Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојадиновић: „Играчи Спартака признали за премије. Нисам ја измислио“

stojadinНедавно је спортски директор вечитог ривала Љубиша Тумбаковић изјавио да је разочаран причом коју је пласирао у јавност Зоран Стојадиновић након меча са Спартаком. Он је тада за Журнал рекао да су сви знали да су играчима Спартака обећане премије уколико не изгубе на Маракани, те да су они били нервозни због тога како ће поделити суму од 40 000 евра. Тумбаковић је оптужио свог колегу из супротног табора, да то није џентлменски и рекао да то Партизан није урадио, али је заборавио да су играчи Спартака то сами признали пре утакмице.

Не бих да настављам полемику, али нисам ја измислио ту причу. Знамо сви да играчи причају међусобно и фудбалери Спартака су то рекли. Није то измислио Зоран Стојадиновић, али изгледа да појединци воле да полемишу. Баш због тога наши играчи су се у тунелу свађали са њиховим. То је јавна тајна. Свако има право да премира неку другу екипу. Можемо ми на пример да премирамо њиховог наредног противника, мада ја не знам са киме играју (Рад прим. аут.). То је доказ колико водим рачуна о њима. Размишљам само о нама, а они су очигледно нервозни јер толико размишљају о премирању. Са друге стране ми немамо разлога да будемо нервозни јер смо урадили све што је до нас„, рекао је Стојадиновић.

Стојадиновић се потпом осврнуо и на наредног нашег ривала (БСК) који већ дуже време важи за пријатељски клуб Партизана, па чак и одмара најбоље своје играче у међусобним дуелима

„Вероватно ће дати максимум против нас, али се екипе премирају свугде у свету. То је нормално. Мада и код нас постоји прича да је БСК под њиховим (Партизановим) патронатом, односно да су повезани на одређени начин. На нама је да играмо до краја сезоне и надам се да ће то момци и доказати у недељу и победити. Не кажем да ће бити премирани, али ако се то деси није ништа страшно. Сада немам информацију да ће неко бити премиран“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

19 comments

Zelja апр 17, 2013 at 22:53

Neko placa igrace Spartaka da pobede Zvezdu a neko placa igrace Zvezde da izgube od Vojvodine i Radnickog….

Reply
uvek tu i u dobru i u zlu... апр 17, 2013 at 19:47

koliko tek mogu da premiraju svoje protivnike da izgube kad nasim protivnicima daju 40 hiljada….

Reply
nn апр 17, 2013 at 16:35

😕

Reply
Coki81 апр 17, 2013 at 16:23

Taman kad smo poceli da jacamo konkurenciju, zdravu konkurenciju, i da nam igraci igraju bolje, desava se ovo sa Stefanom… dok se drugi mobilisu i pokusavaju da se sloze, mi unosimo nemir u ekipu,sad kad nam je najpotrebnije jedinstvo i stepljenje… nadam se,ipak, da ce me momci demantovati i prebaciti lopticu u drugo dvoriste,kad je nemir u pitanju…ali ovo ne valja…

Reply
miki апр 17, 2013 at 16:11

Kao prvo, da bi se shvatila cel problematika treba razumeti da su i zvezda i partizan drzavni klubovi. Sta to znaci? To prakticno znaci da drzava rukovodi i jednim i drugim klubom te da ovakva situacija u koju je dovedena zvezda nije mogla da se dogodi a da to ne zna drzava. E sad, ako znamo ko je bio predsednik poslednjih 10 godina, i ko je vrsio vlast zakljucak je jasan. Drzava je svesno upropascavala zvezdu za racun partizana. E sad mnogi se pitaju kako. Odgovor je jednostavan. Mnogi zponozri su ulagali pare u zvezdu, ali u sustini te pare nikada nisu dosle u klub, odnosno vecini novca se izgubio svaki trag(primer stoperica koje kostaju 200 000 eura). Preko zvezde kako fk tako i kk prane su pare za racun pojedinaca iz vlazsi, tako da je korist u ovom slucaju bila dvostruka. Zvezda se sve vise upropascavala za racun Partizana a pojedinci su prali novac i uzimali velike pare.
Dalje treba shvatiti da je velika mafija u pitanju u kojoj su bili i najvisi drzavni funkcioneri, od tadica pa nadalje.
Ovo ostalo, namestanje sudija, utakmica i imanje svojih prijateljskih klubova su samo kolateralna steta svega ovoga…Jer ko ima pare moze sve da kontrolise, od medija koji su poslovicno bili uz ona drugi klub pa do sudija i fss-a. Ovo je sustina svega.

Reply
INĐIJA апр 17, 2013 at 16:35

PRIVATIZACIJA!

Reply
Huligan iz gimnnazije апр 17, 2013 at 19:49

a ko ce nas da kupi 😀
Iskreenoo,cujem u Rumuniji klub otisao u stecaj zbog 500 000 e duga…

Reply
timmy апр 17, 2013 at 21:49

nije u pitanju ovih 10 godina, vec jos od mirka marjanovica a to je ako se ne varam 93,94… tu pocinje uspon partizana i nas pad. ali ima tu mnogo krivaca i u nasem klubu. ovim sto se zovu “ zvezdinim ratnicima“, „zvezdinom decom“…

Reply
aleksandar sd апр 17, 2013 at 15:52

Samo kad bi se Pantelic vratio na leto,da povuce klub ka oporavku,to od igraca samo on moze,svojom pojavom! Istice mu ugovor nadam se da Stojadinovic razmislja u tom pravcu.

