Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Бивши асови КК Црвена звезда: „Звезда заслужује да освоји титулу!“

Preuzeto sa telegraf.rs
Preuzeto sa telegraf.rs
Preuzeto sa telegraf.rs

Четворица играча из последње шампионске генерације КК у изјави за телеграф.рс истакли су веру да ће Црвена звезда успети да врати шампионски пехар у своје витрине.

Након што су присуствовали хуманитарној манифестацији за помоћ малој Тијани Златко Болић, Војкан Бенчић, Миленко Топић и Влада Кузмановић дали су кратке изјаве.

Сва четворица сматрају да тренутни тим Црвене звезде има све што је потребно да би се прекинула доминација највећег ривала.

Поводом тога бивши шутер Црвене звезде Влада Кузмановић је изјавио: „Време је да се титула шампиона врати у витрине Црвене звезде. Овој новој екипи Звезде пожелимо срећу да сруше ту неславну традицију од 14 година без титуле, коју смо ми освојили 1998. Мислим да би било лепо да Црвена звезда освоји титулу, јер доста је било примата једног клуба. Јер да би постојао Партизан мора да постоји и Звезда, али у правом смислу да то буде ривалитет да се напокон неке ствари промене и да уживамо ми Звездаши“ и додао да редовно прати утакмице Звезде и да се радо одазвао да дође на хуманитарну манифестацију за помоћ малој Тијани.

Војкан Бенчић бивши плејмејкер Црвене звезде живи у родном Сомбору и тренутно је тренер млађих категорија у клубу Баскет плус. У својој изјави је истакнуо да је време да се промени да његова генерација и даље носи назив „последња шампионска“ и додао:

„Драго ми је да се Звезда консолидовала после свих тих година недаћа и да је направила добар тим. Надам се да ће нас стићи и да ће нас престићи и освојити титулу и то не само једну. Звезда заслужује да има титулу, али је сплет несрећних околности довео до овога па смо ми после 14 година последња генерација која је узела пехар, али верујем да овај тим има тај квалитет да ове године тријумфује. Ја бих волео да им ми, који смо некад играли, доласком на ову манифестацију, донесемо срећу“ поручио је Бенчић.

На хуманитарној манифестацији појавио се и Златко Болић некадашњи одлични шутер нашег клуба:

Последњи пут сам био у Пиониру 2003. када сам играо за Звезду и ево сада после девет година сам почео поново да долазим и то је довољан доказ да то личи на нешто и да може да се уради озбиљна ствар. Треба пружити подршку целој екипи и стручном штабу и управи. Желим и био бих најсрећнији када би узели титулу, јер 1998 . година је баш давно.“ – рекао је Болић.

На питање зашто немамо више тако добрих шутера Болић је одговорио:

„Изгубио се тај препознатљив југословенски шмек. Сад се изменила и кошарка. Више се цени закуцавање, али не можеш да победиш ако немаш шут“ рекао је некадашњи одлични стрелац.

Надајмо се да ће присуство ове четворице играча који су били чланови последње шампионске генерације донети додатну енергију играчима који сада бране „црвено-беле“ боје и да ће садашња генерација Црвене звезде успети већ ове сезоне вратити пехар у своје витрине.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Ultras дец 27, 2012 at 16:49

Samo ti slušaj i veruj Džaji i ništa se ne brini 😀

Reply
Ultras дец 27, 2012 at 14:42

Xoxoxoxoxo samo nabijaja komplekse!!!Sad će zagrepčani da crknu od muke što nam je Telekom postao generalni sponzor,kako će sad jadni Tegejtlija da reaguje 😀 😀 😀

Reply
AXBA дец 27, 2012 at 13:58

Телеком Србија нам је нови генерални спонзор у КК ..
Дива остаје у спонзорском пулу, али највероватније са нешто мањим улагањем

Reply
Vlada дец 27, 2012 at 14:09

Telekom Srbija je inace vlasnik, kompanije mt;s. Tako da, koliko sam shvatio, mi imamo jaceg sponzora od komsija

Reply
Delija дец 27, 2012 at 13:43

Malo je reci da cvetaju ruze u kk!Samo napred zvezdo…Ali ima da pojede onog propalog levrena ili kako god za dorucak 😀

Reply
CzvBoys дец 27, 2012 at 13:29

http://sportal.rs/news.php?news=89856 nema veze sa temom ali moram da kažem da Stojadinović ako bude radio kao što i priča mislim da će napraviti lepu ekipu. Svidja mi se njegovo razmisljanje i u potpunosti se slazem da ne treba da dovodimo tudje propale investicije.Nadam se da će stranci biti pun pogodak.Napred STOJADINE!

Reply
Vlajko дец 27, 2012 at 12:45

Legende 😀

Reply

Leave a Comment