Moja Crvena Zvezda
Архива

Kaluđerović i Prosinečki pred Kup

Kaluđerović i Prosinečki

Uoči predstojeće revanš utakmice polufinala Kupa, trener Robert Prosinečki i napadač Andrija Kaluđerović ističu da veruju u dobar rezultat, ali da će biti veoma teško.

– Da se ne lažemo – Partizan ima super rezultat. Ali, u fudbalu je sve moguće. U sredu ćemo dati sve od sebe da stignemo taj rezultat i ako uspemo, napravićemo podvig. Stići 2:0 protiv Partizana zaista jeste podvig. Može da se desi da budu i penali. Ipak, optimista sam i mislim da možemo nešto da uradimo
– rekao je Prosinečki i dodao: – Igraćemo kao i do sada, u ovih pet utakmica u prvenstvu. Naravno da ćemo igrati napadački, pa treba da stignemo prednost protivnika.

Andrija Kaluđerović veruje u rušenje tradicije.

– Partizan ima veliku rezultatsku i psihološku prednost i zbog te mini-tradicije. Verujem da ćemo uspeti da prekinemo niz Partizana i da rezultat iz prvog meča anuliramo. Ako uspemo – odlično, ako ne, šta je-tu je
– rekao je Zvezdin napadač.

Trener Prosinečki ovoga puta nije otkrio sastav tima koji će istrčati u sredu, jer su pod znakom pitanja nastupi Kadua i Reljića, koji su dobili nezgodne udarce u utakmici protiv Javora.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.