Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеФудбал

Касалица: На прозивку стижем спреман


image (1)Репрезентативац Црне Горе из редова Црвене звезде Филип Касалица, налази се у најужем кругу најкориснијих играча клуба из Љутице Богдана с обзиром на приказано у јесењем делу сезоне.

На сваком мечу, рођени Ужичанин, давао је залагањем и борбеношћу пример својим саиграчима. Доласком Огњена Мудринског, популарни Кас, померио се са места централног нападача више ка боку, односно крилу и испоставило се да је то био добар потез тренера Јанковића. До почетка припрема за наставак шампионата остало је још две недеље, међутим као уосталом и сви првотимци, Касалица је већ у тренажном процесу.

– Када смо одлазили на паузу, стручни штаб нам је дао програм рада како би се појавили у „добром стању“ на прозивци. Придржавам се свих задатака, трчим, радим вежбе снаге и очекујем да ћу створити добру физичку базу за старт припрема – рекао је Касалица.

Много повика било је упућено на рачун (не)спремности црвено-белих у првом делу првенства. Једини ко је по оцени јавности задовољио и на том пољу, јесте управо Касалица.

– Заслуге за то делом припадају томе што ме је природа одбарила издржљивошћу и снагом. Са друге стране сматрам да нисмо толико слабо трчали колико се то потенцирало, јер смо летос такође прошли врло напоран и тежак припремни период. Слажем се да смо у неким утакмицама деловали тромо, можда и због великог притиска под којим смо били и целокупног стања у клубу. Пратио сам избор новог руководства, драго ми је због повратка Драгана Џајића, међутим, задатак нас играча није да коментаришемо рад управе, већ да мислимо само на терен – сматра Касалица.

У наставак шампионске трке Црвена звезда улази са стартним заостатком од шест бодова.

– Уверен сам да је разлика достижна, али само у случају да на пролеће пружимо много боље партије. Верујем да имамо квалитет да победимо све ривале и да ми будемо ти који ћемо се на крају радовати. Није потребно да наглашавам колико би то значило свима у клубу, нама играчима, и најпосле нашим навијачима, који су нас својом подршком много задужили, и заслужују да им се одужимо добрим резултатима – констатује Филип Касалица.

Повезане вести

3 comments

ssss дец 28, 2012 at 01:14

sve bi dao za zvezdu, samo naoored 😀

Reply
cedo дец 27, 2012 at 21:28

KASALICA JE NAS MOMENTALNO NAJBOLJI IGRAC,STETA VELIKA STO SU SE LAKO ODREKLI BORHE,JER BORHA JE PO ZNANJU BIO NAJBOLJI FUDBALER ZVEZDE

Reply
Ivan дец 27, 2012 at 21:53

Jebi Borha glupe Grobareeeee!!!!! 😎

Reply

Leave a Comment