Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Победа за Тијану

50db6f1e1de1cfoto-d-zarkovic55_headlineУ хали “Баскет Цитy“ окупио се велики број људи да испрати меч између ВИП Звездаша и новинара, са жељом да пре свега помогну Тијани у њеној утакмици живота. Акција “Тијана ти си наше срце“ је у потпуности успела пошто је хала на Чукаричкој падини била препуна, а осим сакупљеног новца велика добит је била и позитивна енеригија која је избијала са паркета. Играчи Звезде су се обрели у неким потпуно новим улогама, па су тако црвено-бели “солитери“ Борис Савовић, Милан Миловановић и Рашко Катић узели пиштаљке у руке, а исто су радили и перспективни Цветковић и Митровић. Тренер Влада Вукоичић је постао делегат, а његову улогу су преузели његови изабраници. Капитен Ракочевић и Бојан Суботић су водили ВИП Звездаше, Вук Радивојевић и Елтон Браун селекцију Медија, Андреја Милутиновић и Бранко Лазић пионире Звезде, док су Иван Смиљанић и Марко Симоновић водили селекцију Основне школе “Иво Андрић“.

Увертита за меч вечери управо је била утакмица између пионира Црвене звезде ДИВА и селекције Основне школе “Иво Андрић“, које су током целог сусрета бодрили њихови школски другари. У паузама између четвртина своју плесну тачку су имале Тијанине другарице које су са паркета испраћене уз велике овације.

Након тога уследио је догађај вечери и на паркет су, на велико одушевљење публике, изашли ВИП Звездаши и представници медија. Игор Вујчин, коме је водитељ програма Един Авдић доделио надимак Сребрна Лисица је отворио сусрет препознатљивим потезом ЛеБрона Џејмса (бацањем креде у вис) и спектакл је могао да почне. Присутни гледаоци имали су прилику да уживају у минијатурама бивших играча Црвене звезде, Милана Гуровића, Златка Болића, Владимира Кузмановића, Миленка Топића и Војкана Бенчића који су показали да иако су окачили патике о клин и даље умеју са лоптом. Управо та петорка је започела сусрет, Кузмановићеви потези су неколико пута натерали публику да загреје дланове, док је Гуровићева тројка подсетила на његове славне дане у Звездином дресу. На паркету су се нашли и чланови фудбалске селекције Звезде, Лазовић је показао да уме сјајно да контролише лопту и руком, док је Бајковић и у кошаркашком дресу показао велику борбеност која га одликује на травнатом игралишту. Некадашњи играч ватерполо клуба Црвена звезда, Александар Шапић, познат по решетању противничких мрежа, овога пута је са великим успехом решетао кошаркашке мрежице. Славни рукометаш Ненад Перуничић истакао се одличном игром у одбрани, по којој је био познат и широм европских рукометних терена. Глумци у редовима ВИП Звездаша су били задужени за атмосферу како на клупи, тако и на терену, па смо видели Ненада Окановића како јури певача Ивана Гавриловића по терену са пуном кофом папира. Међу ВИП Звездашима били су и Југ Радивојевић, Драган Којић Кеба, Дејан Цукић, Дарио Ћирић, Андреј Кулунџић који су добро натопили дресове, али се и одлично забавили. Цео програм у свом елементу и на препознатљив начин водио је коментатор ТВ Арена спорт Един Авдић.

Иако је резултат био потпуно у другом плану спменућемо да је на крају победила екипа коју су са клупе предводили Игор Ракочевић и Бојан Суботић резултатом 46:43, али су сви заједно показали своју величину и да је Тијана и њихово срце.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Nedjo Pljevlja дец 27, 2012 at 21:04

Sapic – glodar !? :facepalm: :facepalm: Pa, Marko, brate mili… :facepalm:

Reply
marko дец 27, 2012 at 12:05

svaka cast na akciji i jos mnogo vise da se ovakvih priredi
ja mislio da sapic glodar?!

Reply
STARA ŠKOLA дец 27, 2012 at 09:50

Čovke kralju, okupljaš sve Zvezdaše u jednu porodicu, ponosan sam na to! Na humani karakter ne treba ni trošiti reči, to se i očekuje od Zvezde.

Reply
delija86 дец 27, 2012 at 08:13

Bravo za ljude velikog srca

Reply
Goran дец 27, 2012 at 08:02

Izdrži Tijana 🙂
Novi centar Zvezde………http://www.youtube.com/watch?v=_MUYHegZNBQ

Reply
Goran дец 27, 2012 at 08:07 Reply

Leave a Comment