Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава: Железничар-Црвена звезда (рукомет)

Рукометаши Црвене звезде у оквиру 24. кола Меркур Осигурање Супер Рукометне Лиге Србије играју у Нишу, против Железничара у директном дуелу за опстанак.
zeleznicar

Да је нормално стање и имало истине у српском рукомету Црвена звезда би се сада борила за излазак у Европу, уместо за опстанак. Али, то довољно говори колико може јако млада и јако ослабљена екипа Ненада Перуничића. Односно, колико мозе Ненад Перуничић са екипом.

У прошлом колу, Црвена звезда је забележила веома битну победу у „Шумицама“ против Радничког из Крагујевца, 25:22. И поред великих осцилација у игри, успели су да освоје два бода од великог значаја. Победом у Нишу, опстанак би био архивиран.

Железничар је случај за Гиниса. Јединствен. Екипа која је први део сезоне завршила са -2 бода, сада има 15. Изгледа да су добили велики подстрек у припремном периоду, па немају равног у наставку сезоне.

Апел Рукометном савезу Србије за праведно суђење и равноправан однос на терену. Имајте образа. Новцем се могу купити бодови и статус, али не могу име, образ и част.

Тибор Иванишевић је за МЦЗ изнео утиске пред један од најбитнијих дуела сезоне:

Очекује нас тешка утакмица и свесни смо њене важности, као и тога да је екипа из Ниша веома искусна. Идемо да пружимо свој максимум и да својом младошћу и луцидношћу дођемо до доброг резултата по нас“, рекао је сјајни голман, који је био један од кључних у победи против Крагујевчана у прошлом колу.

У Нишу смо играли фудбал, рагби, ускоро ћемо кошарку, од следеће сезоне и ватерполо. Сада је на реду рукомет. Нишлије, покажите се. Ниш је Звездин град! Идемо заједно!

Субота, 27.април , 24.коло МОСРЛС

Железничар – Црвена звезда

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Djoksonidis апр 26, 2013 at 23:51

Bod bi nam zacementirao opstanak. Ocekuje nas najteza utakmica sezone protiv preporodjenih Nislija. Nadam se pozitivnom ishodu, pa sledece kolo u Sumicama opet da pevamo „Eeej , Marakana “ :))

Reply
INĐIJA апр 26, 2013 at 16:08

Idemo po jos 2 boda!

Reply
Vucko апр 26, 2013 at 15:30

400 dinara karta, a cele sezone nisu naplacivali ulaz. U prevodu na ovaj sraman nacin pokusavaju da sprece Delije da prisustvuju utakmici. 👿

Reply
Dusan апр 26, 2013 at 15:37

a od kolko sati se prodaju karte?

Reply
Vucko апр 26, 2013 at 17:04

Ne znam. Bice i pred samu utakmicu.

Reply
Dusan апр 26, 2013 at 14:37

A koliko kosta karta i od kolko sati sutra na dan tekme moze da se podigne sati?

Reply

Leave a Comment