Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Вукоичић: Нереалан долазак Миличића, размишљамо само о Динаму

У српској штампи јуче је јако пропраћена била вест да Дарко Миличић напушта НБА лигу и враћа се у Европу, односно у нашу земљу. Као што је то био случај у претходних неколико прелазних рокова, Дарко је одмах виђен као потенцијално појачање Црвене звезде.

Миличић је неколико пута изјављивао да му је сан да једног дана заигра за Црвену звезду, да му новац није битан, а веома често посећује утакмице нашег клуба, па је неколико пута и снимљен на северној трибини нашег стадиона.

Ипак, питање је колико је реалан долазак овог горостаса у овом тренутку, јер је наша центарска линија попуњена, а тандем Браун-Катић сасвим добро функционише за сада, што резултати и потврђују.

Поводом ове вести огласио се и тренер Влада Вукоичић:

„Ја сам први пут јутрос прочитао о томе. Први пут чујем да постоји могућност да се он врати у Европу. Било је нереално да се размишља о играчима тог нивоа када сам ја дошао. Не знам о контактима који су били раније и о чему се ту радило. Такав играч је атрактиван за сваки клуб, али у овом тренутку немамо разлога да се бавимо стварима које нису везане за припрему тима за дуел са Динамом. Ако до нечега дође – нема тајни, бићу доступан за отварање те теме“, рекао је Вукоичић, а преноси портал МВП.рс.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

20 comments

mak нов 21, 2012 at 13:51

jbg

Reply
Damjan Martinovic нов 21, 2012 at 00:33

Veliku je gresku napravio Darko u tome kako ce da gradi karijeru.Jedna,ali najbolje dve godine u evropskoj kosarci pre NBA su mu bile neophodne.Zaleteo se i otisao nespreman.Da je ovde u Evropi postao ala,pa jos u nasoj Zvezdi najbolje,onda bi samo tako postao ala i u NBA.Mnogo je zelen otisao,posebno kad se uzme u obzir da je centar,da je morao i da ojaca i da nauci na malo prljavu igru od strane nekih matorih,iskusnih lisaca iz Evropske kosarke.Uopste ovo ne govorim kao ljubitelj evropske kosarke,naprotiv,NBA obozavam,govorim samo u Darkovo ime.Trebao ga je neko posavetovati da mora da sazri.I psihicki i fizicki,ali i igracki.Izgubio je prakticno sve ove godine.Sad ga tamo tretiraju kao defanzivnog centra za prljave poslove,a nije rodjen za to.Steta,mislim da bi bio zmaj u NBA ligi.A onda bi lepo odigrao kao veliki Delija jednu ili dve oprostajne godine u najsvetijem dresu!To bi i za nas bila mnogo jaca stvar nego da ga dobijemo sad kao nekog ko nije uspeo pa dosao kao,da ne preteram,gubitnik.Onako bi i on i Zvezda bili veliki pobednici,jeste da bi morali sacekati jos koju godinu.U svakom slucaju,ako sad dodje,slavicu taj dan,jer ga bas volim!

Reply
Aleksandar нов 20, 2012 at 19:28

Nasao sam se na slici 😀

Reply
stojadin нов 20, 2012 at 19:54

cuti cuce te brankica 😀

Reply
Zvezda mi je sve нов 20, 2012 at 18:34

I, ovako bez njega smo mnogo jaki haos…

Reply
Danilo нов 20, 2012 at 18:21

Milicic da je hteo dosao bi vise, nego tamo samo gubi dane i ne igra. Ko trazi vece izgubi iz vrece! Pametni bi davno dosao u jednu Zvezdu, i sa njome izborio Evroligu, trofeje, ali on voli da gubi dane i da greje klupu.

