Moja Crvena Zvezda
ОсталоПливање

Сјајан викенд за пливаче!

plivaciczФеноменалан викенд за наше пливаче! У оквиру Летње лиге Београда 2013, у тренутном пласману Црвена звезда заузима друго место, са 214 бодова! И пред други викенд лиге, наш тим има највише освојених првих места. На првом месту су комшије „Вечити ривали“ са 140 бодова више, али и 120 пливача више.

Анђела и Нађа Величковић, Димитрије Величковић, Лана Вељковић, Ана Радуловић, Душан Бабић, Ненад Ђуричић и друге наше пливачке наде су у конкуренцији за медаље и пехар били доминантнији у односу на своје вршњаке и тако Звезду винули на врх коначног пласмана. Многи су поправили своје време и резултате и направили велики помак. Комплетне резултате можете видети на сајту ПК „Врачар“.

Дефинитивно највеће заслуге за сјајне резултате наших пливача, најбољи резултат клуба, припадају и тренерима, професору Александру Шканати, Живку Параносу, Тијани Бановић, Дарији Поп, Василиси Паранос и Ивану Срданову. Прошле године Црвена звезда је завршила на четвртом месту у укупном пласману лиге. Уз боље услове за рад и више пажње верујемо да ни сам врх није далеко.

Следећег викенда, 1-2. јуна на Дорћолу, у СЦ „Милан Гале Мушкатировић“, 25.мај, се наставља Летња лига Београда 2013. МЦЗ ће посетити наше пливаче на тренингу пред наставак лиге, а биће уз њих и на самом такмичењу, као и протеклог викенда.

Браво!

Пратите МЦЗ и будите уз наш Пливачки клуб!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment