Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Југовић оштро одговорио Кокези

Након изјаве Славише Кокезе, којом је оптужио Владимира Југовића да је учествовао у одласку Звездине деце, Максимовића и Симића из клуба, огласио се и легендарни фудбалер, који је дао изјаву за „Курир„.

jugovic„Немам лиценцу и нисам менаџер. Знам Славишу Јокановића и стихове песме „Времена су кокузна“… За тог господина који ме помиње нисам чуо. Не верујем да је експерт у фудбалу. Ко је тај човек? С које планете је пао? Он очигледно није укапирао шта је Црвена звезда и где је дошао. Сигурно овом господину треба разлог да окриви неког другог за свој неуспех у преговорима с тим момцима. Молим само мало више поштовања, јер сваког дана пролази поред трофеја и мојих слика и слика моје генерације у клубу, од Барија до Токија.“

Југовић је веома оштро говорио о „сакупљању података о њему“.

„Имам савет за господина: нека провери зашто је његов најближи сарадник хтео да води једног од двојице момака у Партизан прошлог октобра. Ко је он да на основу оперативних података скупља информације о мени? Какав је то речник? Оперативни подаци, шта је то? То не само да је безобразно већ прелази сваку границу. Ово је 2013. година!“

Подсетимо, Кокеза је изјавио следеће:

„Док год имате менаџере као што је господин Југовић, који се у јавности представља као велики звездаш, а отима децу из клуба на штету Црвене звезде ради своје личне користи, имате ситуацију да је клуб у овом стању у којем је сад. Он се крио иза једне менаџерске агенције у Швајцарској, где је говорио како он с тим нема везе, али наши оперативни подаци говоре другачије. Он стоји иза одлазака Максимовића и Симића и свака друга прича у јавности је мазање очију истој.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

23 comments

Dragon апр 13, 2013 at 16:08

..a ja mislim ovako..i jedan i drugi gledaju sad samo svoj interes..samo što Kokeza želi, da se udvara navijačima i sa time da ispadne dobar…a Jugović zna šta je prošo u zvezdi i misli, da se neče zamerovati navijačima..i jedan i drugi moraju da budu ili jesu ološi..da bi mogli da obstanu u ovom ludom svetu i poslu kojem se bave..a ja lično sam video Jugovića na jednom turniru pre cca 2 godine, gde su nastupala zvezdina deca tad uzrasta 12-14 godina i prosto ne verujem, da on ne odvodi zvezdinu decu za siču i time mnogo pomaže u urušavanju kluba..al zato preporučuje onome ko je njemu spreman da plati više za skauting..nisko nam je spala zvezda kada svi samo lični interes gledaju i čupaju dok se još nešto iščupati može..

Reply
dejca апр 13, 2013 at 15:45

Jao bre ljudi, pa nema postenih vise…!! Samo treba da imamo srecu da dodje uprava koja ce manje da krade, i da klub funkcionise kako valja… Prosla su vremena postenih (ako su uopste i postojala)!!!
A drugo, neko rece za Mihu da nije u redu kada je rekao da Zvezdasi ne treba da pomognu klub!
Delimicno je u pravu Sinisa, kako da neko vraca kredite koje su predhodne uprave podizale da namire sebe, ljubavnice, da obezbede decu, porodicu, avioni,kamioni!! Budimo realni.. Njih je Zvezda proslavila, ali je za njih uzela dobre pare, i to je to…

Reply
zvezdan апр 13, 2013 at 15:29

Ko je bre ovaj KOKI sta bre on izgrava uposlednje vreme mnogo se bre osilio OLO BRE SABANE NIJE ZVEZDA TVOJA DEDOVINA I DAJ BOZE DA NISI TI VIDEO NEKI INTERES U SVEMU TOME.Mnogo mi se ti busas u grudi u poslednje vreme muka mi je vise od vas POSTENIH U ZADNJIH 15 GODINA SVE POSTENJACINA DO POSTENJACINE MA BEZI BRE …………….

Reply
Aleksandar Kotor апр 13, 2013 at 14:56

Jugo,tebi vjerujem ,ti si istinski Zvezdas.A izgleda da je ova nasa danasnja vlada toliko kriminalna da je slicna prethodnoj

Reply
MILAN KG апр 13, 2013 at 14:53

problem je sto mi gledamo stare zasluge to sto je on bio nema veze sa onim sto sada radi ja verujem kokezi jugovic je prevarant. zahvaljujuci zvezdi je postao as a sad nam ovako vraca tako to ide i mihaljovica treba da bude sramota kad je rekao da nece pomoci klubu da je zvezda dosta zaradila od njegove prodaje umesto da stankovic,vidic,mihajlovic,jugovic… pomognu sada kad je tesko njih boli k… hlade ja… a zvezda neka rikne. lako je voleti zvezdu preko novina svi hoce da pomognu a na delu ih nema nigde, ovde ljudi tesko zive iz ljubavi prema klubu bih dali neki dinar u skladu sa mogucnostima.

Reply
Stepski Vuk апр 13, 2013 at 15:01

Vidara i Stankela su pravi Zvezdasi! Jugovica ne mogu identifikovati, a za Mihajlovica se odavno zna ko je i sta je.