Reply
milos нов 20, 2012 at 18:33

momak,to grejanje klupe se placa visestruko vise nego sto bilo koji evroligas moze da mu ponudi…

Reply
Danilo нов 20, 2012 at 20:06

ADA AKO NIJE DO SADA PARE ZARADIO, NECE NI GREJANJEM KLUPE. Ne svidja mi se njegova licnost uopste.

Reply
marko нов 20, 2012 at 20:37

Pomogao je Darko, mnoge ljude u Srbiji, cak i one kojima je pomoc bila najpotrebnija… Samo momak ne zeli da se eksponira u javnosti! Darko ima veliko srce!
Ko sumnja neka izgoogla… Nemojte tako pricati o coveku!

Reply
forza stella rossa нов 20, 2012 at 16:52

Zli dizelasi 😈

Reply
baba simana нов 20, 2012 at 16:28

haha vidi milenceta sto se skupio ko petoparac 😎

Reply
Бранимир нов 20, 2012 at 18:05

Гдје је сада Миле?

Reply
baba simana нов 20, 2012 at 19:27

koliko znam jos nije nasao novi klub..

Reply
stojadin нов 20, 2012 at 19:28

iscimao ga topovski udar 😎

Reply
Obren 11 нов 20, 2012 at 15:57

Ova slika mi stoji na desktop-u… 😀 😀 😀 😀

Reply
Obren 11 нов 20, 2012 at 15:57

Ova slika mi stoji na desktop-u… 😀 😀 😀 😀

Reply
kale нов 20, 2012 at 15:56

Ove sezone da dodje Darko,a sledece Milos Teodosic i nadam se da cemo te sezone igrati evroligu.:)

Reply
zvezda нов 20, 2012 at 15:57

Malo nerealno al ajde 😛

Reply
Zvezda mi je sve! нов 20, 2012 at 16:51

Sa Covicem, sve je moguce. 😀 😛

Reply
Zvezdas Dzo нов 21, 2012 at 10:21

Ako se izbori direktan plasman u Evroligu onda bi mogao,pa i morao tim biti tako pojacan sa Teodosicem i Milicicem i jos nekim Zvezdasima,jer ne cekamo toliko godina Evroligu da bi u njoj imali jednu-dve pobede kao neki stavise bilo bi iznenadjenje da ne dodju slobodni igraci Teodosic i Milicic.Ako su veliki Zvezdasi,a jesu onda mogu da odigraju tu jednu sezonu za svoju dusu,za svoj klub u najboljoj atmosferi ikad vidjenoj u Evroligi,a mislim da bi pristali,ako im se ponudi ugovor na samo jednu godinu,a to bi bilo u redu da ne bi zbog obestecenja nasem klubu oni ostali bez dobrih ponuda recimo ako bi Real ili Barselona platio Zvezdi veliko obestecenje za njih dvojicu onda bi njima ponudio manju platu nego da su slobodni igraci,a to ne bi bilo u redu,jer ako dodju kao slobodni igraci da igraju za manju platu onda bi bilo fer i da odu kao slobodni igraci da bi dobili vecu platu i tako nadoknadili novac,a i da za dz igraju u svojoj Zvezdi sigurno im nakon sezone ne bi bilo zao,jer bi odigrali najlepsu sezonu u svojim karijerama.S druge strane nas klub bi zaradio par miliona samo od prodaje ulaznica na 12 meceva (5 u grupi i jos 7 u top 16 fazi) u prepunoj Areni (Bio bi mali Pionir za sve i budite sigurni da bi svi u Areni bili fanatici,a ne samo trecina navijaca).Dakle,nije nerealno da tim za Evroligu naredne godine bude Cvetkovic,Nelson,Teodosic, mozda i Stefan Markovic(umesto Lazica) ,Rakocevic,Majkl Skot, vrlo verovatno i Keselj (umesto Simonovica), Aleksandrov (umesto Subotica) ,Mitrovic,Savovic,Braun (ili mozda Antic) i Milicic.Zivi bili,pa videli.

Reply

Leave a Comment