Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Човић за Новости: Џајић кандидат за председника

фото. Вечерње новости

Према писању Вечерњих новости Црвена звезда ће у петак добити првог кандидата за председника, а реч је о једној од највећих легенди нашег клуба- Драгану Џајићу. Изгледа да су убеђивања Радне групе, као и велика подршка Делија уродили плодом, па би трећа Звездина звезда ускоро могла да се врати на место на којем је као играч и руководилац освојио све могуће трофеје и подигао Звезду на кров Европе и Света.

То ће све да буде у реду, шта друго је могло да се очекује – одговорио је Човић на питање да ли је Џајић дао пристанак, пошто је добио једногласну подршку Радне групе. – Изузетно је добро да смо направили први од важних корака ка консолидацији клуба. У Џајићу смо добили доброг кандидата за председника, рећи ћу чак и председника. То је најбоља полазна тачка од које ће даље тећи спровођење целог процеса који смо започели.

Човић је потврдио да је петак дан “Д” када су у питању избори и да ће они бити спроведени у најкраћем року, али да због тога нема потребе за кориговањем Статута клуба.

– Нема потребе да се било шта мења у Статуту, само ће бити промењене одређене тачке у Правилнику о изборима, како би се скратио рок од 90 дана за изборне радње. Те одредбе не мења Скупштина, већ Управни одбор с чијим члановима ћемо се састати у петак.

На констатацију да је потпредседник одлазећег Управног одбора Александар Антић у понедељак увече најавио да ће не само припреме за изборе, већ и сами избори бити завршени до Нове године, први човек Комисије за финансијску стабилизацију одговорио је потврдно.

Да, добро је рекао господин Антић, питање председника ће бити решено ускоро, преносе Новости.

Остаје да видимо да ли ће Драган Џајић имати противкандидата на изборима, али сасвим је сигурно да уколико се он кандидује шансе сваког другог кандидата спадају на минимум. Надамо се да ће Џајин, сад већ известан, повратак означити и повратак неких лепших дана на Маракану, дана по којима је остао упамћен.

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

35 comments

aleksandar sd дец 5, 2012 at 17:14

http://www.24sata.rs/sport/vesti/vest/nikolic-molio-dzajica-da-stane-na-celo-zvezde/65993.phtml sta ovi glodarski smradovi pisu dole da Stojadinovic nece ostati u Zvezdi????!!!

Reply
domacin дец 5, 2012 at 17:37

Njega guraju u fotelju a on se posvadjao sa Stojadinovicem,super.Sta li ce nas jos snaci? :facepalm:

Reply
Raka Delija дец 5, 2012 at 18:39

A vi odmah verujete svakom grobarskom bureku.Dajte molim vas… ❗

Reply
domacin дец 5, 2012 at 18:47 Reply
Raka Delija дец 5, 2012 at 19:07

Majstore,ako nisi znao sport26.rs je sajt Lamina Dijare i ako on nije grobarski onda ne znam koji je… 😕

Pozdrav.

domacin дец 5, 2012 at 19:26

pa dobro i bolje ako nije tacno 🙂

Mani дец 5, 2012 at 16:46

Slazem se u potpunosti sa Dzajom u vezi Rajevca, mislim da je on najbolji izbor. E sad samo jel zna neko za koliko bi on otprilike radio? Procitao sam nesto oko 150 000 godisnje…

Reply
CZHN дец 5, 2012 at 14:28

Već ga vidim u fotelji,smo Boga molim da mu saradnici budu pravi.

Reply
Čiča дец 5, 2012 at 14:20

Očekivao sam da će Džaja biti novi predsednik. To je najbolje rešenje i svi se u tome slažemo. Što se tiče trenera nije realno da to bude stranac ili neki naš trener koji je pod ugovorom u inostranstvu. Zvezda više nesme sklapati ugovore sa visokim iznosima. Mislim da trener neće moći da ima više od 5000 evra mesečno.

Reply
Čiča дец 5, 2012 at 14:27

Evo čitam i na sportalu da je Džaja za Rajevca. Siguran sam da nećemo dovesti stranog trenera. To što se piše po medijima su obične izmišljotine.

Reply
rille83 дец 5, 2012 at 14:16

Bolje je da Radujko bude na celu fkcz. Mada vise iz za.je.ba.ncije ovo kazem,naravno da Radujko ne moze da se meri sa Dzajom. Ali! Evo ga ono nase ali. Mislim da mi zvezdasi ne znamo da zivimo,radimo,donosimo prave odluke u danasnjem vremenu,cini mi se da smo mnogo zaostali,nekako zaslepljeni,olako verujemo u neke stvari,brzo nas prevare. MISLIM da je mnogo ali MNOGO pametniji potez bio da,kada se vec i ta tema nacela tj suskalo se,DZAJU postavimo za predsednika FSS-a a u Zvezdu dodje Radujko ili ko vec. LJUDI,ovo je bila idealna prilika da se skloni TOLE idealna prilika da se stvari u FSS-u vrate na staro,znamo svi kolko su se tu stvari promenile u korist onih preko puta a kolko je bitno da imas uticaj tj svoje ljude u FSS-u odnosno srpskom fudbalu lepo su nam pokazale predhodne pet godine kada su nas svi sutirali. Zato mislim da je ovo bila prilika da se pocne odatle,da tu prvo napravimo promene,ubacimo nase ljude a kada tu imamo DZAJU onda je na celu Zvezde neki Dzaja broj 2 i da ne daj boze krene po zlu tu je DZAJA ako treba i napustice funkciju u FSS-u doci u Zvezdu a sada kada je u Zvezdi malo je glupo i mogu da zamislim sta bi narod sve posumNjao i pricao zasto napusta Zvezdu a ide u FSS,nekako mi je to kontra,naopako.
VREMENA SU TAKVA DOSLA DA NA CELO KLUBA MORA BITI NEKI BIZNISMEN,SPONZOR,NEKI RADUJKO E ZATO JE PAMETNO BILO DA JE DZAJA PREUZEO FSS,mislim da bi sa tog mesta mogao da kontrolise sve i ako zatreba ocas posla je u Zvezdi.

Reply
NAJVECI TALENTI дец 5, 2012 at 14:07

LJUDII MOZDA DODJE TRENER BATE BORISOVA!!!! USPESI: Није лако набројати све успехе које је Гончаренко од тада па до данас постигао: пет пута заредом је са Бате Борисовим освајао шампионат Белорусије, три пута, закључно са овом сезоном, учествовао са овим тимом у Лиги шампиона (што су у исто време и једина три учешћа неке белоруске екипе у ЛШ), а 2008. је у 31. години постао најмлађи тренер икада који је водио неки тим у најпрестижнијем европском такмичењу. Према народној изреци „трећа-срећа“, Гончаренку и Бате Борисову се ове године посрећило, па ће по први пут Бате Борисов наставити такмичење после групне фазе ЛШ – додуше, у Лиги Европе, јер је Бате пре шестог кола чврсто заузео трећу позицију на табели, а имао је шансе да иде и до осмине финала. Када није учествовао у ЛШ, Гончаренко је Батеом учествовао у групној фази Европа лиге – 2009. и 2010. године, а у потоњој сезони је стигао и до шеснаестине финала тог такмичења.
Solidan je, meni se svidja kao trener!…

Reply
domacin дец 5, 2012 at 14:13

sve je to lepo al zasto bi on dosao u Zvezdu koja je u dugovima?

Reply
aleksandar sd дец 5, 2012 at 16:10

A bate borisov je mnogo bogat klub. Ajde bre niko vam ne valja ja ne znam sta vi hocete. On ne prima veliku platu shvati to.

Reply
domacin дец 5, 2012 at 16:19

Shvati ti da je on toliko dobar otisao bi u klub koji ima para!I nisam ja rekao da mi on ne valja, nego da mi nije jasno zasto bi hteo kod nas a tolika evropa trazi trenere!

Reply
aleksandar sd дец 5, 2012 at 16:40

Ti klubovi sto,kako kazes imaju para su u mnogo vecim dugovima i kreditima od nas,nego je ovo Srbija i taj po meni sitan dug od 40miliona bi se tamo vratio za cas. A problem je sto mi nemamo igrace na koje mozemo da se vadimo i igramo evropu svake godine. A sto se tice ovog trenera on je u ligi koja je slicna nasoj pravio uspeh tako da… Ne znam jesmo mi sugavi pa sve nesto pricate nece niko kod nas, pa napravice se pare ali mora pre toga da se napravi plan ko ide ko dolazi. Ja tvrdim da Stojadinovic moze da nadje igraca za 50 000evra koji je bolji od svakog u nasem timu.

domacin дец 5, 2012 at 16:51

Pa bas zato sto je pravio uspeh u ligi slicnoj nasoj sad mu treba veci izazov valjda, jedino sto je Zvezda veci klub od bate-a pa mozda to bude presudno :), al dobro ja bi voleo da on dodje al iskreno mislim da od tog posla nema nista, uostalom videcemo za 2 dana vec.

domacin дец 5, 2012 at 14:05

admini ima li kakvih vesti u vezi trenera ili cemo ovako da nagadjamo 🙂

Reply
mczv дец 5, 2012 at 13:41

NOVO za sada jedini od navedenih strucnjaka koji je kontaktiran: Sa pinto,je u ranim jutarnjim casovimo odbio ponudu naseg kluba… I dalje se ceka Jankoviceva odluka,o ponudi da ostane trener…saga se nastavlje… tuzno

Reply
domacin дец 5, 2012 at 13:52

Kakva sad ponuda za jankovica?

Reply
mczv дец 5, 2012 at 14:31

Ako pratite ovaj portal,ves sam pisao da je Jankovic umoljen da povuce ostavku.Razlog: nema para!!!

Reply
chramosta дец 5, 2012 at 13:31 Reply
Uliks дец 5, 2012 at 13:16

Samo da sada Dzaja ne bude marioneta pa da drugi odlucuju umesto njega, posebno, verovatno novi direktor, Stojadinovic. Svakako ovo je odlicna vest jer ne vidim ko bi drugi mogao da u ovom trenutku preuzme tu funkciju.

Reply
Raka Delija дец 5, 2012 at 13:27

Misliš da bi Džajić prihvatio fotelju predsednika ako nema čvrste garancije da mu se niko neće mešati u posao… 😉

Reply
CzvBoys дец 5, 2012 at 13:09

Uhhh…sad mi je još krivlje za poraz od Vojvodine..da smo prisli na 3 boda titula bi gotovo sigurno bila nasa,ali sta je tu je.Nema kukanja! Idemo dalje.Najbitnije je da je DZAJA rekao „DA“ i siguran sam da dolaze bolji dani.Naravno,ne treba sada očekivati da će sve preko noći postati bajno ali prvi koraci za tako nesto su napravljeni. DZAJI svaka čast,još jednom je dokazao kolika je gromada od čoveka i mnogo mu hvala.Nama navijačima preostaje da pružimo veliku podršku novim ljudima koji će biti u upravi8naravno bezz Vesića) i ako Bog da sve će biti kako treba.Još jednom,DZAJO hvala ti,LJUDINA SI! DRAGAN DZAJIĆĆĆĆĆĆĆĆ!

Reply
Karaburma дец 5, 2012 at 13:04

Na silu i pod pritiskom… Koje imalo upucen zna da covek nece, umoran je. I nece da ga za par godina opet neki novi strpaju u zatvor…

Reply
pekaneka дец 5, 2012 at 12:37

Виктор Гончаренко

Reply
aleksandar sd дец 5, 2012 at 16:05

I ja glasam za njega, nije skup a zna znanje i pritom bi zaveo red i disciplinu u igri.. Sta je napravio sa tako malim timom to samo moze covek koji zna svoj posao. Mislim da bi on bio najbolja opcija.

Reply
Goran дец 5, 2012 at 12:30

Kako su se franjevci uplašili pa ovo je ludilo. Prvi i najvažniji korak je da se postavi Džaja, a posle će sve da ide svojim tokom……odlazak Vesića se podrazumeva.

Reply
Stefan дец 5, 2012 at 12:23

Dzajic + Covic= dobitna kombinacija za toliko ocekivanu titulu i evropu. ..

Reply
Radisa дец 5, 2012 at 12:24

I jos Valter Zenga i to je to

Reply
Goran дец 5, 2012 at 12:31

Realno, ne postoji bolja.

Reply
bojan дец 5, 2012 at 12:22

Mislim da sad mi kao navijaci treba novcano da pomognemo klubu treba da se otvori poseban racun pa koliko ko moze da se sad pokazemo braco delije Republika Srpska

Reply
nenad дец 5, 2012 at 12:27

svaka cas brate tako i treba koliko ko moze koliko nas ima smanjili bi dug za trecinu

Reply
Uliks дец 5, 2012 at 13:24

Mi da dajemo a drugi da kradu!?

Neka prvo svi oni koji su opljackali Zvezdu i imali platu od 30000 evra mesecno (Lukic & co.) se procesuiraju i neka vrate dug pa i koju godinu odleze u zatvoru, a onda cemo tek mi da razmisljamo da dajemo pare za oporavak Zvezde.

Reply

Leave a Comment