate ima i svako svoj glas i dlanove…dovoljno je da 30-ak ljudi ustane i počne da peva…i odma se „Pionir“ budi…svi mi znamo Zvezdine pesme i parole..nije teško, samo ako se hoče!

Reply
srx нов 20, 2012 at 15:29

ako budemo prvi,verovatno sa Uniksom,Lokomotivom Kuban(Sole-Cibona),ako smo drugi,Galatasaraj,Spartak St.Petersburg,(Ostende-Stelmen zelengora)

Reply
ZVEZDA OOOOOO нов 20, 2012 at 18:06

Uniks i Galata su prilicno jake ekipe brate…

Reply
kale нов 20, 2012 at 18:23

Uniks ima Aca Petrovica znaci laganica dobijamo

Reply
AXBA нов 20, 2012 at 15:28

Ако се Миличић стварно буде враћао у Србију, мислим да би играо за Звезду и за нормалне паре..Материјално се обезбедио за цео живот, и своје потомке..Када би му Звезда дала уговор од 200,000евра годишње, то би био одличан новац за живот у Србији..
Опет надам се да није озбиљно болесна његова мајка…јер ј***ш кошарку , ако здравље најближих није добро

Reply
milenko нов 20, 2012 at 15:28

Dolazim svaku utakmicu 150 km i to vec par godina kada smo bili na dnu dna. Ali me najvise nervira da nema navijaca u ABA ligi to je sramota , pa iz nje se ide u Evroligu, Protiv Krke 7000 gledalaca a kao da smo u pozoristu, nema ko da vodi navijce stvarno SRAMOTA. Hoce li se te vodje jednom opametiti

Reply
istina нов 20, 2012 at 17:43

bojkot ABA lige !

Reply
eee нов 20, 2012 at 15:14

S kim se ukrstamo kad zavrsimo (ako zavrsimo ) kao prvi u grupi , bas me zanima ? 💡

Reply

Leave a Comment