Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за Смедерево

smederevoЦрвена звезда утакмицу 22. кола првенства Србије, игра у недељу 07. априла, у Смедереву против истоимене екипе.

Карте за недељну утакмицу продаваће се и на благајнама нашег стадиона, и то у петак (05. април) и суботу (06. април) од 11 до 16 часова. На наш стадион из Смедерева је стигло 4.000 карата, које ће моћи да се купе по следећим ценама:

Југ – 300 динара
Исток – 400 динара.

На дан утакмице, у недељу, на стадиону „Крај Железаре“ биће такође могуће купити карту.

Утакмица се игра у недељу 07. априла од 15 часова, уз телевизијски пренос на Арениспорт. Сви Звездаши који не могу да присуствују утакмици, исту могу пратити и преко сајта zvezdatv.rs.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Delija апр 6, 2013 at 12:38

Od kad se sajt pokvario partizan ne zna za pobedu bolje da ste proradili u ponedeljak :mrgreen: :mrgreen: Zezam se, ja mislim da mozemo do titule, nzm zasto su svi toliki pesimisti,verovao sam i sa -11 da treba 4 remija da bude i napisao da je kljucna tekma u Kuli 😀 Zar mislite da ce Vose da ih pusti da se sklone sa terena,da ce novi pazar pustiti partizan pred 6000 ludih siptara, da ce Radnicki KG dogovoriti sa partizan u Kragujevcu a trebaju im bodovi vise nego ikad za opstanak,+ neugodni javor da se osveti za kradju jesenas u humskoj…..E sad imam jedno pitanje za admine:Kad bi mi pobedili derbi i izjednacili se sa grobljem po broju bodove ko bi imao prednost-medjusobni skor ili gol razlika….U svim ligama je medjusobni skor nadam se da je i kod nas, molim te proveri….pa mi odg…

Reply
Александар апр 6, 2013 at 12:52

Међусобни скор.

Reply
dzone апр 6, 2013 at 12:32

Na Areni sport 3

Reply

Leave a Comment