Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Од недеље експедиција ФК поново у Анталији

fk pripremeФудбалерима Црвене звезде остало је још два дана до повратка у Анталију. Од недеље 3. фебруара, хотел „Калиста“ поново ће бити база црвено-белих. Тренер Јанковић на пут ће поново повести 25 играча чију ће форму имати прилике да контролише почев од 8. а закључно са 20. фебруаром скоро свакодневно. Противници, односно сусрети ће се низати као на траци, а први је на реду аустријски Рид (8.2), затим Локомотива Тбилиси (9.2), Слован из Братиславе (11.2), Шан из Лихтенштајна (12.2). Онда Есбјерг (14.2) и Рандерс (15.2), Петролул (17.2), Ред Бул Салцбург аматери (18.2) и коначно 20. фебруара Шахтјор. Меч са Украјинцима требало би да представља „генералну пробу“ црвено-белих пред наставак сезоне и за очекивати је да тим који се супростави екипи из Доњецка, заигра и на премијери, 27. фебруара против Јавора. Повратак за Београд планиран је за 21. фебруар.

На списку путника за Турску налазе се два нова имена, Никола Петковић и Филип Јанковић, који ће заменити суспендованог Милана Јовановића и Стефана Чикића, који ће са вршњацима отпутовати на турнир у Вијаређу. Ако не буде неких непланираних измена карте за Анталију чекираће:

Голмани: Бобан Бајковић, Александар Кировски и Милош Весић.
Одбрамбени играчи: Александар Пантић, Никола Микић, Урош Спајић, Јован Крнета, Никола Петковић, Филип Младеновић и Стеван Рељић и Никола Караклајић.
Играчи средине терена: Лука Миливојевић, Срђан Мијаиловић, Ненад Милијаш, Милош Димитријевић, Дарко Лазовић, Марко Вешовић, Каду Мендеш, Вукан Савићевић, Филип Јанковић.
Нападачи: Огњен Мудрински, Огњен Ожеговић, Стефан Михајловић, Филип Касалица и Лука Милуновић.

Такође, након што данас потпише уговор са црвено-белима и званично постане нови играч београдског клуба, Луис Гаридо ће се вратити у Хондурас где има репрезентативних обавеза. Планирано је да се он изабраницима Александра Јанковића прикључи седмог, односно најкасније осмог фебруара у Анталији.

Повезане вести

4 comments

U glavi samo Crvena Zvezda феб 1, 2013 at 22:17

Sve ok,samo bez Cave i Relje je mogao da ide Cikic,ali dobro ima vremena i za njega 😉

Reply
Алке феб 1, 2013 at 21:41

Admini, jel se zna mozda da li ce biti prenos nekog meca na Sport klubu?

Reply
Petar феб 1, 2013 at 16:34

Ovo su ok protivnici, sad cemo videti koliko mozemo ustvari

Reply
DELIJA TB феб 1, 2013 at 14:31

RASTURITE IH

Reply

Leave a Comment