Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Време је да наплатимо рад и труд“

image (3)После три месеца паузе у среду 27. фебруара у 18 часова и 30 минута утакмицом са Јавором фудбалери Црвене звезде настављају сезону, односно започињу пролећни део првенства. Велики труд и рад који су уложили на припремама у Анталији црвено-бели сада желе да преточе у серију победа и покушај да у наредних 15 утакмица стигну и престигну предност првопласираног на табели.Тренера Јанковића сигурно радује и добра форма његових нападача, који су били итекако ефикасни током припремног периода у Турској. Међу ударним нападачким иглама дефинитивно је и Филип Касалица, фудбалер који се претплатио на битне голове у важним сусретима.

„Ужелели смо се званичних утакмица. Сигурно је да смо се трудили и на припремама да победимо све ривале, али првенство је ипак нешто друго. Почињемо борбу за сваки, односно за свака три бода, јер је познато да нам је у сваком мечу овог пролећа победа императив“, рекао је Црногорски репрезентативац.

Због неколико лакших повреда и проблема са оком, Касалица је од стране саиграча у Анталији прозван „ново појачање“.

„Шалили су се са мном неколико дана све док нисам истрчао све што и они. То само потврђује да смо имали одличну атмосферу. Одлично смо физички и тактички спремни, и уверен сам да сви једва чекамо да покажемо колико смо напредовали током боравка у Анталији. На контролним сусретима сам углавном играо лево крило, позицију која за мене није непозната и верујем да ћу у наставку првенства допринети успесима тима. Обећавам максималну борбеност и пожртвованост„, истакао је Касалица.

У фудбалу је такође више пута доказано правило да не треба унапред правити рачунице, па тако ни Касалица не жели да се оптерећује проценама.

„Размишљамо само о првом наредном мечу. То значи да смо сву пажњу усмерили само на Јавор, и тек када, надам се, успешно прескочимо ту препреку мислићемо о следећој. Идемо утакмицу по утакмицу„, констатовао је нападач Црвене звезде Филип Касалица.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

ssss феб 26, 2013 at 04:17

http://www.youtube.com/watch?v=_arsli_Pw7c
Cujte Milojka i Mihajlovskog, KAKO MOZE OVAJ RELJIC DA IGRA U ZVEZDI 😆

Reply
ssss феб 26, 2013 at 03:46

Ljudi nesto sam cuo da se sprema regionalna liga 😕 al jbl sta ce da bude 😉

Reply
kobr90 феб 26, 2013 at 00:31

obecavate nam 5 godina,zvezdino prolece ovo ono….daj jednom cutite i uradite nesto…nije prvenstvo dobiti partizan pa dalje sta ima veze titula se uzima u malim utakmicama…derbi odredi prvaka u 2% slucajeva….BOZE POMOZI!!!!! Hvala

Reply
aleksandar sd феб 26, 2013 at 00:01

Kao sto sam nagovestio pre nekoliko dana Zvezdomrzac se vratio na sos, ipak je bol malo prosao… 🙂 Sada vidite koliko covek mrzi Zvezdu kad nije namerno drzao emisije jer je Zvezda rasturila njegove ljubimce..Izvinite sto sam ostavio kom na fudbalskim vestima.

Reply
emirko svemirko феб 25, 2013 at 21:15

Bilo je vreme ae, dobar prelazni rok s obzirom na mogucnosti tako da videcemo imamo dobre sanse…:D

Reply
Anka феб 25, 2013 at 17:51

Necu nista da kazem, necu nista da im pozelim da ih ne bi urekla!
PODRSKA, NEMA VISE ZIME AJMO CRVENO-BELI MEDVEDI IZRANJAJTE IZ ZIMSKOG SNA I NA STADION

Reply
Lazovic za kapitena феб 25, 2013 at 17:34

e kad bi uspeli da naplatite navijacke zivce

Reply
Delija Čačak феб 25, 2013 at 17:32

Ako se pola od ovoga što Kasalica reče ostvari biću zadovoljan,jer ne može gore od ovoga.

Reply
mladjen феб 25, 2013 at 16:51

Nek nam je Bog u pomoći… Oni i njihova obećanja…. MADRE MIA!!!

Reply
lol феб 25, 2013 at 15:56

Od sutra krece cirkus i jedva cekam da se zavrsi.A bila su lepa ova 3 meseca bez fudbalera nije bilo otcanih fraza.Za tri meseca smo osvojili 5 trofeja(odbojkasi,vaterpolisti,odbojkasice,kosarkasi i juniori se plasirali u evroligu).A od ovih manekena nista ne mogu da ocekujem.Samo se nadam da se nece blamirati onako na Marakani.I takodje se nadam da igraci poput Vesovica,Cave,Maksimovica i Krnete nece odigrati ni minut.

Reply
Frog феб 25, 2013 at 17:10

Posto ti je bilo lepo ova 3 meseca, i jedva cekas da se zavrsi, nije mi jasno zasto uopste komentarises vesti koje te ne interesuju. Ili si jos jedan u nizu fejsbuk huligana?

Reply
lol феб 25, 2013 at 18:00

Izneo sam samo da neocekujem nista specijalno.Znam da ce vecina da uhvati euforija odmah na pocetku.A ako ne daj boze krenu losi rezultati tu ce biti gomila pljuvanja.Kao sto je bilo u proteklih 5 godina.I nisam fejsbuk navijac samo iznosim svoju stav.Naravno ako je dozvoljeno

Reply
marko феб 25, 2013 at 15:41

Ocete, pa nisu ovo pripreme da igrate na kontru… Nego JSL, bunkerica bato… A vi i dalje igrajte sa dva zanja vezna, na kotnru! Protiv bunkera! :facepalm:
– Biti ce isto kao i jesenas, mucenje… Ali jbg. niste vi krivi jer nema ko da vas nacui… :mrgreen:

Reply

Leave a Comment