Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Пријаве и процедура за електронско гласање

На непосредним изборима за председника Црвене звезде право гласа има нешто више од 7500 гласача, односно чланова клуба са уредно плаћеном чланарином. Избори ће бити одржани 17. и 18. децембра на бирачком месту на стадиону Црвена звезда, тачније у ЛАВ Медија центру.

Такође, јасно је да бројни чланови из унутрашњости Србије и дијаспоре нису у могућности да дођу на Маракану и гласају, али ће они ипак своје бирачко право моћи да искористе електронским путем на следећи начин:

Потребно је да се сви чланови Црвене звезде који нису у могућности да лично обаве гласање, пријаве за електронски начин гласања до суботе 15. децембра у 12 часова на wеб страници www.cz-izbori.com. У пријави је потребно уписати број чланске карте и e-mail адресу. Врло важна напомена гласи да у пријави уписана e-mail адреса мора бити идентична оној која се налази у бази Сервиса за чланство. Дакле, уколико сте у међувремену променили адресу електронске поште или је приликом учлањења уопште нисте уписали у приступницу, молимо вас да позовете Сервис за чланство и то накнадно урадите до суботе 15. децембра у 12 сати.

Осим позивања Сервиса за чланство, можете нам се обратити и путем e-mail адресе:office@budideozvezde.com.

Бројеви телефона Сервиса за чланство су:
011/ 3679 – 204 и 011/ 3679 – 206.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Savo дец 14, 2012 at 15:33

Успешно сте се пријавили за електронско гласање. Даље информације ће Вам бити послате на email.

Reply
Nenad дец 13, 2012 at 11:30

Jeeee……. uspesno sam se registrovao za elektronsko glasanje.

Reply
Lazaris дец 12, 2012 at 22:28

bas cemo mnogo da se dvoumimo,veliki izbor kandidata.

Reply
IgorNbGd дец 12, 2012 at 23:25

ma budalastina hahahahhahaha…. Treba da proglase odmah, bez ikakvog glasanja….

Reply
Dragon дец 12, 2012 at 22:28

..danas više nikome nije za verovat..pa nisam iz Srbije a stalo mi je do zvezde i aprila sam bio na Marakani i neki lik iz marketinga mi reče da je prerano, da uplatim članarinu za godinu 2013 i da mogu preko neta…i to i učinim i sada kada sam se pokušavo prijavit za elektronsko glasanje (više puta) nemam pravo jer kao navodno nisam član..ma nije ni čudo što nam je klub do ovde doguro..koji su ga sve mamlazi i hoštapleri vodili..sve mi se smučilo.. :/

Reply
nn дец 12, 2012 at 23:26

Ti sledeći put nemoj da veruješ nego idi uplati članarinu i neće biti problema… Sam donosiš svoje odluke i trpiš ili uživaš zbog istih… Jbg, tako je kako je 😀

Reply

Leave a Comment