Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаКошарка

Бојан Радетић у Игокеи, Филип Човић у Војводини

sp-radeticДва некадашња кошаркаша Црвене звезде и ФМП-а пронашли су нове клубове!

Наиме, крилни центар Бојан Радетић, који је прошлу сезону почео у саставу Звезде, код Светислава Пешића, након тешке повреде колена коју је доживео и кратког боравка у Шведској, у екипи Белих орлова, вратио се у тим који се такмичи у АБА лиги. Он је појачао Игокеу, лидера регионалне лиге, а уговор је потписан до краја сезоне. Нема сумње да ће Радетић донети додатни квалитет ионако сјајној екипи из Лакташа, која ове сезоне суверено гази кроз регионално такмичење.

Са друге стране, плејмејкер, Филип Човић, који је на старту својевољно сезоне напустио Звезду због великог притиска каријеру ће наставити у Војводини, саопштио је Мишко Ражнатовић, његов агент. Човић је био у контактима са екипом Паниониоса, али су Грци кажњени и немају могућност довођења играча, па је та опција пала у воду. Омалени кошаркаш имаће прилику да се сусретне са дојучерашњим саиграчима већ на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа, на којем се у 1/4 финала састају Звезда и Војводина, а затим и у Супер лиги, јер је извесно да ће Новосађани обезбедити пласман, пошто пружају сјајне партије у домаћем првенству и налазе се на другој позицији са одличним скором.

filip-covic-1344604986-175494Филипу и Бојану желимо много среће у наставку каријере у новим клубовима и да се у директним дуелима против свог клуба заједно са нама радују победи Звезде!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

dr јан 25, 2013 at 00:19

Covic ce u svakom klubu igrati bolje nego u Zvezdi,to je sigurno. Jednostavno se bio upleo u situaciju koju nije mogao da pobedi,a to je da mu je cale predsednik.

Reply
Zvezda mi je sve јан 25, 2013 at 00:18

Bice Filip extra igrac, a nama ce posle biti zao sto smo ga oterali!!! Fico, vrati nam se brzo!!!

Reply
dexy122 јан 24, 2013 at 23:38

Stvarno me interesuje igra Filipa Covica. Posto je veliki Zvezdas, bas me interesuje da li je do njega dopreo pritisak, pa je zato pruzao slabe partije.

Reply
IgorNbGd јан 25, 2013 at 01:08

Realno je do toga došlo… Kad je igrao za FMP redovno nam je davao trojke kad je najmanje trebalo…. Mnoooogooo je bolje igrao nego u Cz…

Reply

Leave a Comment