Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Црвена звезда – Раднички, финале плеј-офа!

Креће финална серија плеј-офа шампионата Србије у ватерполу. Прошле године у ово време се завршило првенство, а ми смо поред пораза у финалу били поносни. Колико смо само пута у ове три године били поносни на наше ватерполисте. Сваки пут кад би ускочили у базен. Време је да се радујемо заједно.

Crvena zvezda - Radnicki
Crvena zvezda – Radnicki

После фантастичне победе у Сегедину и феноменалног преокрета, долазимо до почетка нове битке. Сегедин је до уторка табу, а дуели против Радничког су нова тема за европски ватерполо. У самој најави пред почетак плеј-офа, напоменули смо да је дуел између Радничког и Црвене звезде у финалу најреалнији исход. Ватерполисти Црвене звезде су идентичним резултатом, 13:7, савладали новосадску Војводину, док је Раднички после победе у Крагујевцу над нашим „Вечитим ривалом“, на Бањици чудним сплетом и дешавањима, која нећемо коментарисати, славио пролазак у финале – после два продужетка.

Спремни су сви у црвено-белом табору. Дејан Савић на располагању има све играче, а три дана касније има и Сегедин, који долази у Београд на реванш мец четвртфинала Лиге Шампиона. Никола Рађен је стиснуо зубе и одиграо меч у Мађарској. Док је медије више интересовао његов приватни живот, Никола се опоравио, на нашу радост и сад је фит пред одлучујуће дуеле сезоне. Пред нама је најбитнија недеља.

Раднички је после освајања Купа Европе, имао дуеле полуфинала плеј-офа, а затим и 5 дана одмора предности у односу на наше момке. Крагујевчани стижу у Београд, такође комплетни. Вања Удовичић, Филиповић и друштво долазе осокољени после пласмана у финале првенства и освајања првог трофеја у историји клуба.

Још увек је у сећању дуел из Крагујевца 23.марта, у којем је Црвена звезда обезбедила прво место, иако је било нерешено, 8:8. Катастрофално суђење и понашање људи из Крагујевца нису бацили у сенку подвиг нашег тима. Јер играти у онаквим условима и извући бод је заиста успех и премија. А највећи успех је бити и остати господин и одолети свим дешавањима у и ван базена. У првом мечу, у Београду, славили смо 10:8 и нанели први пораз „дрим тиму“ из Крагујевца. Добродошли у Београд!

Увертира пред меч финала је била у Лакташима. Победа наших кошаркаша над Крагујевчанима у полуфиналу Ф4 и пласман у Евролигу и финале АБА лиге. Честитамо и нашим шампионима, одбојкашима. Одбрана титуле, трипла круна! Хвала, шампиони! Надамо се и новој титули наших девојака, одбојкашица. Земља, ваздух, вода. Ми не заборављамо, ми смо и у „Шумицама“.

Карте су у продаји од данас од 12 до 18 на Ташмајдану. Продаваће се и у суботу до почетка меча, на благајни Ташмајдана.

Финале плеј-офа!
Црвена звезда – Раднички Крагујевац, 27.април, 17 часова, Ташмајдан!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Coki81 апр 27, 2013 at 13:59

Ima na b92…bar tako stoji na sajtu

Reply
uros апр 27, 2013 at 13:05

jel ima prenos?

Reply
aleksandar апр 26, 2013 at 16:21

kolika je cena karata ?

Reply
Luka апр 26, 2013 at 19:08

300 din.

Reply

Leave a Comment