Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Цвеле, Савке, Суби и Мајк као радио звезде (ВИДЕО)

51680aab6abcbIMG_0661_mmediaАлександар Цветковић, Мајкл Скот, Борис Савовић и Бојан Суботић свакодневно вас поздрављају путем радија Црвена звезда. Сви слушаоци овог радија, који представља веома амбициозан пројекат КК Црвена звезда Телеком, у прилици су да чују разне џинглове у чијем снимању су учествовали поменути кошаркаши црвено-белих.

Током снимања у студију НАXИ радија на Бежанијској коси Цветковић, Скот, Савовић и Суботић маестрално су обавили задатак, а уз то су се и одлично забављали о чему сведочи и кратак филм који направљен том приликом, а који можете видети на нашем сајту.

Борис Савовић био је одушевљен целокупном идејом:

Ово је заиста изванредна ствар. Знам колико људи у дијаспори воли Црвену звезду и ово је сјајна ствар да на неки начин буду додатно повезани са вољеним клубом. Било ми је задоволлство и лепо искуство да учествујем у свему овом, а сигуран сам да ће радио Црвена звезда наићи на позитивне оцене међун навијачима – рекао је Савовић.

Мајкл Скот се такође сјајно проводио. Јако је желео да се навијачима Црвене звезде обраћа на српском па је уложио велики напор да текстове правилно прочита на нашем језику. Такође, пред микрофоном се опробао и као певач и изазвао бројне симпатије:

Било је много забавно. Уживао сам, заиста. Људи који раде тамо су били супер, тако да сам се осећао јако пријатно – почео је причу Скот и потом додао:

Ово је супер пројекат, и клуб као што је Црвена звезда која има толико навијача треба да има овако нешто. Много волим музику, то је моја велика страст и кад сам код куће често слушам радио Црвена звезда – закључио је Скот.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Zeljko апр 13, 2013 at 16:31

Bolje da nas pozdrave dobrom igrom na utakmici nego na radiju.

Reply
ja sam majkl skat ;) апр 13, 2013 at 16:23

svena zvezda leee…

Reply
Mile апр 13, 2013 at 13:42

Za Subotica bi bilo bolje da malo vise doprinese na terenu.Odiggrao je samo jednu utakmicu dobro od pocetka sezone i to protiv Orleana

Reply
filip апр 13, 2013 at 12:37

svaka cast ❗ 😎

Reply

Leave a Comment