Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Вукан Савићевић: „Пријају похвале, чврсто сам на земљи“

Један од најталентованијих играча омладинске школе, Вукан Савићевић, увелико се намеће за место у првом тиму Црвене звезде. У разговору за „Журнал“ Вукан је изјавио да му пријају похвале тренера као и да му је тешко пао одлазак Милана Јовановића:

Savicevic

„Наравно да ми пријају такве оцене тренера Јанковића, али на мени је да то још јачим и бољим радом оправдам и докажем. Најважнија је и мирна глава, односно да увек будем на земљи. Најтеже ми је пало што је са припрема морао да оде Милан Јовановић. И даље га сматрам делом нашег тима и тврдим да је изузетно важан за екипу. Читав живот ћу памтити да нам је на одласку рекао да из његовог примера научимо нешто што ће нас учинити искуснијима и паметнијима.“ – рекао је Савићевић и додао да је пуно индивидуално радио за време паузе, и да ће Мендеш Каду представљати велико појачање у пролећном делу сезоне:

„Пре свега сам током паузе радио индивидуално и дошао сам на припреме са добром базом. Такође, живим спортски и имам добре предиспозиције за бављење фудбалом. Зато су резултати добри. Каду је одличан играч, који је због повреде имао дугачку паузу и сигуран сам да ће он бити наше велико појачање на пролеће. Колико ћу играти зависи од мог рада и одлуке тренера Јанковића.“

Које је ваше мишљење о Вукану Савићевићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

17 comments

Laki феб 8, 2013 at 19:25

У разговору за „Журнал“ Вукан је изјавио…
Jel ste sigurno da je istina? 😀

Reply
aleksandar sd феб 8, 2013 at 16:28

Sto nemate tok utakmice?? igramo dobro 2:0 na poluvremenu. Jedva cekam veceras da prodje ovaj famozni rok jer mi se smucilo sve oko dovodjenja igraca.

Reply
Goran феб 8, 2013 at 16:08

Ovaj Stojadinović nam je napravio toliko štete od kad je došao da to nije normalno pa se pitam da li se namerno šepuri po novinama nepostojećim dolascima!? Kako god dođe vreme da se odblokira račun tako se pojavi Stojadinović sa svojim transferima. Rekao sam vam ja da od Brazilca nema ništa.

Reply
VESICU ODLAZI! феб 8, 2013 at 16:22

Gorane,tako deluje sada i ja se slazem sa tobom.Ali,ipak da mi sacekamo veceras pa da donesemo konacan sud i da li je Stojadinovic manipulisao navijacima,da li je Borac pustanjem menica otezao tranver(e) i utvrdimo glavnog krivca.

Reply
madness2233 феб 8, 2013 at 14:54

E ovako..ovo treba uraditi po meni:1-Ako je bilo potpisa i dogovora odustati od Elana(bar do leta),2-Otici u Cacak i u tu agenciju i zamoliti ih da povuku to sto traze dok se stvar ne resi,3-Ako nece,a po meni je ovo mnogo bolja varijanta nek pozajme tih 1m evra od nekoga(kad legnu pare od gazproma neka vrate) i dati ovim lopovima iz cacka i te agencije,i pod 4-kad se ovo pod 3 uradi,javno da izadju u javnost i da kazu KO ZASTO I KAKO pokusava da nas urusi,koci…da javno oteraju sve te koji vole Zvezdu a traze pare (a nemaju razumevanja) u tri .. i nadam se nemaju vise nikakva posla sa takvima.

Reply
madness2233 феб 8, 2013 at 15:04

..i ljudi jos jedna stvar,a moram da kazem da su i ovi ne sposobni u neku ruku-svi zajedno.Pa zar ne moze Zvezda da uvali nekome onog Micka za 2m i resi ove menice i zavrsimo sa tim vise ?! Dajte i Lazovica ako treba svejedno ce on da ode na leto-da se ne lazemo u Zvezdi je od 2009. i to je previse bolji su odlazili posle 1-2 godine….,vratite te menice-dugove tog tipa,i oterajte ove u tri …. …. i kraj.

Reply
Goran феб 8, 2013 at 16:09

Ama čoveče, ne funkcioniše to tako. Možeš da imaš i 100 miliona ne vredi ti jer moraju da se povuku menice.

Reply
Pesho sever феб 8, 2013 at 14:44

Veca Sapunica od ovog Prelaznog Roka nije bila cak ni kad smo Letos Cekali do 00-oo potpis Oumarua secate se nadam se da takav ishod nece biti i u ovom slucaju…A zapamtite Delije za sve ovo najvecu krivicu snosi Ruznal da smo svi pametni i da nikad ne kupujemo to Djubre…

Reply
Uros феб 8, 2013 at 14:21

U koliko sati se igra utakmica danas?

Reply
Anjamen феб 8, 2013 at 14:03

Vukaneeeee ciganeeeee!

Reply
pancevac феб 8, 2013 at 13:49

meni nije jasno zasto kompletno SD Crvena zvezda ne bojkotuje zurnal… dakle igraci, treneri i svi ostali ne daju izjave za zurnal i nek’ propadnu… i svaki put kada objave nesto sto je neki nas „izjavio“ za zurnal neka popiju tuzbu i na kraju ce nas ostaviti na miru… sa takvima se drugacije ne moze

Reply
Mill феб 8, 2013 at 13:32

Sto se tice naseg stopera, dolazi 99%, Borac nam ne moze nista. Pozdrav.

Reply
DS феб 8, 2013 at 14:26

Ebrate ja sad cuo..,kao Eleno sve dalji od marakane..,znas li ti sta vise o tome..

Reply
Mill феб 8, 2013 at 14:45

Kazem 99% dolazi, sem ako me ne lazu neki ljudi.

Reply
Petar феб 8, 2013 at 12:45

Borac pustio menicu…Dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju, al im nece poci za rukom jer oni ne znaju HEJJJ NA SEVERU SVI TVOJI SINOVI ZVEZDO BEZ TEBE NE MOGU ZIVETI

Reply
Petar феб 8, 2013 at 12:38

Ugovor je potpisan http://i46.tinypic.com/6j3709.png
Heleno je Zvezdin igrac!!!

Reply
Englez u pokusaju феб 8, 2013 at 13:22

Pod hitno da ides na casove engleskog 😛

Reply

Leave a Comment