Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Бјелица и Павличевић након меча

Ana Bjelica

У 5. колу групе Ф, у ЛШ, црвено беле састале су се са екипом Факро Мушине, и доживеле још један пораз – 0-3 (19-25; 17-25; 20-25 ).

Тим поводом, медијима су се после меча обратили капитен наших дама Ана Бјелица, и тренер Ратко Павличевић.

Прва је утиске изнела Ана.

Вечерас смо играле против једне од најквалитетнијих екипа. Види се да су склопљене од добрих играча, имају добре појединце. У прилог су им ишли добра одбрана и напад, што нама баш и није одговарало.

Бјелица је искористила прилику да похвали свој тим.

Не могу да кажем да сам незадовољна. Задовољна сам тиме како је мој тим одиграо, одбрана нам је била добра, чак смо у неким ситуацијама могле и да преокренемо. Драго ми је што смо показале да се можемо супротставити свакој екипи, па и овој. Остаје нам још једна утакмица у Европи, где ћемо се потрудити да покажемо наше најбоље издање, а што се тиче нашег, домаћег шампионата, ту ћемо наставити да доминирамо.

Затим је пред медије изашао и Павличевић.

Десило се оно о чему смо причали и пре утакмице. Знали смо да нам ова екипа не лежи, и чак и када смо успевали да их стигнемо на поен, два разлике, тада смо правили неке грешкице које су нас коштале. На овом нивоу, то су итекако крупне грешке, углавном техничке или тактичке. Онда се они одлепе, и јако је тешко да ми направимо четири, пет поена у серији и да их стигнемо. Жао ми је што у томе нисмо успели, јер нама и јесте циљ да покажемо да са оваквим противницима можемо да будемо у егал резултату, само што нисмо успели да то искористимо. Генерално, мислим да није било лоше, имали смо сјајне тренутке, али неки детаљи су пресудили.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

1 comment

KK C.Zvezda Velikan дец 5, 2012 at 11:17

\sve smo vidjeli, nista nam ne pricajte. Godinama niste u stanju da pobedite u tom jednom jedinom mecu! Sve porazi…. Sa decom se igra LS, svasta.

Reply

Leave a Comment