Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатКлупска дешавањаФудбал

Бајковић: Сваки тренер донесе нешто ново

bajkoПоуздани чувар мреже, очекује да меч у суботу против Радничког из Крагујевца буде прекретница за њега и његове саиграче и да црвено-бели до краја првенства више неће расипати бодове.

– Чекају нас два сусрета које играмо на Маракани, пред нашим навијачима, Против Крагујевчана и Хајдука из Куле, и сигурно да очекујем освајање максималних шест бодова. Верујем да смо са киксевима и лошим играма завршили за ову сезону. Без обзира на велику разлику на табели, мотива нам не недостаје, имамо обавезу према клубу, и према нама самима да побеђујемо у свакој утакмици – рекао је Бајковић.

Звездина „јединица“ верује, да и поред тога што је екипа у претходних десетак дана радила у окрњеном саставу због одсуства репрезентативаца, да се то неће осетити на терену.

– Дошао је нови тренер, а свака промена са собом носи нешто добро. Полако се упознајемо, навикавамо се на новине и сматрам да ће се већ од прве наредне утакмице приметити напредак. Играчи који су играли за репрезентацију су се углавном сви вратили у добром расположењу, што је додатни плус за екипу. Довели смо сами себе у такву ситуацију да само понашањем на терену и игром можемо да вратимо поверење навијача, јер смо потрошили сав кредит који смо имали – констатовао је Бајковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Delija_ZH мар 30, 2013 at 17:31

Bajko Macka 😀

Reply
uvek tu i u dobru i u zlu... мар 30, 2013 at 01:24

svaka cast matori,makar je on sto posto zvezdin,on se nije prodao ni jednom menadzeru……

Reply
Obren 11 мар 30, 2013 at 11:45

Bajko je legenda, veliki covek, i vise nego dobar golman(iako mnogi to osporavaju)…. Vise puta je izjavljivao da je njegov menadzer FK Crvena Zvezda…

Reply
gledalac мар 30, 2013 at 01:09

A na koje „novine“ se navikavate? Blic, Novosti, 24 Sata, Sport, Mozzart Sport…? (sala mala 😀 )
😎 😉

Reply
Marv мар 30, 2013 at 00:41

Ovu izjavu citamo svaki petak pred utakmicu.

Reply
Ljuta Krajina... мар 29, 2013 at 22:07

Veliki zvezdas, veliki borac i veliko zvezdino srce! Bajko, mozda nisi bolji od Bufona (kako mi to volimo reci), ali si miljenik Delija! Samo napred majstore, u najboljim si godinama za golmana i nema nigdje da ides od nas 🙂

Reply

Leave a Comment