Reply
brat Zvezdaš апр 13, 2013 at 16:47

Brate, pogledaj sliku tima iz Barija i Tokija, kraj ušatog trofeja, i identifikovaćeš ga lako. Zvezdino dete sa druge planete. Tako smo pljuvali Piksija, a uzdizali spasitelja Vladana, pa je ispalo da je Piksi za 2 duple krune i ozbiljan nastup u Evropi zadužio klub 5 miliona evra, a Lukić za nikad veće urušavanje zadužio ko zna koliko… Čuvajmo svoje legende, možda je to jedino što će jednog dana ostati od Crvene zvezde.

Reply
zvezda апр 13, 2013 at 16:53

ako ne mozes da identifikujes Jugu Jugu Jugu ti budi na jUGU

Reply
Dzoni апр 13, 2013 at 14:32

Ajde Jugovicu lopove, dodji malo Zvezdi da pomognes, a ne da nam uzimas igrace i saljes u seoske klubove!!

Reply
Dont Touch апр 13, 2013 at 14:20

Ako nema veze sa menadžerstvom kako zna da je neko hteo da vodi dete iz naše omladinske škole u komšiluk? Koliko sam obavešten nije skoro dolazio na Marakanu. Da možda nije hteo „njegovog“ klinca da vodi pa zato zna. Čampri ti čupri. Jednom đubre, uvek đubre. Samo za zapisnik ne negiram da je neko to hteo da uradi nego me samo zanima kako „prepodobni“ Jugović to zna a da nema veze sa tim klincima. Pa ne zakopčavamo se na leđima.

Reply
Kastro апр 13, 2013 at 14:26

Ti druze igraca koji nam je doneo titulu svetskog prvaka sa dva pogotka nazivas djubretom i pises jednom djubre, uvek djubre. Idi u svoj mali partizan i tamo kupi informacije

Reply
Dont Touch апр 13, 2013 at 14:35

Igracki i ljudski kvaliteti nemaju veze jedni sa drugima. Koliko je veliki fudbaler toliko je i veliko djubre bio i Denis Bergkamp. Mislim da vecina ima slicno misljenje i o Cristianu Ronaldu. Ono sto je Jugovic uradio ne amnestira ono sto sada radi. Pritom na Marakanu idem od 21.08.1984. Zvezda – Os(ij)ek tako da ti nastavak komentara nije na mestu.

Reply
Dont Touch апр 13, 2013 at 14:37

lapsus 1983.

Reply
Stepski Vuk апр 13, 2013 at 15:03

Covek u godinama, a koristis internet fore, tipa „Čampri ti čupri“?! Odrasti!

Reply
mille апр 13, 2013 at 14:07

Slaviša Kokeza

Rođen 07.07.1977., u Sarajevu. Po zanimanju je saobraćajni tehničar. Privatni preduzetnik. Prema podacima CeSID-a bio je kandidat za odbornika SRS-a na lokalnim izborima 2008. godine. Obrazovanje – četvrti stepen Gimnazije i škole za stručni kadar. Trenutno je član Glavnog odbora i potpredsednik Gradskog odbora u SNS. Bio je predsednik FK Zemun. Od 2004. je vlasnik i direktor preduzeća za trgovinu i usluge „Markok“ doo Beograd.

Reply
coi апр 13, 2013 at 14:19

@Mile
Hvala na kratkoj biografiji da konacno vidimo ko je i taj Kokeza… Sve mi je jasno na osnovu jednog podatka, bio kandidat SRS a sada potpredsednik GO SNS. Znaci `presvlacenje` dresa mu nije strano. Iz stranke kojoj je EU `zlocinacko udruzenje` u stranku kojo je EU `cilj`!? isto kao da je iz Zvezde otisao u Partizan ili obrnuto! Sada, g-dine Kokeza dakle, ko je misteriozni saradnik koji je hteo da odvede jednog od tih igraca u Partizan?

Reply
mille апр 13, 2013 at 14:04

Iskreno receno, vise verujem Jugovicu nego Kokezi. Bas me zanima koji je to Kokezin najblizi saradnik hteo da vodi jednog od dvojice momaka u Partizan prošlog oktobra ….?!?

Reply
Huligan iz gimnnazije апр 13, 2013 at 15:24

Stojadin verovatno,ali mu ne zameram,tad nije imao nikakvih veza sa CZV i kao menadzer je radio ono sto mu najvise odgovara

Reply
menađer апр 13, 2013 at 16:51

Ma šta da mu zamerimo, pih, jaka stvar odvesti Zvezdino dete u Partizan. Bitno je kakav je on sad Zvezdaš, kad obavlja funkciju, ako nije bio ranije, nema veze.

Reply
Coki81 апр 13, 2013 at 14:03

O kom saradniku Jugović govori…ko je hteo da vodi igrače u Partizan?

Reply
nelson апр 13, 2013 at 14:55

stojadinovic

Reply
Ryber Palunko апр 13, 2013 at 14:02

Operativni podaci! Ko je ovaj Kokeza, neki neiskazani DB-ovac? Ili SPS-ovac. Ma, isto je to.

Reply
Srba апр 13, 2013 at 14:02

A ko je taj Kokeza da on nesto Jugovicu prigovara. Ko su njegovi ljudi? Ako je u ovoj upravi ne znaci i da je posten. Sve ima izuzetaka

Reply

Leave a Comment