Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Конференција за медије ВК пред Егер: „У кризи смо, али не стрепимо“

vkВК Црвена звезда је данас одржао конференцију за медије поводом утакмице са мађарским Егером у 1/8 финала Лиги шампиона, која се игра у суботу од 17 сати.

Присутни су били тренер Дејан Савић, председник клуба Виктор Јеленић, капите екипе Андрија Прлаиновић, као и нови члан УО клуба, извршни директор Аеродрома Београд, Дејан Миловановић.

Након што се Јеленић захвалио присутнима на доласку, нови члан УО Миловановић је рекао:

„Захваљујем се клубу што ме удостојио да будем део клуба. Мој задатак је да у наредних месец дана скупим што већи број пријатеља, који ће нам помоћи у реализацији пројекта.“

Дејан Савић се потом обратио представницима медија.

„У суштини смо у једној резултатској кризи, али не треба да стрепимо за сутрашњу утакмицу. Сви су здрави. Најбитнија ствар је да не уђемо у њихов ритам игре. Оно што је битно је да ћемо после дугог низа недеља, бићемо сви комплетни. Велика утакмица, велика представа. Очекујемо пуне трибине и подршку.“

Порука за млађе играче пред меч?

Прлаиновић: „Може се рећи да је ово највећа утакмица у историји клуба на евро сцени. У неким разговорима покушао сам да им приближим да су ово мале утакмице у односу на оно сто ће их чекати. Не сумњам у своју екипу.“

У Лондону си изрешетао Сеција?

Прлаиновић: „Сутра је нова утакмица. Респектујем све мађарске играче. Освојили су три олимпијска злата. Ту је и Канађанин, леворук играч, опасан је. Компактни су и препознатљиви. Надам се препуном базену.

Егер је прљава екипа?

Деки Савић: „Претпостављам шта значи прљава екипа, али имамо одговоре на све. Зависи од судија, како ће пустити игру. Очекујем тврд меч.“

Конференцији присуствовао: Борис М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

mara мар 19, 2013 at 18:35

🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

Reply
Zvezda Velikan мар 9, 2013 at 12:58

Veoma je vazno sto je gosp.Milovanovic dosao u klub, nadam se da ce iznaci nacina da se finansijski izdignemo i da nastavimo uspesan projekat jake C.Zvezde u kontinuitetu. Sutra se nadam sigurnoj pobedi, odlucno bi bilo plus 3 za nas.

Reply
nn мар 8, 2013 at 21:17

🙂 🙂 🙂

Reply
dejan мар 8, 2013 at 16:37

Interesatno kao se svi sikiraju za plate, a koliko je bitnije da se klubu obezbede uslovi da barem kao Radnicki ili Zak imaju besplatne termine za trening…isplacene su tri plate i uskoro se ocekuje finasiska stabilizacija kluba….koliko je zelja da se klubu onemoguci dalji rad vodi se sa ludilom pojedinaca….sujeta je bolesna….

Reply
nn мар 8, 2013 at 21:18

monstrumi hoce da nas ugase ali necemo dozvoliti

Reply
denis мар 8, 2013 at 13:57

sta bi sa vaterpolistima??jel primaju plate??secam se kad je reko jeleinc da su svi slobodni u izboru nove sredine…..

Reply
Luka мар 8, 2013 at 14:50

Pa momci su rekli da im ne pada na pamet da odustanu i da ce igrati do kraja sezone,a sad sta ce posle toga biti niko ne zna,verovatno ce otici ako ne bude bilo para.
Za razliku od manekena ovi momci zasluzuju veliku podrsku!!!
Ne sumnjam u njih,dobijamo Eger.

Reply
djokle мар 8, 2013 at 15:12

Prije par dana im je uplaćena jedna plata. Duguje im se dosta ali se očekuje da u narednih mjesec dana bude značajnijih isplata zaostalih plata..

Reply

Leave a Comment