Reply
INĐIJA апр 17, 2013 at 16:04

Zamisli da ce da dodje. Daj da prekinemo vise ovo sa Vidicima, Pantelicima, Zengom itd itd… Daj da jednom u zivotu gledamo na nesto sa realne strane. Daj da ne ostavljate vise komentare po pesmama na jutjubu nego da istu otpevate za promenu pravilno, jer smo se propisno obrukali (pola vas ni tekst ne zna) sa nekim starijim protiv Spartaka. Daj da se ne zalecemo oko titula, jer ako je kojim slucajem ne uzmemo svi ti ili makar vecina sto su pucali od optimizma nece dolaziti. Daj nekad udji na stadion sa kartom, a ne daj je redaru ako ti kaze da ne radi citac, jer ce je kasnije on prodati i ostetiti klub. DAJ NEKAD DA GLEDAMO NA STVARI ONAKVE KAKVE JESU…

Reply
aleksandar sd апр 17, 2013 at 17:01

Zasto nije realno da se vrati Pantelic? Ko je spominjao druge?Zengu i ostale, ja sam rekao samo za Pantelica koga volim vise od bilo kog igraca Zvezde i imam pravo da se nadam da ce ponovo obuci taj dres i dotrcati do severa kad da gol u derbiju! Ko je spominjao titulu,ja sam jos pre par meseci rekao da sam ovu sezonu zaboravio,pa sta uradimo.. Ne mozes ti da kazes navijacima nema nista od titule 5 godina,jer ne igramo premier ligu,nije problem u pritisku navijaca vec u igracima koji ne mogu taj pritisak da izdrze, jel treba lik iz Hondurasa da dodje da im drzi casove ovde. Kad dodju igraci koji su dorasli klubu titula ce sama doci, nista ne moze na silu,mislim moze ali mi nemamo Toleta.

Reply
INĐIJA апр 17, 2013 at 17:08

Nerealno je, jer ce trebati pare za njega, a i do sezone 2013/14 ce imati 35 godina. A i pitanje je da l’ ce hteti, jer nisu svi cigani kao ti i ja. Oces jos?

Reply
aleksandar sd апр 17, 2013 at 17:11

Pricas o Pantelicu, nisi svestan da bi navijaci poludeli kad bi se vratio i sa 35 bi igrao bolje od ovih,vodja koga svi slusaju,koji ima SRCE,harizmu i zna fudbal! To se ne moze objasniti, on je za nase navijace ko Anri za Arsenalove.

aleksandar sd апр 17, 2013 at 17:16

A i novac verovatno ne bi bio problem, igrao bi on za 120 000e godinje,sto nije mnogo kad se pogleda ko danas prima koliko. Sto se tice Ninkovica mislim da nece doci na leto jer ce ga kupiti neki tim iz fra. posto igra ok.

Luka апр 17, 2013 at 15:36

BSK, do nedavno Hajduk, Smederevo (Despoti na JNA: Iako je kec k’o vrata, pevacemo iz inata), kiksevi golmana Spartaka, derbi na Veliku Subotu itd itd… Sem sto se gleda koja uprava je napravila najveci finansijski problem za Zvezdu, treba se pozabaviti malo i tome ko je dozvolio da Partizan oformi svoju ligu. Indjija je elegantno izbacena iz te lige samo zato sto se suprotstavila. Nikad necu zaboraviti finale kupa 2008. I dan danas mislim da se nista od ovog ne bi desilo da je priznat Milijasev gol

Reply
INĐIJA апр 17, 2013 at 16:11

Potpuno si u pravu sto se tice Indjije, ona je igrala, a i sad igra (znam, jer idem cesto) bolje od polovine toletove lige. Ta nasa liga ti je kao zacarani krug i kad jedan klub (u ovom slucaju partizan) uspostavi vise filijala, sta mislis sta ce se desiti onima koji se ne uklapaju u to? Pa nista lakse nego da jedni drugima daju i oduzimaju bodove kad im je potrebno. Ponovicu po stoti put, SRECOM Evropa uvek pokaze pravo lice komsija.

Reply
Deer hunter апр 17, 2013 at 18:09

Taj Milijasev ofsajd je samo kap u moru silnih nepravdi kojim su nam oduzimali trofeje i pobede proteklih godina i decenija. Mnogo drugih kradja se desavalo i mutnih radnji portiv nas i za njih, koji su dokumentovani po raznim forumima i sajtovima.. nadam se da uprava ima taj neki spisak i da ce za svaku kradju ,odgovarati odgovorni.

Reply
INĐIJA апр 17, 2013 at 15:36

Ali Tumbakovic je rekao da nisu!
kakvo leglo jadnika, ja ne mogu da verujem …

Reply
lpool апр 17, 2013 at 15:25

Bravo majstore,samo ih prcaj !!! 😈

Reply

Leave a Comment