Moja Crvena Zvezda
Најновије

Љубица Кецман за МЦЗ: „Осећај је феноменалан“

Ljubica Kecman
Ljubica Kecman

Ове сезоне, одбојкашки клуб донео нам је пет трофеја. Два су донеле одбојкашице, освајањем Купа, и синоћ првенства. Одбојкашице су управо кроз напету финалну серију, показале да заслужују да буду шампиони, после невероватног преокрета. Након меча који је све Звездаше учинио поносним, Љубица Кецман је за МЦЗ изнела своје утиске о освајању титуле.

Пре свега морам да кажем да ми је невероватна част и задовољство што сам део овакве екипе. Доказале смо да имамо најбољи тим у држави и да имамо најбоље играчице. Што се саме утакмице тиче, ово је била она права Звезда, једино је у првом сету било мало треме и панике. Драго ми је што смо успеле све да преокренемо после првог сета. Боља смо екипа, то сам рекла и пре треће утакмице.„-рекла је Љубица и осврнула се на подршку коју су девојке имале синоћ.

Дефинитивно је најлепши осећај освојити титулу у оваквом амбијенту, пред оволико наших навијача, и велико им хвала што су дошли да нас подрже у толиком броју. Мислим да смо им дале најлепши поклон, а то је дупла круна. Испуниле смо очекивања и сигурна сам да ова екипа има феноменалну будућност.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Lord Nikon апр 27, 2013 at 21:27

Ljubo najbolja si majke mi….

Reply
Real 007 апр 27, 2013 at 16:11

Ljubiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

Reply
Delija_ZH апр 27, 2013 at 15:22

SAMPIONI !

Reply
dexy122 апр 27, 2013 at 13:27

Nismo zasluzili ni ovoliko od vas i odbojkasa, s obzirom koliko smo vas propratili tokom sezone.

Reply
Goran апр 27, 2013 at 13:26

Љубица <3

Reply
copy sever paste jug апр 27, 2013 at 12:49

svi na marakanu da pozdravimo devojke i momke sampione u odbojci

Reply

Leave a Comment