Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Спајић: „Не волим да обећавам“

imageМлади дефанзивац Црвене звезде, Урош Спајић одлично се снашао у „ватри“ у коју га је у финишу сезоне „гурнуо“ тренер Александар Јанковић. Изданак Звездине школе био је један од најбољих појединаца у тиму црвено-белих у последњих неколико кола јесење полусезоне и сигурно да очекује да на пролеће добије још више простора. Поуздани штопер време током зимске паузе проводи спремајући испите и припремајући се за почетак припрема, заказан за 9. јануар следеће године.

„Лагано тренирам. Не напрежем се превише већ трчкарам у крају где живим, и радим вежбе снаге. По плану који смо добили од шефа стручног штаба пасивни одмор треба да траје до 24. децембра. Тако да ћу следеће недеље мало појачати ритам како бих се на прозивци појавио у доброј кондицији“, истакао је Спајић.

Иако му је после бурне полусезоне, као уосталом и свим његовим саиграчима, одмор од фудбала добродошао, Урош је са великом пажњом испратио избор Драгана Џајића на место Председника клуба.

„Драган Џајић је велика легенда и само његово присуство у Звезди, за нас играче, представља велики мотив да напредујемо и да се доказујемо„, рекао је један од најмлађих првотимаца на Маракани и додао да у овом тренутку жели да се суздржи од било каквих великих обећања везаних за наставак шампионата.

„Не волим да обећавам нити да гледам превише унапред. Наш највећи циљ треба да буде да одрадимо припреме на најбољи могући начин. Да се беспрекорно добро спремимо, да се уиграмо и да створимо што бољу атмосферу у свлачионици. У првом колу дочекујемо Јавор и не треба да размишљамо даље од тог сусрета. У фудбалу и у спорту, много пута се показало да не ваља мислити много унапред„, констатовала је Звездина „петица“.

Спајић је имао ту (не)прилику да ватрено кршење доживи на 143. дербију. Одлично одрађен посао на овој утакмици као и у наредних неколико, показали су да се на Уроша и у пролећним окршајима, може најозбиљније рачунати.

„Учинићу све да наставим са добрим играма. Трудићу се и залагати максимално на сваком тренингу, мислим да је то најбољи и једини начин да добијете шансу и стекнете поверење„, закључио је Урош Спајић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Anka дец 21, 2012 at 10:02

Samo ti momce radi na svom napretku jer imas neverovatan potencijal da budes naslednik i Vidica i Ivanovica..

Reply
redjamo pobede дец 20, 2012 at 17:56

Ti si nama vec obecao, Ali ne recima nego mnogo jace od toga! Tvoja koncentracija i ljubav prema dresu se vidi. SRECNO MAJSTORE

Reply
Dragon дец 20, 2012 at 17:14

..čini mi se, da stoji čvrsto na zemlji..to me raduje..samo napred 😉

Reply
redjamo pobede дец 20, 2012 at 16:01

Samo 1 od m,nogih sjajnih momaka koji je nase dete. Jankovic, Simic i mnogi drugi. Ja bi ipak posebno pohvalio Cikica koji je cudo. Ima taj korak sa kojim se radjas

Reply

Leave a Comment